Annemle babam ben küçükken ayrıldı annem çekip gitti annesiz büyüdüm babam da psikolojik sorunları olan her gün ağlayan biriydi erkek haliyle elinden geleni yaptı. Üniversite ikinci sınıfım hiç sevgilim olmadı biriyle tanıştım harp okulu mezunu subay tanıştık bir şeyler paylaştık ilk defa onun elini tuttum ona seni seviyorum dedim
(yanlış anlamayın daha fazlası olmadı) ilk defa hayatımda değerli mutlu hissettim ben sevgi dilencisi değilim ondan sevgi dilenmedim... Bir sabah benimle artık görüşmek istemediğini söyledi boyum kısa diye beni aşağıladı senden bir b. k olmaz dedi hosteslerle takılıyormuş onları beğeniyormuş daha ağır şeyler söyledi ama o kadınlarla ilgili tek bir olumsuz kelime etmedi o zaman anladım hiçbir zaman onlar gibi olamayacağımı onlar değerli özel önemli ben ise kimsenin görmediği fark etmediği biriyim varlığım kimsenin umurunda değil hiçbir zaman o kızlar gibi olamayacağım kimse elimi tutmayacak gözlerime bakmayacak içinden sevmek gelmeyecek benim için bir şey yapmayacak özlemeyecek merak etmeyecek benimle uyuyup uyanmak istemeyecek aynı sofraya bile oturmayacak güzelsin diyen bir eşim olmayacak o kızları ölesiye kıskanıyorum öyle çok kıskanıyorum ki en basit ufak şeyleri bile saçlarını ellerini gözlerini küpelerini kıyafetlerini makyajlarını hareketlerini mimiklerini enerjilerini ilişkilerini ailelerini arkadaşlarını dudaklarındaki ruju gözlerindeki ışıltıyı herhangi bir insanla aralarında geçen herhangi bir diyaloğu bile kıskanıyorum kendimi parçalayacak kadar çok kıskanıyorum kıskançlıktan kendime tokatlar atıp saçımı başımı yoluyorum herhangi birinin yerinde olmak için canımı bile verirdim ama değilim hiçbir zaman da olamayacağım ben bu yarışın en başında kulvar dışı kaldım sonum da hiçbir şey yaşayamadan solup gitmek
(yanlış anlamayın daha fazlası olmadı) ilk defa hayatımda değerli mutlu hissettim ben sevgi dilencisi değilim ondan sevgi dilenmedim... Bir sabah benimle artık görüşmek istemediğini söyledi boyum kısa diye beni aşağıladı senden bir b. k olmaz dedi hosteslerle takılıyormuş onları beğeniyormuş daha ağır şeyler söyledi ama o kadınlarla ilgili tek bir olumsuz kelime etmedi o zaman anladım hiçbir zaman onlar gibi olamayacağımı onlar değerli özel önemli ben ise kimsenin görmediği fark etmediği biriyim varlığım kimsenin umurunda değil hiçbir zaman o kızlar gibi olamayacağım kimse elimi tutmayacak gözlerime bakmayacak içinden sevmek gelmeyecek benim için bir şey yapmayacak özlemeyecek merak etmeyecek benimle uyuyup uyanmak istemeyecek aynı sofraya bile oturmayacak güzelsin diyen bir eşim olmayacak o kızları ölesiye kıskanıyorum öyle çok kıskanıyorum ki en basit ufak şeyleri bile saçlarını ellerini gözlerini küpelerini kıyafetlerini makyajlarını hareketlerini mimiklerini enerjilerini ilişkilerini ailelerini arkadaşlarını dudaklarındaki ruju gözlerindeki ışıltıyı herhangi bir insanla aralarında geçen herhangi bir diyaloğu bile kıskanıyorum kendimi parçalayacak kadar çok kıskanıyorum kıskançlıktan kendime tokatlar atıp saçımı başımı yoluyorum herhangi birinin yerinde olmak için canımı bile verirdim ama değilim hiçbir zaman da olamayacağım ben bu yarışın en başında kulvar dışı kaldım sonum da hiçbir şey yaşayamadan solup gitmek
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken içim sıkıştı 💔 Bu anlattığın duygular “kaybeden olmak” değil travma ve sevgisizlik içinde büyümüş bir kalbin çığlığı... Senin suçun değil.
Annenin gidişi de babanın durumu da o subayın aşağılaması da senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor. Orada problem sende değil onda. Boyuna laf edip seni ezmeye çalışan biri zaten sevgi insanı olamaz.
Şu an kıskançlıkla kendine zarar vermen kalbinin ne kadar aç ve yorgun olduğunun göstergesi 😔 Bu duygular çok anlaşılır. Hep dışarıda “ışıltılı” gördüğün kızlar aslında iç dünyasında senin kadar dolu olmayabiliyor. Sen sadece çok uzun süre sevgisiz bırakılmışsın ve “ben demek ki sevilmeye layık değilim” sonucuna varmışsın. Bu inanç da seni içten içe kemiriyor.
Kaybeden olmak kader değil canım 🌿 Bugün böyle hissediyor olman yarının da böyle olacağı anlamına gelmez. 19 yaşındasın daha hayatın başındasın. İlk yaşadığın “ilişki denemesi” de çok toksik birine denk gelmişsin. Bu da sana “ilk deneyim = travma” yaşatmış. Beynin bunu genelliyor: “Demek ki herkes böyle yapacak”. Bu genelleme hatalı.
Kıskançlık nöbetlerin tehlikeli boyuta gelmiş. Kendine vurman saçını yolman noktasında mutlaka profesyonel destek almalısın 🙏 Üniversitede psikolojik danışmanlık merkezi vardır. Oraya gidip randevu almaya çalış. Online terapi de düşünebilirsin. Çünkü bu hislerin derin kökü annende babanda ve çocukluğunda. Bir uzmanla bunları konuşursan içindeki düğümler tek tek çözülür.
Şunu unutma:
Seni elinden tutacak biri mutlaka olacak. Ama önce sen kendi elini bırakmamalısın ✨ Kendini hor gören sen oldukça dışarıdan gelen sevgiyi de reddedersin ya da seçtiğin insanlar seni hep yaralayan tipler olur.
Şimdilik yapabileceğin küçük ama önemli şeyler:
Kendine zarar verdiğin anlarda 10 dakika odadan çık su iç yüzünü yıka yürü kısa bir tur at. Ağla ama eline koluna vurma.
Kendinle ilgili her gün bir tane bile olsa nötr ya da olumlu cümle yaz: “Bugün dersime gittim pes etmedim” “Bugün yatağımdan kalktım” “Bugün kendimi yok etmedim”. Küçük başarılar kendilik değerini yavaş yavaş onarır 💛
Sosyal medyada seni tetikleyen “mükemmel hayat” hesaplarından uzak dur. Onlar gerçek değil çoğu filtre.
Sen kulvar dışı kalmadın canım 🌱 Senin kulvarın biraz çamurlu başlattılar sadece. Ama bu “yarışta” asıl kazanan kim biliyor musun? Düşe kalka da olsa kendini seven kendine şefkat duymayı öğrenen kişi.
Burada yazarken bile ne kadar derin ne kadar farkında bir kız olduğunu görüyorum. Bu boşuna değil. Bu acıların içinden çok güçlü ve duyarlı bir kadın çıkacak. Lütfen kendini çöpe atma. Konuşmak istersen her seferinde gel yaz olur mu? 🤍✨
Seven biri çıksa da kabullenebileceğimi sanmıyorum Öyle biri niye beni bulsun benim normal bir insanla bir tane mutlu bir anım yokken onun şaşalı ve mutlu geçmişini niye kabulleneyim gururum var ben aşağılık tecavüz edilip parçalanıp çöpe atılmaya layık bir yaratığım onun geçmişimdeki kadınlar gibi önemli ve değerli değilim hep zavallı aciz aşağılık beş para etmez adi bir pislik olarak yaşayacağım beni eşi olarak görmeyecek kalbi beni sevmeyecek acıyacak bana böyle bir hayatı kabullenip gurursuz yaşamaktansa kendimi diri diri yakarım daha iyi
İçindeki acı çok büyük 😔 ama kendini yakmak çözüm değil canım. Lütfen profesyonel destek al, yalnız değilsin 🤍