Afedersiniz sıfatına tükürdüğümün Elentra'sı bile modifiyeyle bu hale gelebiliyor
bakınız:
:)
ben klasik sevıyorum ismime takılma subaru aşktır bır ımpreza manyagıyım enınde sonunda alıcam şu an mercedesım var benım mercedes sokaga gırerken çıkarken efsane geldi gitti dıyolar :) bence arabayı tanımak onemlı ne yakışır ne yakışmaz bılmek gerekıyor dedıgın gıbı adam doğan gorunumlu şahıne borbet 5 kol jant takıyor azda pıstırıyor ondan sonra araba modıfıyelı oluyor haaa bıde arkaya soba borusu nu egsoz nıyetıne takınca tam oluyo :D dedıgın gıbı bu ülkede modıfıyeden anlayan pek nadir :D
Modifiyeli diye şekilden şekle sokulmuş şahin ise o sadesini tercih ederim ama başka adamlar döktürüyor sanat yapıyor resmen o zaman modifiyeli daha iyi :)
Modern arabalarda modifiyeyi seviyorum ama Şahin'de falan çok gülüyorum yaaa yapmayın böyle Şeyler ahahahah :D
Cevap
9Cevap
Sence bmw 3.16 i 2014 kasasına modefiye yaptircak kadar cesaret var mı bende :D araba dediğin aldığı gibi durmalı sadece modern
fabrika çıkışı modifiyeli arabaları severm mesela audi a5 tamamn orjinal.
gerçekten hoş yapmışlar başka boyuta taşımışlar, kardeşim türkiyede şöyle bir durum var işi çok iyi bilen insan yok ve parçalar haddinden fazla pahalı, yollar zaten içler acısı bu araçla 120'le gittiğini düşün önüne çukur çıktı tamponlar pert :) şahincileri doğancıları çok görmeyelim napsınlar lamborghini eksozuyla yetiniyorlar, bizde vw tiguan'le :)
Ford mercury Sade ve siyah olsun yeter bana :D
O yüzden sade diyorum olmasın ama olduğunda dehşet oluyor :D
Arabada kiz olan araba
Lamborghinim var :/
Gerek yok modifiye ye
Modifiye yapsan bir türlü, yapmasan türlü türlü...
yapılanırılmış bir 4x4 kullanıyorum memnunum.
amin teşekkür ederim :)
Arkadaş benim mesleğim bu ben araç modifiyesi üzerine dükkan isletiyorum tuningciyim ben sade arabadan nefret ederim
Sade araba seviyorum
Tabiki de modifiyeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar