Klasik araç karizmadır ama günlük hayatta kullanımı zordur. Bunu sebebi;karbürarörlü olması nedeniyle yakıt fazla. Ayrıca yedek parça bulmakta sorun yaşanıyor ve olsa da çok pahalı. Hız yapamazsın anca tatilde sahil kenarında bara falan gidersen iyi piyasa yaparsın. Üst düzey bir arabada ise bunların hepsini yapabilirsin. Üst düzey bir araç diyorum. Bu yüzden yurt dışında olmamın da avantajı ile üst düzey bir araç aldım.
Teknolojik özellikleri, konforu olan bir araç daha uygun bence.
Bazı projeler var. Aracın arkasından güneş enerjisi panelleri açılıyor çiçek gibi. Keşke bunlar gerçekleşse harika olur, Gönlümden geçen araç elektrikli araç. 90-100 liraya 400-600 km yol gidiyor harika bir şey.
Teknolojik açıdan bakarsak yeni her zaman iyidir. Ama estetik olarak bakıyorsak klasik arabalar bambaşkadır. Yıllar önce Ankara’da bir 55 Chevy Belair görmüştüm. Ön cama bir plaka yazıp kpymuşlardı, çok hoşuma gitmişti HIZ için değil HAZ içindir
Klasikten yanayim 8 silindir otur yaninda calistir ve huzur verici sesi dinle buzz gbi biramla incedende metalim yanimda olsun hafif dag esintisi daha ne isteyim bea ama yalniz olmali kafa dinlemelik tek ses egzozdan gelen 8 silindirin horultusu ve muzigim olmali
Klasik bir araba eger araba tercih etmem gerekirse.. Hatta arkadaşın gazına gelip alıyordum.76 model ford camaro. Ben 5 teker sevmiyorum. 2 teker hayat feksefem.
imkanım olsa ikisi de klasik arabaları da seviyorum üst model teknolojik arabalarıda yani garajımda her iki modelden de olurdu. ancak şu an bunları kişilerin bütçeleri belirliyor