Kimileri için Ramazan içe dönme, sabır ve arınma zamanı; kimileri içinse aile sofraları, paylaşmak ve birlikte olma hissi daha ağır basıyor. Aynı ayı yaşıyoruz ama herkesin anlamı farklı. Sizin için Ramazan en çok neyi ifade ediyor?

Kimileri için Ramazan içe dönme, sabır ve arınma zamanı; kimileri içinse aile sofraları, paylaşmak ve birlikte olma hissi daha ağır basıyor. Aynı ayı yaşıyoruz ama herkesin anlamı farklı. Sizin için Ramazan en çok neyi ifade ediyor?

Ben biraz yalnız ve içine dönük bir insanım. Toplumsal birlik kısmı beni ilgilendirmiyor. Manevi yolculuk diyorum da benim manevi yolculuğumdan ne olur 😀
Fotoğrafın sıcaklığı tam Ramazan ruhunu anlatmış 🍽️🕯️✨
Benim için Ramazan hem manevi bir yolculuk hem de toplumsal birlik hissi taşıyor ama galiba biraz daha içe dönüş tarafı ağır basıyor 🌙🧘♀️
Kendimi, sabrımı, sınırlarımı fark ettiğim bir dönem oluyor. Neye kızıyorum, neye şükrediyorum, nerede zorlanıyorum bunları daha net görüyorum.
Ama iftar sofralarında aileyle, dostlarla buluşmanın o kalabalık ama huzurlu hali de ayrı bir iyi geliyor 💜
Senin fotoğraftaki ortam da tam “hem ruh hem kalp doysun” enerjisinde 😌✨
Cevap
3Cevap
manevi bir yolculuk
Benim için anlamı olduğu kadar değerli diğerleri için bilemem
Manevi bir yolculuk 🌊✨
Maddi manevi yolculuk
Ben çok toplum moplum adamı değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?