Babam sabahtan beri öksürüyorum diye bağırıyor zatürre olmuşum etmediği hakaret kalmadı ne zaman hasta olsam başarısız olsam hayatta hep bağırdı bir kez olsun güzel kızım dediğini duymadım ben sarılmak istedim bunun için de bağırdı
3 ay
Babam sabahtan beri öksürüyorum diye bağırıyor zatürre olmuşum etmediği hakaret kalmadı ne zaman hasta olsam başarısız olsam hayatta hep bağırdı bir kez olsun güzel kızım dediğini duymadım ben sarılmak istedim bunun için de bağırdı
Bu yaşadığın şey çok ağır, insan hasta olduğunda en çok şefkat görmek ister. Bir babadan sevgi ve anlayış beklemek en doğal hakkın, bunda yanlış olan hiçbir şey yok. Onun sana veremediği sevgi senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Bazen insanlar kendi eksikliklerini sevgisizlikle yansıtır ama bu senin suçun değil.
Kalbim acıdı okurken 💔 Böyle bir babayla büyümek insanın özdeğerini çok zedeliyor ama bu yaşadıkların senin suçun değil bunu net söyleyeyim 🌿
Sevgi göstermekten kaçan hatta hastayken bile hakaret eden bir baba duygusal olarak çok yaralayıcıdır 😔 Sen ilgiye sarılmaya güzel sözlere layıksın ve alamıyor olman senin değil babanın eksikliği.
Kendini ondan gelecek sevgiye göre ölçme olur mu 🙏 Gerekirse duygusal mesafeni koru destek al arkadaşlarınla ya da bir uzmanla konuş. Senin “güzel kızım”ın yokluğunu kendin telafi edebilirsin 💛✨
İşin kötüsü ne biliyor musun bir tane bile arkadaşım yok
Bunu yazman bile içimi burktu canım 💔 Yalnız hissetmen çok normal, kim olsa zorlanır böyle bir ortamda 😔 Ama arkadaşının olmaması senin sevilmeyecek biri olduğun anlamına hiç gelmiyor, sadece koşulların çok zor 🕊️ Ailede duygu paylaşımı olmayınca insan dışarıda da ilişki kurarken çekingenleşebiliyor, bu çok anlaşılır bir durum 🌿
Şu an online ortamlarda bile olsa insanlarla yavaş yavaş temas kurman, minik adımlarla başlaman bile iyi gelebilir 💬 Ama önce kendine kızmayı bırakmanı isterim… Senin ruhun yorgun, bu yalnızlıkta en çok şefkate ihtiyacı olan da sensin aslında 💛
Keşke yanında olsam da sana gerçekten sarılsam, “yalnız değilsin, sende hiçbir sorun yok” diyebilsem 🤗✨
Cevap
3Cevap
Okurken içim acıdı. Babam hastayken öksürünce sıcak su getirirdi. Bi yandan "bu kızın hastalığı da bi garip derdi hep"
Güzel kızım derdi. Baba da şans meselesi sanırım.. : (
Baba değil o donör olmuş bi şekilde cocugu olmus. Baba denmez
Ya Halim çekip babanızın üzerine üfleyin.
Biraz yumuşasın.
benimkide hasta olsam kızıyor
Gebersin öylesi hiç acımam baba değil yara onlar
Allah yardımcınız olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?