Babanizi anlatir misiniz? Nasil biridir, karakter kişilik hayata bakiş acisi, sizle olan samimiyeti, annenizle olan samimiyeti... Ve birdaha gelsem yine babam ayni kişi olsun diyenlerden misiniz?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBabam hayatında çok zorluklar geçirmiş bir insandır.Babamı 8 yasında başka bir aileye kendi akrabalarımızdan birisine çocuğu olmayan bir zengin adama evlatlık vermişler.İşte zengin çocuğu olmadı bari bizim çocuğa herşey kalsın felsefeyisiyle babamı dedemler çok zengin bir akrabasına evlatlık vermişler.Bu adam zengin olmasına rağmen ve 3 kere evlenmis ve hiç bir esinden çocuğu olmadığı halde babamı cok ağır şekilde dövüyormuş.Babam bu adamdan kurtulmak için evden defalarca dedemlere kaçmış.Ama dedemler babamı defalarca yaralarını adamın yaptığı işkenceyi gördükleri halde babami o adamın evine geri yollamışlar.Para ne kadar tatli değilmi? Miras babama kalsin diye amcamlarim ve dedemler bunu babama yaşatmışlar.Babam ergenlik çağına geldiğinde evden kaçmış ve İstanbula gelmiş ve yeni hayatı burada başlamış.Bir akrabasi sayesinde liseyi bitirmiş, okumuş ve yurt dışına çıkmış.Hayatta kazandığı her kuruş kendisinindir.İstanbula kaçtığında cebinde bir kuruşu yokmuş ve bundan sonra yaptığı herşey helal ve kendisinin oldugunu devamlı vurgular .Benim babam çok onurlu bir insandır.Birisinin malına, mülküne hakkı olmayan şeylere hayır diyebilen insanlardan birisidir.Insanlara yardim etmeyi seven, karsiliksiz insanlara yardim edince hic bir sey beklemeyen, ama bir okadar otorite, bir okadar bilincli, ama bir okadarda sinirlidir.Bizi buyuturken yasadigi siddetli hayatindan eserleri bize yasatti icin babama kizmiyorum onu anliyorum.Babam herseye ragmen amcamlara , dedeme, annesine o bakmistir.Onu atese atanlari aff etmis ve onlara yardim elini uzatmistir.Ben olsam yapamazdim ama o yapabiliyor.Ben babamı bu nedenle cok seviyorum :).Hayatımda hangi ünlü veya insan gibi olmak istersiniz sorusunu bana birisi sorsa babam gibi insan olmak isterdim diyorum ve hayatta hiç bir şeyi olmasa bile onu belimde başımın üzerinde tutmayi düşünüyorum.Babamı insanlığı için çok seviyorum :) ve babama burdan sevgiler.
38 Yorumla- +1 yıl
Cok güzel anlatmişsin, babana da sana da Allah uzun ömürler versin.
- +1 yıl
Tsk ederim ederim en iyi cevap seçilince üzülüyorum.Biri bana bir şey verince ben geri bir şeyler vermek istiyorum ve tüm güzel dileklerinizin aynısını sana diliyorum.
- +1 yıl
Babani en iyi şekilde ifade ederek en iyi cevabi hak ettigini düşündügüm icin yaptim. Bu güzel insani benimle daha dogrusu bizimle paylaştigin icin asil ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Tsk ederim babamın için güzel yorumlarınız için ve ondan bir kaç aydır uzağım ve belki onu çok özlediğim için bu yazıyı yazdım.Tskler.
- +1 yıl
Babama bu yaziyi okutacagim.Tsk ederim guzel dusunceleriniz icin
En İyi Cevaplar
Ömrü boyunca adamlığından,onurundan taviz vermemiş biriydi.Bana onurlu yaşamayı öğreten kişiydi ,mert adamdı.
O benim en çok sevdiğim, en aşık olduğum tek adamdı.. O, ayağım her tökezlediğinde elimden tutup kaldıranımdı, en yakıcı sıcaklarda gölgesinde dinlenip güven hissettiğim en ulu çınarımdı..
Tüm bu hayatın yalanları karşısında tek ve en gerçek kahramanımdı...
O benim tüm yaşamım,gençliğim,nefesimmiş.Benim ömründen alıp anne ve babama versin Allah derdim hep, ama... Çok özledim seni babamm...22 Yorumla- +1 yıl
Başin sagolsun, mekani cennt olsun inşallah
Açıkcası babamın yaşam tarzını hayata bakışını hiç onaylamam. Ama yine de iyi bir insan, bazen cahilliği yüzünden bazen çok yanlış hareketler yapabiliyor. Yinede kimsenin hakkını yemiyor.
Babamın sırf ben istiyorum diye bana bilgisayar aldığı günü hatırlıyorum. 5 kuruşluk memur maaşıyla bana o zamanın en iyi bilgisayarını almıştı. Pazarlık yaparken içinin titrediğini görebiliyordum. Ben tamam o özellik olmasa da olur çok pahalı oldu dedikçe ben istiyorum diye olsun oda olsun diyordu. En iyisini almıştı. Babamla ilgili soru sorulunca hep o gün aklıma gelir. O gün kendi kendime yemin etmiştim. Ben babama sunabildiğim en iyi hayatı sunacağım.01 Yorumla- +1 yıl
Insallah sunarsin, Allah babana uzun ömürler versin
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bilmem nasıl biri... O kadar yabancıyız ki birbirimize, o kadar aşılmaz dağlar, geçilmez uçurumlar var ki. Tanımıyorum demek daha uygun olur sanırım. Şehirdışında okuyorum, ama hal hatır sormak için bile arayıp sormaz.
Ne bileyim ya baba-oğul ilişkisi bu ya. İnsanda hiç mi heves olmaz. Oğlumla vakit geçireyim, iki kadeh rakı içeyim, muhabbet edeyim diye. Bazıları babası yaşamadığı için yaşayamaz bunları, ben varken yaşayamıyorum.
Maddi yönden hiçbirşeyimi eksik etmedi ama yetmiyor o da... Çocukluğu saymazsak, büyüdüğümden beri birkez sarılmadım babama... Sohbet muhabbet hak getire zaten...05 Yorumla- +1 yıl
Insanda hic mi heves olmaz, oglumla vakit gecireyim.." diye cümle kurmuşsun, babandan şikayetcisin anladigim kadariyla, en azindan memnun degilsin desek daha dogru olur. Peki sen hic ona adim atmayi denedin mi? Onunla acik acik baba-ogul konuşdun mu? Ummadik bir anda, onu arayip baba geliyorum gel seninle bi gezelim baba ogul takilalim dedigin oldu. Sen ne yaptin bu ilişkiyi güzelleştirmek icin?
- +1 yıl
Ben ona kendimi yabancı hissediyorum nasıl adım atayım? Bu mesafeleri ben koymadım. Bu aşırı resmiyetten dolayı da hiç konuşamadım zaten. Benle olacak bir olay değil. Evladı ana baba yetiştirir. Aradaki ilişkiyi ana-baba kurar. Benim babam bana karşı hep mesafeliydi. Bu mesafeyle gel baba takılalım diyemem. Bu saatten sonra da demem...
- +1 yıl
Elbette ana baba yetiştirir ama belirli bir yaşa geldikten sonra kendi düşüncelerin fikirlerin oluyor ve bunu kullana bilirsin, sen böyle yaparak babandan bir farkin yok ki.anne baba büyütmüş olabilir ama bilgili ve mantikli olman senin elinde.Benim babamin bir sözü vardir,"Sana nasil davranilmasini istiyorsan, karşin dakine de öyle davranmalisin" diye.Eger sen babandan memnun degilsin, bunu dile getirmen gerekiyor,belki de bugüne kadar kimse birşey demediginden bunun farkinda degil?
- +1 yıl
Kademe kademe dediklerini kurabilirsin, yeter ki iste. Karşi taraftan bazi beklentiler olabilir ama sen birşey yapmadigin sürece, karşidan birşey beklemeye hakkin yoktur. Dünya al gülüm ver gülümdür. Birşeyler vericeksin ki, karşiligini istemeye hakkin olsun.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
18Cevap
Babam kisacasi herseyim onsuz bir hayat düsünemiyorum. Arada takilir kizim söyle böyle diye hep tatli sakalar birbirimizi üzmeyiz kimseyi öpmem kimseye sarilmam ondan baska essek kadar oldum haala kolunun altina girip basimi yaslarim en cok onu özlerim bi bakisindan nesi oldugunu anlarim oda herzaman benim ne istedigimi bilir..
Malesef herkesin babasi böyle mülemmel degil kizini döven söven cok var ailesine bakmayan o acidan cok sansliyim ne kadar sükretsem az
Herkese babam gibi bi baba nasip etsin mevlam..13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel, sende şansli kişiler katagorisindesin demek. Yaradan bizim babamiz gibi baba verseydi herkese, belki de cogu kiz/erkek cocuklari bu kadar kötü yolda, veya üzücü durumlar yaşamazdi
- +1 yıl
haklsiniz :(
kesinlikle! akilli, olgun, esini deli giib seven, bizimle bazen cocuk olan harika bir adamdi. eskiden verdigi ogutleri hayatimda bu yasimda yeniden dusunup uyguluyorum boyle birisiydi babam. cok sevdigi biyiklarini bizim yuzumuzu acitacak diye kesmisti hic unutmam.
36 Yorumla- +1 yıl
:) şansli olanlardansin demek
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Malesef dünyaya bir daha gelsem babamın başka biri olmasını isterdim. Düşünceleri, fikirleri, tavırları, hayata bakışı.. herşeyiyle benim hayalimdeki babanın tam zıttı. Ama ne var ki insan babasını, ailesini kendisi seçemiyor işte.. Nefret etmiyorum ondan ama annem kadar da sevmiyorum onu. Babam olduğu için duyduğum bir sevgi var, o kadar..
12 Yorumla- +1 yıl
Neden diye sorsam, fazla özele mi girmiş olurum ki ?
Evet babam birbaşkaydı.Modern,ileri görüşlü ve merhametli bir insandı.Keşke yaşasaydı:( Dünyaya bir daha gelsem yine onun kızı olmak isterdim.
64 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Başin sagolsun :(
+1 yılFedakar, yufka yurekli, mert adamdir. Evimizin diregi..is icin gittiginde huzun kaplar dort bir yanimi...hep onu dusunurum, yollarini gozlerim...ona anneme yaklasdigim gibi yaklasamadim hic bir zaman, karşısında rahat rahat konusamadigim bir insan...onu kaybetmekten cok korkuyorum, o benim herseyim, canimi veririm onun icin..dunyaya bir daha gelsem yine onun kizi olmak isterdim...
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel anlatmişsin
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbabam iyi bir insan değildi, belkide ben bu yüzden çok iyi bir insanım, ama kızım benim için çok iyi bir insansın seni çok seviyorum baba diyor ben iyi bir babayım,
tekrar dünyaya gelsem ve seçme şansım olsaydı iyi bir insanı seçerdim kesinlikle31 Yorumla- +1 yıl
Haklisiniz önemli olan o cocugu dünyaya getirmek degil asil önemli nokta iyi bir baba olabilmektir.
babam iidir bikere bile el kaldirmadi bana sesini yukseltmedi ama yinede cekinirim ondan fazla yakin degiliz
11 Yorumla- +1 yıl
aslinda olmamasi gerek birşey ama karakter meselasi oluyor tabi.
babam benim arkadaşımdır, yeri gelir sırdaşımdır yeri gelir babamdır. kısaca kahramanım o benim yaa... ve evet birdaha gelsem babam yine aynı kişi olsun derim kesinlikle. annemle zaten allah bozmasın gerçekten aşk ile bağlılar birbirlerine :)) bu soruyu sormanın özel bir nedeni var mı merak ettim açıkcası?
00 Yorumla
+1 yılaslında bir şeyler yazmıştım ama sildim..sadece iyiki var demek istiyorum..çünkü görüyorum ki benim gibi iyi bir babaya sahip olanlar kadar var olmasına rağmen bu duyguyu hiç tadamamış arkadaşlarımda var..yaşayamayanlar -tıpkı babam gibi- inşallah çocuklarıyla istedikleri o ilişkinin tadına varırlar ömürlerince...
00 Yorumlababam dünyanın en yufka yürekli,en şefkatli aile babasıdır küçükken anneme okuması için destek olan,beni tepesınde kreşe bırakan, annem mesaıye kaldığı ıcın mutfakta yemek yapıp,benımle çizgi film izleyen, akşamları işten gelir gelmez benim odama nasılsın dıye ugrayan, yıllardır evini geçindirmek için çalışan,eşine ve kızlarına çok değer veren,çoçukluğumun kahramanı,gençliğimin arkadaşı ,gelecekte eşim olacak kişinin rol modelidir, varlığı nefes alıp vermesi bile benim için yaşam kaynağıdır
00 YorumlaEvet birdaha dunyaya gelirsem yine babam olsun derim..
Babam nasil biri? Cocuklari icin kendi hayatindan vaz gecmis karisini cok seven kendi hali de sessiz sakin bir adam, merhametli hakka harama fazladiyla dikkat eden biri..
Tabi disardan gorenler cok sert bakisli birazda iri yapili oldugu icin herhalde korkarler ama melek adam melek..00 Yorumlasessiz sakin komiktir .pek sinirlenmez sinirlensede bana denk gelmez o patlamalar kolay kolay :) .evet babamı seviyorum..
12 Yorumla- +1 yıl
ne güzel :))
babam şu dünyada hemen hemen herkesle anlaşırım ama babamla asla beni herkesle kıyaslayan bağıran çağıran sadece bayramlarda elini öptüğüm 8 yaşında beri var olan babama sarılamamın hüznü her zaman vardır içimde başka bana kızları görünce gözümün yaşını durdurabilene aşkolsun.Dünyaya birkez daha gelsem onun kızı olmak istemezdim malesef.Ama annem o kısaca benim hayatım arkadaşım sırdaşım dert ortağım ...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabamla birbirimize cok benzeriz.en iyi ben bilirim en iyi ben yaparım havasindayiz o yüzden bazi konularda anlaşamayız ama bilek güreşi yaparız iddiaya gireriz en son kim vuracak falan oynarız :D ne saçma bı iliskimiz varmış ya.hersey bı yana cok asabide olsa ben yine onun kizi olarak gelmek isterdim dünyaya.babacik seni seviyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çok garip bi insan herşeye sinirlenen kızan bi yapısı var bazen çok iyi olabiliyo ama çok nadir diğer durumlarda çok sinir oluyorum ona üvey baba olsa yeridir yani
15 Yorumla- +1 yıl
Babana hic "neden böylesin" diye sordun mu?
Cevap sahibi+1 yıltersler ki
- +1 yıl
denemekte fayda var, belki bu soruyu sordukdan sonra aklina yer edicek ve düşünücek "bu kiz bunu bana neden sordu, gercekten dedigi kadarmiyim" diye düşünecektir
Cevap sahibi+1 yılyok başıma iş alamam böyle iyi sürekli sorar bi daha ben onunla konuşmaya korkuyorum herşeye ters cevap verdiği için kalkıp sorsam kim bilir neler der
- +1 yıl
siz bilirsiniz, ben sadece belki araniz da ki buzlar bi şekilde erir diye tavsiye de bulundum. Uygulayip uygulamam sizin tercihiniz.
Ben kızlarıma her zaman güveniyorum asla yanlış yapmazlar diyen biri. Melek gibi :)
12 Yorumla- +1 yıl
:) benim babam da cok der "Ben size güveniyorum, beni utandiracak birşey yapmazlar" derdi amcama karşi savunurdu bizi.
+1 yılcanını mı alacan internetten ölum siparisi ha ilğinç bir durum :) ama babam senin gibi ölum meleğini sevebilir son seveceği kişi olsada :)
02 Yorumla- +1 yıl
:) Insan olubta insan kalanlarin canini yakmayi hic düşünmedim :)
- +1 yıl
gel ben kendimi feda ediyorum tum insanlık için gelen azrailde melek değil mi :) benim için fark etmez ben ölum meleğede bakarım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılanneme hala aşık, bana aşık, kardeşime aşık 55'lik delikanlı. üçümüzün de ilk aşkı. ruh ikizim. ben ona bağımlı, o bana bağımlı. ilk göz ağrısıyım, en kıymetlisiyim, hep şımarığıyım. o benim idolüm, gururdan parlasın gözleri diye kendimi paraladağım, en büyük destekçim.
10 Yorumla2009 ekımden berı konusmuyorum kendısı ıle ama severım babayı genclıge dar pencereden baktıgı ıcın anlasamadıgım devamlı tartısttıgımız oldu bende konusmama kararı aldım ve kavgasız gunler yasıyoruz . . .
06 Yorumla- +1 yıl
üzücü bir durum ama eger her iki tarafta kendini böyle daha huzurlu hissediyorsa daha iyi. Araniz da ki sorunlarin aşilmicak sorunlar oldugunu sanmiyorum dogrusu, her iki tarafta adim atmaya hazir ise belki de bu zamana kadar hic olamadiginiz baba-ogul ikilisi olabilirsiniz
- +1 yıl
o vakit dedigin baban ve sen saglikli bi şekilde hayattaysaniz yaşiyorsaniz her zaman telafi edilir birşey. Ama baban (Allah korusun) birşey olsa, vakit dedigin işte ozaman cok gec.
+1 yılbilğisayar ekranına fazla bakma git dolaş diyen adam mı :) eve geleli 2 gun oldu hemen bilğisayar uğraşıyorsun tatil yap diyen adam a benziyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcok konuşan herşeyimi eleştiren 35 yaşıma geldiğim halde beni 14-15 yaşında gören adammı sadece gecinmeye çalışıyoruz eğer ben onun oğlu o da benim babam olmasaydı ondan olabileceğince uzaklaşmak isterdim
06 Yorumla- +1 yıl
35 de olsan 53 de olsan, baban hayatta oldugu sürece seni cocuk olarak görücektir. Tabi, arada gecimsizlik varsa konuşarak belki bu soguk rüzgari yene bilirsiniz
Cevap sahibi+1 yıltabiki cocuk gibi görebilir ama gün ortasında hadi eve gel yemek ye yada hergün duş almama ragmen kendi banyo yapınca hadi girde banyo yap demesi zaten her sabah evden cıkarken alıyorum ben o duşu. veya gece aleminde çlışıyorum ben eve gece gec geldin demesi 2 adım yanında surahi ve su bardağı varken ben odamdan cagırıp benden su istemesi vs.. vs...
- +1 yıl
şikayet ettigin aslinda ne kadar kücük şeyler farkin da misin? Yane bir baba ki, 9 ay seni merakla dogmani beklemiş, dogdugun da sevicle kucagina alip şefkatle sevmiş, ve sonrasin da seni büyüte bilmek icin elinden geleni yapmiş bir baba icin, sence hala senin icin endişe duymasi veya senin ilgilenmesi yada en basiti senden bir bardak su istemeye hakki yok mu?
Cevap sahibi+1 yılya bak öyle diyosunda ben babam için 2 kere adam kesmeye kalktım elimden zor aldı kendi o bıraksaydı keserdimde inan artık 35 yaşındayım o istesin yapamıycağım şey yok ama emir eri ramazana döndüm ne dese yapıyorum. bana yalnış bile gelse yapıyorum ama şu söz cok agırıma gidiyo ''ben babayım ne dersem o olacak'' yediğme içtiğime oturduğuma kalktığıma karışılması artık hoşuma gitmiyo
- +1 yıl
Peki ozaman neden artik kendi hayatini kurmaya calişmiyorsun, madem ki hoşuna gitmiyor, nicin kendi ayaklarin üzerin de durup ki caliştigina göre yapiyorsun bunu. Kendi düzenini kendi aileni kurmuyorsun? Babani sil at, onun dedigini hic say demiyorum. Sadece artik belirli bi yaşa geldin ve bunlari kaldirmak zor geliyor, kendi aileni yuvani kur ki, sende baban gibi olmasan da "artik bir ailem ve kendi yuvam var, burda benim borum öter" demiyorsun
Cevap sahibi+1 yılikiside yaşlandı artık dediğin gibi beni hala küçük cocukları gibi görüyorlar ben yanlarından ayrıldığımda 17 yaşındaydım ve son 2 senedir gene yanlarındayım, ben mantıklı bi insan olmaya çalışıyorum benim borum öter muhabbeti bana hiç bi zman mantıklı gelmedi dogru olan neyse o yapılır evet kendi hayatımı kurmaya çalışmıyorum ne olursa olsun onlar benim hayatım zaten kurmama gerek yok, evlilikten kast ediyosan bilmem yapamadım evlenmek bunu istedim ama dogru insanı bulamadım.
+1 yılbabam benim asla onun gibi olamayacağım harika bir insandır. herkes tarafından sevilen sayılan..
10 Yorumla
+1 yılbabam çok baba adamdır 8 köşe kasketiyle bu adam benim babam hey ...
12 Yorumla- +1 yıl
iyi gider iyi..
- +1 yıl
ne diyosun birader ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin babası kendisinine özel tabiki.Benim babamda bana özel harika bir adam.O benim kahramanım.Elinden her iş geliyor çok hamaratlı ve sıcak kanlı oyy yerim onu.
00 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. herkes olmadan yapabilirim ama babam olmadan asla yapamam .. iiki onun kızıyım ve inşallah benimde karşıma babam gibi biri çıkar
00 Yorumlabir daha gelsem babam aynı kişi olsun ama mümkünse hastalığı az olsun :) babam çalışma delisi bir adamdır. sesiz sakin :)
01 Yorumla
+1 yılyaklaşık 2 yıldır konuşmuyorum böylesi daha iyi..Tekrar gelsem dünyaya başka biri olsun isterdim malesef..
00 Yorumlamuhalefet, bencil, huysuz, tüm doktorlardan ii bildiğine inanan, eleştirmeyi hobi edinmiş, anlaşamadığı kızı ilan eden ben onu seviyorum.
01 Yorumla
+1 yılgelinmi olcan bize yoksa niye sordun ki şimdi bunu ..:D
00 YorumlaBabam adam gibi adam.
Bazen arkadaşım,bazen abim,bazen dostum.En önemlisi o benim babam.00 Yorumla
+1 yılEvet babam ayni kisi olsun, cok iyi bir adam. Benim babam:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Kimse sana ne yapacağını söylemesin" diyen birisidir.
00 YorumlaKendince oda haklı...
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. kesinlikle derim adam gibi adam benim babam..
00 YorumlaBu konuda konuşmak istemiyorum
20 Yorumla
+1 yılBabam benim ikizim gibi bir şey kısaca.
01 Yorumla- +1 yıl
seni tanimadigimiza göre :) bunun altinda ne düşünülür bilemiyoruz dogrusu :). Keşke biraz daha acsaydin :(
Diğer konusunda 873 cevap paylaştı. Şu an için pek iyi şeyler söyleyemem.
00 Yorumlaçok iyi niyetli ama biraz sabit fikirlidir.
00 Yorumla
+1 yılçok çok iyi
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri