• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Babanız nasıl biridir?

öLüm_meLegi
öLüm_meLegi Takip Et
Xper 6 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Babanizi anlatir misiniz? Nasil biridir, karakter kişilik hayata bakiş acisi, sizle olan samimiyeti, annenizle olan samimiyeti... Ve birdaha gelsem yine babam ayni kişi olsun diyenlerden misiniz?
Babanız nasıl biridir?
Babalık Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• araknafobia
    araknafobia Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 72%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Babam hayatında çok zorluklar geçirmiş bir insandır.Babamı 8 yasında başka bir aileye kendi akrabalarımızdan birisine çocuğu olmayan bir zengin adama evlatlık vermişler.İşte zengin çocuğu olmadı bari bizim çocuğa herşey kalsın felsefeyisiyle babamı dedemler çok zengin bir akrabasına evlatlık vermişler.Bu adam zengin olmasına rağmen ve 3 kere evlenmis ve hiç bir esinden çocuğu olmadığı halde babamı cok ağır şekilde dövüyormuş.Babam bu adamdan kurtulmak için evden defalarca dedemlere kaçmış.Ama dedemler babamı defalarca yaralarını adamın yaptığı işkenceyi gördükleri halde babami o adamın evine geri yollamışlar.Para ne kadar tatli değilmi? Miras babama kalsin diye amcamlarim ve dedemler bunu babama yaşatmışlar.Babam ergenlik çağına geldiğinde evden kaçmış ve İstanbula gelmiş ve yeni hayatı burada başlamış.Bir akrabasi sayesinde liseyi bitirmiş, okumuş ve yurt dışına çıkmış.Hayatta kazandığı her kuruş kendisinindir.İstanbula kaçtığında cebinde bir kuruşu yokmuş ve bundan sonra yaptığı herşey helal ve kendisinin oldugunu devamlı vurgular .Benim babam çok onurlu bir insandır.Birisinin malına, mülküne hakkı olmayan şeylere hayır diyebilen insanlardan birisidir.Insanlara yardim etmeyi seven, karsiliksiz insanlara yardim edince hic bir sey beklemeyen, ama bir okadar otorite, bir okadar bilincli, ama bir okadarda sinirlidir.Bizi buyuturken yasadigi siddetli hayatindan eserleri bize yasatti icin babama kizmiyorum onu anliyorum.Babam herseye ragmen amcamlara , dedeme, annesine o bakmistir.Onu atese atanlari aff etmis ve onlara yardim elini uzatmistir.Ben olsam yapamazdim ama o yapabiliyor.Ben babamı bu nedenle cok seviyorum :).Hayatımda hangi ünlü veya insan gibi olmak istersiniz sorusunu bana birisi sorsa babam gibi insan olmak isterdim diyorum ve hayatta hiç bir şeyi olmasa bile onu belimde başımın üzerinde tutmayi düşünüyorum.Babamı insanlığı için çok seviyorum :) ve babama burdan sevgiler.

3
    8 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Cok güzel anlatmişsin, babana da sana da Allah uzun ömürler versin.

Yorumla
    • araknafobia
      araknafobia
      +1 yıl

Tsk ederim ederim en iyi cevap seçilince üzülüyorum.Biri bana bir şey verince ben geri bir şeyler vermek istiyorum ve tüm güzel dileklerinizin aynısını sana diliyorum.

Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Babani en iyi şekilde ifade ederek en iyi cevabi hak ettigini düşündügüm icin yaptim. Bu güzel insani benimle daha dogrusu bizimle paylaştigin icin asil ben teşekkür ederim

Yorumla
    • acc90
      acc90
      +1 yıl

babanın ellerinden öpüyorum !

Yorumla
    • araknafobia
      araknafobia
      +1 yıl

Tsk ederim babamın için güzel yorumlarınız için ve ondan bir kaç aydır uzağım ve belki onu çok özlediğim için bu yazıyı yazdım.Tskler.

Yorumla
    • Snowguard
      Snowguard
      +1 yıl

Gerçekten takdir edilecek, hayran olunacak bir insan umarım onunla bir gün tanışırım.

Yorumla
    • HayLazZzZ
      HayLazZzZ
      +1 yıl

İşte gerçek bir Adam.

Yorumla
    • araknafobia
      araknafobia
      +1 yıl

Babama bu yaziyi okutacagim.Tsk ederim guzel dusunceleriniz icin

Yorumla

En İyi Cevaplar

• lHuzuRl
    lHuzuRl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 47%
    +1 yıl

Ömrü boyunca adamlığından,onurundan taviz vermemiş biriydi.Bana onurlu yaşamayı öğreten kişiydi ,mert adamdı.

O benim en çok sevdiğim, en aşık olduğum tek adamdı.. O, ayağım her tökezlediğinde elimden tutup kaldıranımdı, en yakıcı sıcaklarda gölgesinde dinlenip güven hissettiğim en ulu çınarımdı..

Tüm bu hayatın yalanları karşısında tek ve en gerçek kahramanımdı...

O benim tüm yaşamım,gençliğim,nefesimmiş.Benim ömründen alıp anne ve babama versin Allah derdim hep, ama... Çok özledim seni babamm...

2
    2 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Başin sagolsun, mekani cennt olsun inşallah

Yorumla
    • lHuzuRl
      lHuzuRl
      +1 yıl

Amin sağolasın.Tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun.

Yorumla
  • Snowguard
    Snowguard Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Açıkcası babamın yaşam tarzını hayata bakışını hiç onaylamam. Ama yine de iyi bir insan, bazen cahilliği yüzünden bazen çok yanlış hareketler yapabiliyor. Yinede kimsenin hakkını yemiyor.

Babamın sırf ben istiyorum diye bana bilgisayar aldığı günü hatırlıyorum. 5 kuruşluk memur maaşıyla bana o zamanın en iyi bilgisayarını almıştı. Pazarlık yaparken içinin titrediğini görebiliyordum. Ben tamam o özellik olmasa da olur çok pahalı oldu dedikçe ben istiyorum diye olsun oda olsun diyordu. En iyisini almıştı. Babamla ilgili soru sorulunca hep o gün aklıma gelir. O gün kendi kendime yemin etmiştim. Ben babama sunabildiğim en iyi hayatı sunacağım.

0
    1 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Insallah sunarsin, Allah babana uzun ömürler versin

Yorumla
  • Orcnnn
    Orcnnn Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.

Bilmem nasıl biri... O kadar yabancıyız ki birbirimize, o kadar aşılmaz dağlar, geçilmez uçurumlar var ki. Tanımıyorum demek daha uygun olur sanırım. Şehirdışında okuyorum, ama hal hatır sormak için bile arayıp sormaz.

Ne bileyim ya baba-oğul ilişkisi bu ya. İnsanda hiç mi heves olmaz. Oğlumla vakit geçireyim, iki kadeh rakı içeyim, muhabbet edeyim diye. Bazıları babası yaşamadığı için yaşayamaz bunları, ben varken yaşayamıyorum.

Maddi yönden hiçbirşeyimi eksik etmedi ama yetmiyor o da... Çocukluğu saymazsak, büyüdüğümden beri birkez sarılmadım babama... Sohbet muhabbet hak getire zaten...

0
    5 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Insanda hic mi heves olmaz, oglumla vakit gecireyim.." diye cümle kurmuşsun, babandan şikayetcisin anladigim kadariyla, en azindan memnun degilsin desek daha dogru olur. Peki sen hic ona adim atmayi denedin mi? Onunla acik acik baba-ogul konuşdun mu? Ummadik bir anda, onu arayip baba geliyorum gel seninle bi gezelim baba ogul takilalim dedigin oldu. Sen ne yaptin bu ilişkiyi güzelleştirmek icin?

Yorumla
    • Orcnnn
      Orcnnn
      +1 yıl

Ben ona kendimi yabancı hissediyorum nasıl adım atayım? Bu mesafeleri ben koymadım. Bu aşırı resmiyetten dolayı da hiç konuşamadım zaten. Benle olacak bir olay değil. Evladı ana baba yetiştirir. Aradaki ilişkiyi ana-baba kurar. Benim babam bana karşı hep mesafeliydi. Bu mesafeyle gel baba takılalım diyemem. Bu saatten sonra da demem...

Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Elbette ana baba yetiştirir ama belirli bir yaşa geldikten sonra kendi düşüncelerin fikirlerin oluyor ve bunu kullana bilirsin, sen böyle yaparak babandan bir farkin yok ki.anne baba büyütmüş olabilir ama bilgili ve mantikli olman senin elinde.Benim babamin bir sözü vardir,"Sana nasil davranilmasini istiyorsan, karşin dakine de öyle davranmalisin" diye.Eger sen babandan memnun degilsin, bunu dile getirmen gerekiyor,belki de bugüne kadar kimse birşey demediginden bunun farkinda degil?

Yorumla
    • Orcnnn
      Orcnnn
      +1 yıl

Haklısında bunları söyleyebilmek için de bir hukuk, samimiyet, muhabbet gerekir. O yok işte...

Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Kademe kademe dediklerini kurabilirsin, yeter ki iste. Karşi taraftan bazi beklentiler olabilir ama sen birşey yapmadigin sürece, karşidan birşey beklemeye hakkin yoktur. Dünya al gülüm ver gülümdür. Birşeyler vericeksin ki, karşiligini istemeye hakkin olsun.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

21

Cevap

18

Cevap

• bernocuk
    bernocuk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Babam kisacasi herseyim onsuz bir hayat düsünemiyorum. Arada takilir kizim söyle böyle diye hep tatli sakalar birbirimizi üzmeyiz kimseyi öpmem kimseye sarilmam ondan baska essek kadar oldum haala kolunun altina girip basimi yaslarim en cok onu özlerim bi bakisindan nesi oldugunu anlarim oda herzaman benim ne istedigimi bilir..

Malesef herkesin babasi böyle mülemmel degil kizini döven söven cok var ailesine bakmayan o acidan cok sansliyim ne kadar sükretsem az

Herkese babam gibi bi baba nasip etsin mevlam..

1
    3 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Ne güzel, sende şansli kişiler katagorisindesin demek. Yaradan bizim babamiz gibi baba verseydi herkese, belki de cogu kiz/erkek cocuklari bu kadar kötü yolda, veya üzücü durumlar yaşamazdi

Yorumla
    • bernocuk
      bernocuk
      +1 yıl

Ama böyle insanlara da laik olacak evlat lazim kimisi anadan babadan ceker kimisi evlattan :/

Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

haklsiniz :(

Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

kesinlikle! akilli, olgun, esini deli giib seven, bizimle bazen cocuk olan harika bir adamdi. eskiden verdigi ogutleri hayatimda bu yasimda yeniden dusunup uyguluyorum boyle birisiydi babam. cok sevdigi biyiklarini bizim yuzumuzu acitacak diye kesmisti hic unutmam.

3
    6 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

:) şansli olanlardansin demek

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

cok sansliydim ailem konusunda

Yorumla
    • Nar-ı_Aşk
      Nar-ı_Aşk
      +1 yıl

-dım diyorsun hayatta değil mi?

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

degil

Yorumla
    • Nar-ı_Aşk
      Nar-ı_Aşk
      +1 yıl

Başın sağolsun o halde üzüldüm etmus..

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

sen saol

Yorumla
  • Meditrina
    Meditrina Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.

Malesef dünyaya bir daha gelsem babamın başka biri olmasını isterdim. Düşünceleri, fikirleri, tavırları, hayata bakışı.. herşeyiyle benim hayalimdeki babanın tam zıttı. Ama ne var ki insan babasını, ailesini kendisi seçemiyor işte.. Nefret etmiyorum ondan ama annem kadar da sevmiyorum onu. Babam olduğu için duyduğum bir sevgi var, o kadar..

1
    2 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Neden diye sorsam, fazla özele mi girmiş olurum ki ?

Yorumla
    • Meditrina
      Meditrina
      +1 yıl

Hem bu saydığım nedenler yani benim hayalimdeki "baba" profilinin tam zıttı olması hem de bazı özel şeyler..

Yorumla
  • neo_ist
    neo_ist Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46 , eic 44%
    +1 yıl

Evet babam birbaşkaydı.Modern,ileri görüşlü ve merhametli bir insandı.Keşke yaşasaydı:( Dünyaya bir daha gelsem yine onun kızı olmak isterdim.

6
    4 Yorumla
    • TelToka
      TelToka
      +1 yıl

mekanı cennet olsun:(

Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Başin sagolsun :(

Yorumla
    • tarantino
      tarantino
      +1 yıl

mekanı cennet olsun..

Yorumla
    • neo_ist
      neo_ist
      +1 yıl

Sağolun.

Yorumla
  • Aşık-ı_Mehcur
    Aşık-ı_Mehcur Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Fedakar, yufka yurekli, mert adamdir. Evimizin diregi..is icin gittiginde huzun kaplar dort bir yanimi...hep onu dusunurum, yollarini gozlerim...ona anneme yaklasdigim gibi yaklasamadim hic bir zaman, karşısında rahat rahat konusamadigim bir insan...onu kaybetmekten cok korkuyorum, o benim herseyim, canimi veririm onun icin..dunyaya bir daha gelsem yine onun kizi olmak isterdim...

1
    1 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Ne güzel anlatmişsin

Yorumla
  • baythomasanderson
    baythomasanderson Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.

babam iyi bir insan değildi, belkide ben bu yüzden çok iyi bir insanım, ama kızım benim için çok iyi bir insansın seni çok seviyorum baba diyor ben iyi bir babayım,

tekrar dünyaya gelsem ve seçme şansım olsaydı iyi bir insanı seçerdim kesinlikle

3
    1 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Haklisiniz önemli olan o cocugu dünyaya getirmek degil asil önemli nokta iyi bir baba olabilmektir.

Yorumla
  • daydream
    daydream Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

babam iidir bikere bile el kaldirmadi bana sesini yukseltmedi ama yinede cekinirim ondan fazla yakin degiliz

1
    1 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

aslinda olmamasi gerek birşey ama karakter meselasi oluyor tabi.

Yorumla
  • Frtzngn
    Frtzngn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

babam benim arkadaşımdır, yeri gelir sırdaşımdır yeri gelir babamdır. kısaca kahramanım o benim yaa... ve evet birdaha gelsem babam yine aynı kişi olsun derim kesinlikle. annemle zaten allah bozmasın gerçekten aşk ile bağlılar birbirlerine :)) bu soruyu sormanın özel bir nedeni var mı merak ettim açıkcası?

0
    0 Yorumla
  • eylulbasak
    eylulbasak Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

aslında bir şeyler yazmıştım ama sildim..sadece iyiki var demek istiyorum..çünkü görüyorum ki benim gibi iyi bir babaya sahip olanlar kadar var olmasına rağmen bu duyguyu hiç tadamamış arkadaşlarımda var..yaşayamayanlar -tıpkı babam gibi- inşallah çocuklarıyla istedikleri o ilişkinin tadına varırlar ömürlerince...

0
    0 Yorumla
  • mipikpik
    mipikpik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

babam dünyanın en yufka yürekli,en şefkatli aile babasıdır küçükken anneme okuması için destek olan,beni tepesınde kreşe bırakan, annem mesaıye kaldığı ıcın mutfakta yemek yapıp,benımle çizgi film izleyen, akşamları işten gelir gelmez benim odama nasılsın dıye ugrayan, yıllardır evini geçindirmek için çalışan,eşine ve kızlarına çok değer veren,çoçukluğumun kahramanı,gençliğimin arkadaşı ,gelecekte eşim olacak kişinin rol modelidir, varlığı nefes alıp vermesi bile benim için yaşam kaynağıdır

0
    0 Yorumla
  • Melegimmm
    Melegimmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Evet birdaha dunyaya gelirsem yine babam olsun derim..

Babam nasil biri? Cocuklari icin kendi hayatindan vaz gecmis karisini cok seven kendi hali de sessiz sakin bir adam, merhametli hakka harama fazladiyla dikkat eden biri..

Tabi disardan gorenler cok sert bakisli birazda iri yapili oldugu icin herhalde korkarler ama melek adam melek..

0
    0 Yorumla
  • zencix
    zencix Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

sessiz sakin komiktir .pek sinirlenmez sinirlensede bana denk gelmez o patlamalar kolay kolay :) .evet babamı seviyorum..

1
    2 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

ne güzel :))

Yorumla
    • zencix
      zencix
      +1 yıl

güzel ama bazen esprileri öldürüyor beni :/

Yorumla
  • rmyssa
    rmyssa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

babam şu dünyada hemen hemen herkesle anlaşırım ama babamla asla beni herkesle kıyaslayan bağıran çağıran sadece bayramlarda elini öptüğüm 8 yaşında beri var olan babama sarılamamın hüznü her zaman vardır içimde başka bana kızları görünce gözümün yaşını durdurabilene aşkolsun.Dünyaya birkez daha gelsem onun kızı olmak istemezdim malesef.Ama annem o kısaca benim hayatım arkadaşım sırdaşım dert ortağım ...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Babamla birbirimize cok benzeriz.en iyi ben bilirim en iyi ben yaparım havasindayiz o yüzden bazi konularda anlaşamayız ama bilek güreşi yaparız iddiaya gireriz en son kim vuracak falan oynarız :D ne saçma bı iliskimiz varmış ya.hersey bı yana cok asabide olsa ben yine onun kizi olarak gelmek isterdim dünyaya.babacik seni seviyorum :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çok çok garip bi insan herşeye sinirlenen kızan bi yapısı var bazen çok iyi olabiliyo ama çok nadir diğer durumlarda çok sinir oluyorum ona üvey baba olsa yeridir yani

1
    5 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Babana hic "neden böylesin" diye sordun mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tersler ki

Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

denemekte fayda var, belki bu soruyu sordukdan sonra aklina yer edicek ve düşünücek "bu kiz bunu bana neden sordu, gercekten dedigi kadarmiyim" diye düşünecektir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yok başıma iş alamam böyle iyi sürekli sorar bi daha ben onunla konuşmaya korkuyorum herşeye ters cevap verdiği için kalkıp sorsam kim bilir neler der

Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

siz bilirsiniz, ben sadece belki araniz da ki buzlar bi şekilde erir diye tavsiye de bulundum. Uygulayip uygulamam sizin tercihiniz.

Yorumla
  • TelToka
    TelToka Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Ben kızlarıma her zaman güveniyorum asla yanlış yapmazlar diyen biri. Melek gibi :)

1
    2 Yorumla
    • neo_ist
      neo_ist
      +1 yıl

Amin canım.

Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

:) benim babam da cok der "Ben size güveniyorum, beni utandiracak birşey yapmazlar" derdi amcama karşi savunurdu bizi.

Yorumla
  • izmirlisair
    izmirlisair Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 34%
    +1 yıl

canını mı alacan internetten ölum siparisi ha ilğinç bir durum :) ama babam senin gibi ölum meleğini sevebilir son seveceği kişi olsada :)

0
    2 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

:) Insan olubta insan kalanlarin canini yakmayi hic düşünmedim :)

Yorumla
    • izmirlisair
      izmirlisair
      +1 yıl

gel ben kendimi feda ediyorum tum insanlık için gelen azrailde melek değil mi :) benim için fark etmez ben ölum meleğede bakarım :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

anneme hala aşık, bana aşık, kardeşime aşık 55'lik delikanlı. üçümüzün de ilk aşkı. ruh ikizim. ben ona bağımlı, o bana bağımlı. ilk göz ağrısıyım, en kıymetlisiyim, hep şımarığıyım. o benim idolüm, gururdan parlasın gözleri diye kendimi paraladağım, en büyük destekçim.

1
    0 Yorumla
  • sezoox
    sezoox Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

2009 ekımden berı konusmuyorum kendısı ıle ama severım babayı genclıge dar pencereden baktıgı ıcın anlasamadıgım devamlı tartısttıgımız oldu bende konusmama kararı aldım ve kavgasız gunler yasıyoruz . . .

0
    6 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

üzücü bir durum ama eger her iki tarafta kendini böyle daha huzurlu hissediyorsa daha iyi. Araniz da ki sorunlarin aşilmicak sorunlar oldugunu sanmiyorum dogrusu, her iki tarafta adim atmaya hazir ise belki de bu zamana kadar hic olamadiginiz baba-ogul ikilisi olabilirsiniz

Yorumla
    • sezoox
      sezoox
      +1 yıl

bazen dıyorum keske o vakıt sımdı olsa darılmak yerıne tartısmak yerıne he deyıp gecseydımm hanı saygısızlık yapmadım el de kaldırmadım..

Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

o vakit dedigin baban ve sen saglikli bi şekilde hayattaysaniz yaşiyorsaniz her zaman telafi edilir birşey. Ama baban (Allah korusun) birşey olsa, vakit dedigin işte ozaman cok gec.

Yorumla
    • sezoox
      sezoox
      +1 yıl

aynen cok haklısın...

Yorumla
    • neo_ist
      neo_ist
      +1 yıl

Sezo barış bence karışırsa da takma kafana.Gitti mi gelmiyor bir daha cicim:(

Yorumla
    • Thedya
      Thedya
      +1 yıl

Yarın pişman olmamak adına adım atmalısın. Umarım yoluna girer bir an önce :(

Yorumla
  • izmirlisair
    izmirlisair Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 34%
    +1 yıl

bilğisayar ekranına fazla bakma git dolaş diyen adam mı :) eve geleli 2 gun oldu hemen bilğisayar uğraşıyorsun tatil yap diyen adam a benziyor :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

cok konuşan herşeyimi eleştiren 35 yaşıma geldiğim halde beni 14-15 yaşında gören adammı sadece gecinmeye çalışıyoruz eğer ben onun oğlu o da benim babam olmasaydı ondan olabileceğince uzaklaşmak isterdim

0
    6 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

35 de olsan 53 de olsan, baban hayatta oldugu sürece seni cocuk olarak görücektir. Tabi, arada gecimsizlik varsa konuşarak belki bu soguk rüzgari yene bilirsiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tabiki cocuk gibi görebilir ama gün ortasında hadi eve gel yemek ye yada hergün duş almama ragmen kendi banyo yapınca hadi girde banyo yap demesi zaten her sabah evden cıkarken alıyorum ben o duşu. veya gece aleminde çlışıyorum ben eve gece gec geldin demesi 2 adım yanında surahi ve su bardağı varken ben odamdan cagırıp benden su istemesi vs.. vs...

Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

şikayet ettigin aslinda ne kadar kücük şeyler farkin da misin? Yane bir baba ki, 9 ay seni merakla dogmani beklemiş, dogdugun da sevicle kucagina alip şefkatle sevmiş, ve sonrasin da seni büyüte bilmek icin elinden geleni yapmiş bir baba icin, sence hala senin icin endişe duymasi veya senin ilgilenmesi yada en basiti senden bir bardak su istemeye hakki yok mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ya bak öyle diyosunda ben babam için 2 kere adam kesmeye kalktım elimden zor aldı kendi o bıraksaydı keserdimde inan artık 35 yaşındayım o istesin yapamıycağım şey yok ama emir eri ramazana döndüm ne dese yapıyorum. bana yalnış bile gelse yapıyorum ama şu söz cok agırıma gidiyo ''ben babayım ne dersem o olacak'' yediğme içtiğime oturduğuma kalktığıma karışılması artık hoşuma gitmiyo

Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

Peki ozaman neden artik kendi hayatini kurmaya calişmiyorsun, madem ki hoşuna gitmiyor, nicin kendi ayaklarin üzerin de durup ki caliştigina göre yapiyorsun bunu. Kendi düzenini kendi aileni kurmuyorsun? Babani sil at, onun dedigini hic say demiyorum. Sadece artik belirli bi yaşa geldin ve bunlari kaldirmak zor geliyor, kendi aileni yuvani kur ki, sende baban gibi olmasan da "artik bir ailem ve kendi yuvam var, burda benim borum öter" demiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ikiside yaşlandı artık dediğin gibi beni hala küçük cocukları gibi görüyorlar ben yanlarından ayrıldığımda 17 yaşındaydım ve son 2 senedir gene yanlarındayım, ben mantıklı bi insan olmaya çalışıyorum benim borum öter muhabbeti bana hiç bi zman mantıklı gelmedi dogru olan neyse o yapılır evet kendi hayatımı kurmaya çalışmıyorum ne olursa olsun onlar benim hayatım zaten kurmama gerek yok, evlilikten kast ediyosan bilmem yapamadım evlenmek bunu istedim ama dogru insanı bulamadım.

Yorumla
  • necronomicon1461
    necronomicon1461 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

babam benim asla onun gibi olamayacağım harika bir insandır. herkes tarafından sevilen sayılan..

1
    0 Yorumla
  • Esmer_Yarim
    Esmer_Yarim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

babam çok baba adamdır 8 köşe kasketiyle bu adam benim babam hey ...

1
    2 Yorumla
    • Negerekvar
      Negerekvar
      +1 yıl

iyi gider iyi..

Yorumla
    • Esmer_Yarim
      Esmer_Yarim
      +1 yıl

ne diyosun birader ?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Herkesin babası kendisinine özel tabiki.Benim babamda bana özel harika bir adam.O benim kahramanım.Elinden her iş geliyor çok hamaratlı ve sıcak kanlı oyy yerim onu.

0
    0 Yorumla
  • şestra
    şestra Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.

herkes olmadan yapabilirim ama babam olmadan asla yapamam .. iiki onun kızıyım ve inşallah benimde karşıma babam gibi biri çıkar

0
    0 Yorumla
  • freee21
    freee21 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

bir daha gelsem babam aynı kişi olsun ama mümkünse hastalığı az olsun :) babam çalışma delisi bir adamdır. sesiz sakin :)

0
    1 Yorumla
    • areni
      areni
      +1 yıl

yalanını öpsünler , o da öyleymiş pehhhhh

Yorumla
  • green-eyes
    green-eyes Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

yaklaşık 2 yıldır konuşmuyorum böylesi daha iyi..Tekrar gelsem dünyaya başka biri olsun isterdim malesef..

0
    0 Yorumla
  • areni
    areni Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

muhalefet, bencil, huysuz, tüm doktorlardan ii bildiğine inanan, eleştirmeyi hobi edinmiş, anlaşamadığı kızı ilan eden ben onu seviyorum.

0
    1 Yorumla
    • freee21
      freee21
      +1 yıl

en sevdiğim insan türü :)) ben de öleyim :)

Yorumla
  • askadamı_27
    askadamı_27 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

gelinmi olcan bize yoksa niye sordun ki şimdi bunu ..:D

0
    0 Yorumla
  • Mistix
    Mistix Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Babam adam gibi adam.

Bazen arkadaşım,bazen abim,bazen dostum.En önemlisi o benim babam.

0
    0 Yorumla
  • _Eleftheriya_
    _Eleftheriya_ Takip Et
    +1 yıl

Evet babam ayni kisi olsun, cok iyi bir adam. Benim babam:)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

"Kimse sana ne yapacağını söylemesin" diyen birisidir.

0
    0 Yorumla
  • SelinB
    SelinB Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Kendince oda haklı...

0
    0 Yorumla
  • erdem84
    erdem84 Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.

kesinlikle derim adam gibi adam benim babam..

0
    0 Yorumla
  • birdost
    birdost Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Bu konuda konuşmak istemiyorum

2
    0 Yorumla
  • meraklimelos
    meraklimelos Takip Et
    +1 yıl

Babam benim ikizim gibi bir şey kısaca.

0
    1 Yorumla
    • öLüm_meLegi
      öLüm_meLegi
      +1 yıl

seni tanimadigimiza göre :) bunun altinda ne düşünülür bilemiyoruz dogrusu :). Keşke biraz daha acsaydin :(

Yorumla
  • broker
    broker Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 873 cevap paylaştı.

Şu an için pek iyi şeyler söyleyemem.

0
    0 Yorumla
  • mel35
    mel35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49
    +1 yıl

çok iyi niyetli ama biraz sabit fikirlidir.

0
    0 Yorumla
  • capkin_kuru_fasulye
    capkin_kuru_fasulye Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl

çok çok iyi

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Babanız nasıl biridir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Babanız nasıl biridir? 35 cevap verildi
Babanız nasıl biridir? 12 cevap verildi
Babanız nasıl bir insan? 44 cevap verildi
Sizin babanız nasıl bir baba? 13 cevap verildi
Sizin babanız nasıl bir baba? 230 cevap verildi
Nasıl bir babanız var? 66 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨