Bazı erkekleri de çok bunaltıyorsunuz bu yüzden böyle köşe bucak saklanarak iş yapıyorlar. Babamın karısı da böyleydi bir ara babamın telefonuna konumunun nerede olduğunu anlamak için bir program yüklemişti gizlice öğrendiğim an sildim hemen. Güvenmediğiniz insandan ayrılın.
35 Yorumla- 4 ay
Babamın karısı 🙄
- 4 ay
Kafam şimdi bastı üvey anne
- 4 ay
😢
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)4 ayÖncelikle merhaba, neden bu kadar sakinsin. Tepki göster, ayrıca neden gittigini yalan söylüyor. Klasik türk erkekleri gram sekmiyor, asla degişmiyorlar. Bence bu sana yalan söyledi ya daha kim bilir ne yalanlar söylemiştir. Sen anlamamışsındır haaa ohooo düşünsene 1 kez yalanını yakaladın ya kim bilir sana başka ne yalanlar attı. Oha , yapmışta olabilir yani gram güven vermiyorlar. güvenmeyen tek ben olamam. ne fesat bi kız oldum çıktım ha dhjffkkf neden gittigini yalan söyledi? Belki oraya gitti başkasıyla buluştu? ya da seni aldatmışta olabilir. ya da arkandan iş çevirmişte olabilir. Bir sürü ihtimal var sen bunu araştır bi
01 Yorumla
Cevap sahibi4 ayValla insanın aklında 40 tilki dolanıyor. Düşünsene böyle bir şey ohoo
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayBen de sevmem öyle gereksiz yalan kasmayı. Senin de takip etmen gereksiz. Ama normal birbirinize günün nasıldı diye anlatırken saklanmasına gerek olmayan bir durum bence. Bence en son sen annemi sevmiyorsuna getirecek. Benim eski erkek arkadaşım da annemi sevmiyorsuna getirmişti. Ne alaka niye sevmiyim? Olay neydi hatırlamıyorum şimdi ama yine senin eşinde olduğu gibi kendi yarattığı bir şeyler vardı sanıyorum.
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. öyle yalan söylemesi gerçekten can sıkıcı olabilir bence açık açık konuşman lazım ona niye yalan söylediğini sorabilirsin belki kendine göre bir nedeni vardı ama seni yalanlayıp durması başka şey sana güvenmiyor gibi geliyor bu durum seni çok rahatsız ediyorsa konuşmadan bu işi çözemeyeceğinizi düşünüyorum
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Güvenin kırıldığını hissettiğin çok belli 💔 Böyle ufak görünen yalanlar bile insanın içini kemirir haklısın.
Kavga ederken konuşma bu konuyu. Sakin bir anınızda ona “Konumdan gördüm ve bana ‘işteyim’ dedin. Kendimi değersiz hissettim. Küçük de olsa yalan duymak beni çok yaralıyor” de 🙏
Niyetini anlamaya çalış ama sınırını da net koy. “Güven benim için çok önemli, böyle olursa içimden sana açılmak gelmiyor” dersen daha ciddiye alır. İstersen bunu ilişkiyi güçlendirmek için bir fırsata da çevirebilirsiniz 💞🌿10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
İnsan eşinden hiçbir şey gizleyemez eşler arasında mahrem olmaz annesinin sırrı varsa bunu oğluyla paylaşmışsa eşinin senden gizlemesi doğru değil belki bir sırları vardır o yüzden saklıyordur eşler en yakınlardır hayat arkadaşlarıdır o yüzden aralarında gizli saklı olamaz çırılçıplak görmeye hakkının olduğu sevişmeye hakkının olduğu insanın senden saklısı olamaz annesi onu bebeklikten çıktıktan sonra çıplak görme hakkına sahip değil ama sen sahipsin sevişme hakkına ise hiç ama hiç sahip değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEn basit konuda bile dürüst olmaması. Bu, aranızdaki güveni zedeler.
Şu anki öfkenle hareket etmek yerine şu stratejiyi izleyebilirsin:
Sakinleşene kadar bekle: Şu an konuşursan konu "neden gittin"e döner ve o da savunmaya geçip seni suçlar.
Yalanı değil, hissini vurgula: Akşam eve geldiğinde "Annenle vakit geçirmene bir şey demem ama bana yalan söylemen beni değersiz hissettiriyor ve sana olan güvenimi sarsıyor" de.
Net ol: "Sana hesap sormuyorum ama dürüstlük benim kırmızı çizgim. Gizlemene gerek yoktu," diyerek alanı ona bırak.
Casusluktan kaçın: Konum takip etmek seni daha çok yıpratır. Ona, dürüst olduğu sürece bu takip mekanizmalarına ihtiyaç duymayacağınızı hissettir.
Özetle; kavgayı annesi üzerinden değil, yalanın sende yarattığı hayal kırıklığı üzerinden kur.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 aySende bi takim yalan soyle. Ama fark ettir. Sonra mutlaka agzini acacak ozamanda sana hep dogru dememi istiyorsan sende bana hep dogru diyeceksin de. Yalanin karsiligi yalandir. Ne hissetigimi anla ve hisset diye yalan soyledim de ve gec karsiya. Birqk o dusunsun
02 Yorumla- 4 ay
Aynen oyle. Oructa nasil ac kalanin halini anlamaya basliyorsun. Ki yalani farkdince yasadigin duyguyu hissedecektir.
Eşinizin annesiyle arasında özel konuşması gereken konular olabilir, evlisiniz diye "özel hayat" kavramı ortadan kalkmış olmuyor. Asıl eşinizin "bana güvenmeyip nasıl konumumu takip edersin" deyip size tepki koyması, verdiğiniz cevaba göre gerekirse ayrılması lazım. Yazık adama.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 4 ayDemek ki sizden çekincesi var annesi konusunda ve annesine araç bakma konusunda bu sebeple yalana başvurduğu düşüncesindeyim. Yalan çoğu zaman kötü olsa da altında yatan neden kötü değilse beyaz, yalanlar kabul edilebilir arada bir. İşin içinde, ihanet yok, olumsuz bir duygu yok. Buna takılmamanızı öneriyorum. Bunun dışında annesi ve eşiniz arasında denge sağlayın, yumuşak davranışlar sergileyin. O zaman eşiniz size yavaş yavaş dürüst davranacaktır. 🤏
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
4 ayAdam annesine giderken bile yalanı tercih ediyorsa kim bilir neler yapıyon adama biraz sakin olun
25 Yorumla
Soran4 ayKanka mesela eşin sana ne yaparsa yalan söylersin annene giderken bana bi açıkla
- 4 ay
Ben anneme giderken yalan söylemem. Eşim karışamaz anneme gidip gitmeyecegıme
Soran4 ayBende karışmadım ki zaten kanka hiçbir zaman hemfe yani benim tepki verdiğim nokta yalan söylemesi anneme gittim dese ne yapıcam sanki
- 4 ay
Kaynananla aran nasıl kanka
Soran4 ayBidon gibi karnımla kaynamama görümceme dedeye herkese yemek yapıyorum kebap vs üstelik kaynamam diyet yediği için ona ayrı pişirirdim ama bazen kocamla çözemediğim olayı annesine anlattım ki öğüt versin diye o da iki yüzlü davrandığı için uzaklaştım ama asla kocama gitme görüşme demedim ben kendimi geri çektim
Gizli Üye(36-45)4 ayCanım benim fazla araştırmamak lazım hani konum monum falan bence herseyi dengede bırak.. bir söz vardır almanlarin güvenmek iyidir ama kontrol altında tutmak lazım. Öyle fazla araştırınca insanın morali bozuluyor bunu anladım… acaba bisey diyeceksin diye belkide gizledi hani molanda neden eşine gelmiyorsun anneni görüyorsun diye düşünmüş olabilir. Benim erkek kardeşimde tam tersi yani hiç uğramaz annene uğrasa bil 10 dak sonra gelin arar nerde kaldin diye 🙄😏
01 Yorumla- 4 ay
Aynen
Gizli Üye(30-35)4 ayBöyle yapıyorsunuz sonra erkekler neden evlilik düşünmüyor diyorsunuz.
Bazı kadınlara gerçekten evlenmek istiyorsa eğitim vermek zorunlu olmalı. Adama ne kadar baskı yapıyorsun Allah bilir. Ufacık bir konuda bile yalan söyleme gereği hissediyor. Eşinin yerinde olsam o hatta bir telefon alıp işe gidince şirketin şoförüne verirdim Akşama kadar gezdirsin akşam olunca telefonu alıp eve gelirdim 😂 😅 🤣 🤣 🤣
Sonra çık işin içinden.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Bu durum güven duygunu zedeliyor ve haklı olarak sinirlisin. Duygularını sakin bir şekilde ifade edip, neden dürüst olmasını beklediğini ve yalanın seni nasıl hissettirdiğini açıkça paylaş; net sınırlar koymak ilişkideki güveni korur :)
00 Yorumla
4 ayBüyük ihtimalle anneci bir yapıya sahip sende bunun farkındasın o yüzden annesine sürekli gitmesine laf ediyorsan bunu bunu şekilde yalan söyleyerek yapıyo olabilir
010 Yorumla
Soran4 ayAğzımı açmam ne haddime annesiyle arasına karışmak benim dert ettiğim nokta yalan söylemesi
- 4 ay
O zaman ağız alışkanlığı var benim eşimdede yalan vardı küçük beyaz yalanlar derdi tepki ver
Soran4 ayTepkimi ayarlamak zor ben sinirliyim.
- 4 ay
İyi dilden de söylesen anlamıyorlar
Soran4 ayMaalesef çok yoruldum.
- 4 ay
Seni çok iyi anlıyorum kuzum ama sakın o yapıyor diye öfke ile kalkıp sende ona yalan söyleme ben dayanamadım öfke patlaması ile nir hataya düştüm sen sakın öfkelenme yapamıyorsan da biliyorum bitirmek kolay olmuyor ama şüphede acaba yine yalan mı sorusu insanj bitirir
Soran4 ayYoruldum..
- 4 ay
Biliyorum ama inan sonrasında senide hataya sürükler kesin yaşı büyük senden
Soran4 ay2-3 yaş far var nasıl hata mesela
- 4 ay
Bi zamandan sonra ben neden hep aptal yerine koyuluyprum diyprsun buda sana hata yaptırabilir çünkü sinirliyim diyprsun
4 ayYalan söylememeye iten ne peki. Ailesi ile görüşmesine müdahale ediyormusunuz? ya da sen öğlen annenin yanındaydın akşamda ben kendi anneme gidiceğiz gibi misiileme gibi tavır takınıyormusun
05 Yorumla
Soran4 ayÜlke farkı var bir kere ben anneme anneme gitmeyi bırak telefonda zar arıyorum saat farkından dolayı
Soran4 ayAsla annesiyle olan ilişkisine karışmadım bugüne kadar gitme yapma etme demedim çünkü gerçekten kalbimde Allah korkusu var her ne kadar dışlansam da her ne kadar kötü bir annesi olsa olsa da asla demem yani yapma etme diye çünkü annenin kalbini kırmak istemem
Soran4 ayO bunun yalan olduğunu düşünmüyor şu anda benim canımı yakan bu iş yerinde moladaydım aynı şey ha iş yerindeyim Ya da molada çıkıp annemi almışım ne fark eder diyor
- 4 ay
Boşa gitsin
Soran4 ayKolay değil ders vermek lazım
- Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı.
4 ayAdama ne yasattiysaniz bunu bu sekilde yapiyor baska bir kadinin evinede godebilirdi sukredin bence
11 Yorumla
Soran4 aySizin gibi insanları kim yetiştiriyor merak ediyorum inanın ne yaşattığımız değil önemli olan istemediğiniz birini şerefinizi ayaklar altına alıp yalan söylemek veya aldatmak yerine çekip gitmeyi ayrılmayı öğrenmek lafa gelince bıktık yorulduk sen evde bekle bende her haltı yerim erkek kafası
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
4 ayBu durumda yalan söylemek için cidden geçerli bir sebebi yoksa eşin patolojik yalancı olabilir. Aman dikkat. Çevremde böyle birisi var ve yemedik halt bırakmayıp her konuda da yalan söylüyor.
01 Yorumla- 4 ay
Güncellemeyi okudum, dediğimin aynısı hala geçerli.
4 ayEşinizin bu yalanı söylemesinde sizin payınız nedir? Demek ki annesine gidiyor olmasının sonucunda eşiniz sizinle bir sorun yaşayacağını düşünüyor ve yalana başvuruyor. Siz önce bunu çözün.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayAnnesinin evine giderken senden mi izin mi alacak yine evlilikten soğudum teşekkürler sjdjsksks
01 Yorumla
Soran4 ayAnnesinin evine giderken benden izin alacak değil aradığımda neredesin dediğimde işteyim diyor başına gelirse anlarsın
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
4 ayHayır neden gizli saklı gider ki sannki yok gitme diyeceksin annesi gider elbette ama haber vermesi gerekir evde size
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
4 ayDemek ki çekiniyor sizden ya da annesi tembihlemiş olabilir ama annesi dedi diye böyle yapıyorsa daha adam olamamış
00 Yorumla Daha önce bir trip yaptıysan benzer durumda ondan dolayı çekiniyor bence küçük bir şey kavga etmeye değmez ya relax ol
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
4 ayEvliliğin ilk 5 senesi senin annen benim annem kavgası ile geçer
010 Yorumla
Soran4 ayAsla annesiyle bir sorunum yok gider görüşür el üstünde tutar sorun sadece yalan söylemesi
- 4 ay
Erkekler pinpon topu gibidir annesi arasında kalır Bir oraya gider bir buraya gider
Soran4 ayBay Nutella bey ben 8 aylık hamileyim eşim çalışıyorum yoruluyorum diye tribe giriyor ama evde ki temizlikten yemekten ve karnımdan bir haber sanki o hamile gibi ve sürekli duygularımı küçümsüyor arada küçük yalanlar söylüyor o yüzden bana ne önerirsiniz ben bu adama nasıl çeki düzen vereyim bende sinirli olduğum için çok konuşuyorum
- 4 ay
Ben 24 yıllık evliyim senin bu durumunu gördükten sonra o adamı boş Damacana şişesi gibi kapının önüne koyarım arkadaş 8 aylık hamile kadını neden bu kadar yorarsın neden bu kadar üzersin bu ne sorumsuzluktur
Soran4 ayBende sütten çıkmış akkaşık değilim çok dırdır ediyorum ama kendimi ifade etmek için eşim 2 haftadır aşırı agresif havalarda ve garip davranıyor kalbimi kırıp sonra omzuma dokunup iki temas kurup okşayıp kendini affettirdiğini sanıyor ben bu adama karşı ne yapsam düzelir
- 4 ay
Eşini omurgalı birisi değil Galiba hem Kalbini kırıp Hem neden gönlünü alıyor ya kalp kırma ya Gönül Alma sen bu dönemde çok fazla efor harcama bu konuları
Soran4 aySürekli kavga ediyoruz mutsuzum diyor
- 4 ay
Aynaya baksın mutsuzluğun sebebi kendisi görsün kendisini
Soran4 ayOnun yüzünden patlak veriyor kavga zaten dinlemiyor yüzüme bakmıyor yalan söylüyor agresif evi dağıtıyor vs derken bende sakin değilim
- 4 ay
Müsait olduğunda bana bir ara yaz
- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
4 ayTasma tak ki gjdemesin. Acaba sana neden yalan söyleyip gizliyor?
02 Yorumla
Soran4 ayBilmiyorum oysa lafım sözümde yok annesine gitme va demedim
- 4 ay
Mutlaka tavrın vardır ki sorun çıkmasın diye senden gizlemistir
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayKocan onun telefonundan kendinle konum paylaştığını biliyor mu? Buna onay verdi mi?
02 Yorumla
Soran4 ayVar
- 4 ay
Peki.
Nerede olduğunu bilebiliyor olmama rağmen bana canım canım yalan söyleme de o zaman.
Yalan yalanı doğurur. Yani az veya çok söylemesi önemli değil.
013 Yorumla
Soran4 ayBundan bahsediyorum
Soran4 ay1 sene
Soran4 ayYahu annesine gitsin lafım yok işte zaten normalde öğle yemeğine çıkıp gitmiş diyor ki işteyim yemek molasındayım yav desene annemi alıyorum araba bakıcaz diye
Soran4 ayYok çok sinirliyim aşırı biçimde gerginim ve bana diyor ki bende sinirliyim sen böyle yaparsan yahu annemleyim evine gelip aldım araba bakıyoruz desene
Soran4 ayBu daha da deli ediyor beni ben şimdi bu adama nasıl davranayım söyler misin hasta oldum ağlamaktan sinirden
Soran4 ayYa ben birazcık sinirlerimi hakim olan biri değilim ağzımı da açınca kötü konuşuyorum pesten koşturmayı dahi bilmem yani nasıl davranayım mesela ortam yok benim ya hiç konuşmam konuşursam da bağırır çağırırım bir şey fırlatırımım O yüzden bana mantıklı bir şekilde bir şey söyleyin ben onu uygulayım çünkü zaten sinirlerimi hakim olamıyorum şu an bile Keşke iş yerine çıkıp gitseydim diyorum
Soran4 ayYani hiçbir şekilde yüzüne bakma cevap verme diyorsun
Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Neden böyle davranmış. Kocanla konuş. Kendini en iyi onunla iletişim kurarak rahatlatırsın
02 Yorumla
Soran4 ayDolaylı konuşup yalan söylüyor
- Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı.
4 ayKarışma mesela anne oğul ya girme konuya gittiği yeri biliyon adresi biliyon e niye karisiyon
05 Yorumla
Soran4 ayKarışmıyorum asla asla çünkü anne başka bi olay ama zoruma giden annemdeyim dese bişey demeyeceğim konumunu görüyorum tabi haberi yok izlediğimden ve bana diyor ki işteyim yalan böyle başlıyor işte
- 4 ay
Peki ne düşünüyorsun
Soran4 aySinirliyim ağzım oruçlu üstelik gebeyim yani içime atsam dert atmasam kavga bi de diyor ki bende sinirliyim o aman sen böyle yaparsan diye
- 4 ay
Sükûnetini bozma kafana da takma. birak kendi haline
Soran4 ayKendi haline bırak olur mu gözünü seveyim sonra başka bir yalan söyler bu sefer kendime hakim olamam ben zaten sinirli biriyim nasıl davranacağımı şaşırdım şimdi bir de ben trip atınca o da trip atıyor sanki haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor manipüle ediyor delirtiyor beni
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayTut yere yatir kafasina bir tekme tamamdir o iş
Önüne gecemezsin yalanci bir adamla evlenmicektin de sen neden karisiyorsun ailesine gitmesine00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
4 ayBelki de senin anneci diye eleştirmeden korkuyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayböyle mini yalanların sonu iyi bitmiyor eski sevgilim de beni gözden çıkardığı dönemde sürekli yalan söylüyordu gemi su alıyosa bırak çiviyi çakan düşünsün gibisinden
sende kendini ezdirme ben başta anlamadım daha fazla süslen ilgisini çek başarılı olmaya çalış işe başla yeni bi şey öğren00 YorumlaBir şey demesen de surat yapıyor olabilirsin.
00 Yorumla
4 ayBelki de annesinden değildir, başka bir kişiyledir. Emin misin annesinde olduğuna?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
4 aySenden bir şeyler gizliyor belli de sonunuz hayır olsun
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 629 cevap paylaştı. Araniz iyi değil onunla muhtemelen ondandır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayYalan söyleyen insandan her türlü boku beklerim ben.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
4 ayKadın milleti ne anlar arabadan kocaman adam annesiyle araba mı almaya gidiyor 😂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Korku ve endişenin olmadığı yerde, yalan da olmazdı. Eşinin endişesini anlamaya odaklan.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
4 ayYalan soylemesine ne gerek vardı anlamadım. Hayır yanı anneme gidiyom de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAnnesiyle özel ilişkisi vardır belki senden gizli
12 Yorumla
Soran4 ayKanka sen teddavi al bence sapkın mısın
Cevap sahibi4 aySapkın değilim bı günlerde fazlalaştı yaygın baya
Gizli Üye(30-35)4 ayOnu o duruma getirecek ne yaptın dırdır açısından adamı yalancı yaptın suç olda değil ben ne yaptım da benide götürmeyi bırak yalan söylüyor
00 YorumlaYalan söylemesi yanlış bir hareket. Ama konum programıda olmamış oda yanlış bir hareket kalp kırmak basit bir harekettir. Ama tamirat zordur. Eşinizin böyle davranmasında bir sebeb vardır illaki. Empati yapmak lazım
00 Yorumla
4 ayMerhaba 🧐
Eğer kocanız annesine gittiğini sizden saklayacak kadar tedirginlik yaşıyor ise hatayı kendinizde aramanız gerekiyor, konuya objektif bakıp sebebini kendiniz de bulabilirsiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayAdam nasıl bir sıkıntıdaysa saklamak zorunda hissediyor.
00 Yorumla
4 aySen niye herifine böyle bir sey yapiyosun bacım? Daha once aldatma mi oldu da takibe girmişsin
01 Yorumla
Soran4 ayYa çünkü video izliyor izlemedim diyor konuma adres giriyor ben girmedim diyor veya para konusu oluyor yok diyor pembe yalan misal bende rahatsız oluyorum
4 ayDemekk ki annesine gitmesini istemiyorsun ve kızıyorsun ondan sakliyordur başka bir nedeni yok
01 Yorumla
Soran4 ayAşkım herkes böyle yazmış da vallahi billahi hiçbir şey demiyorum gidebilir ne diyebilirim ne haddime annesine gitmesine karışmak sadece çıldırmamın sebebi neden yalan söylüyorsun çünkü annesine gittiği zaman ben hiçbir şey demiyorum diyemem de zaten demediğimi bile bile neden sanki ben annesine gitmesine engel oluyormuşum gibi yalan söylüyor o konuya çıldırdım
Annesini bi secenek sundugundan kaynaklı olabilir mi?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yazık üzüldüm adama nasıl bıkmışsa senden.
111 Yorumla
Soran4 ayBıktıracak bişey yapmadım düğünümü dahi yapmadılar kayınbabam beni eşimin arkadaşlarına kötülüyor baskı yapıyorlar sürekli ayrıca kaynanam sürekli iki yüzlü davranıyor ona rağmen ağzımı açmadım tek dırdırım var o da kendimi kocama anlatmak istediğim için
Soran4 ayNiye kanka sen ver kızını elaleme de düğününü yaptırma takısını taktırma burada boş boş konuşma
Soran4 ayBi kızın olsunda ilerde bana yazdığını hatırla inşallah
Soran4 ayALLAH akıl fikir versin kızda gidecek elin adamına babasına anasına temizlik yemek yapacak üstüne ezilecek zaten sizin gibi zihniyetlilere ALLAH VERMEZ ÇOCUK
Soran4 ayİnsanın bir değeri herseyin yeri var gitte Çırağan. Sarayında düğün yap demedik bizde herkes şerefi kadar işini yapar işte bi düğün salonu tutmaktan aciz insana da pek bişey anlatmamak lazım
Soran4 ayTamam senin düşüncen bu yönde benim değil saygını bozma lütfen
Gizli Üye(30-35)4 ayallah bilir nasıl bunaltıyorsun da söylemiyor adam
113 Yorumla- 4 ay
Aynen öyle sebebi budur
Soran4 ayAşkım 8 aylık hamileyim ilgisine ihtiyacım var ister istemez sarılmak öpmek hal hatır sormak ama eve gelip topladığım yerleri dağıtıp içtiği bardağı yerden almıyor karnımla zorlanıyorum tek beklediğim şey ilgi ve çok bağırıyor üzerime onun benden rahatsız olduğu tek konu bıdı bıdı yapmam yalan söyleyince takıntı ediyorum mesela bi yerden para geldi bebek için onun bile gelmediğini söyledi bankasında gördüm sonra yani bugün annesine giderken de öyle annemi alıyorum de napıcam seni yemicem herhalde asla karışmam
- 4 ay
Yazıkmış kıza yaa
Soran4 ay@KaradenizliBeyfendi bide ülke farkı var annemler uzakta kimsem yok yardıma gelen kaynamam şımarık kızının peşinde koşuyor 17-18 yaşında görümcem araba ehliyet hepsine sahip ama kaynamam onun peşine düşmüş ve bebek gelecek kısa zamanda inşallah eşime diyorum ki açlıktan ölmeyiz devlet yardım ediyor zaten işe gitme ben doğurduktan sonra 1 ay ara ver diyorum bana diyor ki annem gelir bakar annesi bi haber herşeyden ben istiyorum ki eşimle bakayım çocuğuma
- 4 ay
Anlıyorum çok iyi yaa her evlilikte böyle olur ama sen yine fazla müdahale etmesini engelle ve eşinle konuş devamlı
Soran4 ay@KaradenizliBeyfendi eşim normal değil zaten düşün ki kızın olacak yahu gitme işe aç değilsin açıkta değilsin 1 ay ara ver anam gurbette babam yok yardım edecek kimsem yok kaynanam çok zor karakter ve tembel çocuk bakmasını da bilmiyor eşime verdiği eğitimden anlıyorum görümcemden anlıyorum yani ben eşimle çocuğuma bakmak istiyorum bi de lohusa zamanında bi yere salmak istemiyorum
- 4 ay
Sen sonuna kadar haklısın evet ama bunu nerden buldun o zaman biraz hata sende üstüne birde çocuk yapıyorsun
Soran4 ay@KaradenizliBeyfendi akraba 🥹
- 4 ay
Yuh hata üstüne hata senin ki :) sen nerde yasıyorsun annen nerde
Soran4 ay@KaradenizliBeyfendi nasip yazgı seviyorum da eşimi ama üzülüyorum da kavga yalan vs zor
- 4 ay
Zor zor sevsende zor biliyorum bilirim bende :)
Soran4 ay@KaradenizliBeyfendi be olur bana dua eder misin sen adımı bilmesen de ALLAH biliyor çünkü çok yorgun hissediyorum mesela evi temizleyip yemekleri yapıp işten gelme saatine yakın dışarı gideceğim sahilde oturacağım arkadaşımla buluşacağım biraz uzak kalsam belki beni görmez de anlar hatasını çok kırıyor kalbimi çok üzerime bağırıyor çocuk gibi ağlıyorum bazen
- 4 ay
Bende o dönemlerden geçtim ama şunu bil sen değerlisin özelsin kimse ye ihtiyacın yok bunu bil güçlüsün de sen :( istersen t@k! b yapsana
Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Annesine gittiğinde tepki mi gösteriyorsun?
20 Yorumla
4 ayAdamda sürekli söylenip duruyorsundur
01 Yorumla
Soran4 ayAnnesiyle ilgili söylenmiyorum görüşme vs asla demem açıklama yaptı o da biriyle tartıştım bugün gergindim sende arayıp sorunca işteyim diye cevap verdim dedi
4 ayNiye yalan söyledi sence
01 Yorumla
Soran4 ayBilmiyorum sence?
4 ayDaha önce annesiyle ilgili sorununuz oldu mu
012 Yorumla
Soran4 ayUfak laf tartışması geçti de asla gitme etme demedim demem de
- 4 ay
Yani annesine gitmesini gizlemesinin bir nedeni mutlaka vardır kendince. Yanlış mı tabiki yanlış, sen neden eşini böyle takip ediyorsun peki,
Soran4 ayKüçük yalanlar söylüyor şüphe kaptım
- 4 ay
Bu yalanlar ailesiyle ilgilimi
Soran4 ayYok para soruyorum devletten para gelecekti mesela gelmedi kestiler dedi 3 gün önce yatmış ben 1-2 hafta önce sorduğumda kesildi dedi bugün bu konum olayı oldu bi ara da gizli video izliyordu tuvalette yakaladım izlemiyorum dedi
- 4 ay
Daha farklı problemleriniz var anladığım kadarıyla
Soran4 ayNe gibi
- 4 ay
Eşine güven problemin var, eşinin tuvalette video izlemesi de cinsel anlamda sorunlariniz olduğunu gösteriyor
Soran4 ayYok mükemmel her şey emin ol hatta onun enerjisi düşük
- 4 ay
Belki de sana göre mükemmel her şey, ortada herhangi bir şey yokken eşinin sana farklı konularda sürekli yalan söylemeye başlaması pek de mükemmel olmadığını gösteriyor aslında
Soran4 aySürekli kavga ediyoruz mutsuzum diyor
- 4 ay
Detaylı konuşmak ister misin
- Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı.
4 ayYuzune vur. Erkek adam yalan soylemez.
02 Yorumla
Soran4 ayBu yalan değil kulüpte olsam yalan söylemiş olurdım ha annemin evi ha iş aynı dedi
- 4 ay
Doğru demis
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 ayKonum açma fikri nereden geldi?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Senden korkuyor demek ki. Naptın adama
04 Yorumla- 4 ay
@zeynep292 pardon da sana noluyo
- 4 ay
@zeynep292 asıl uc0be sensin galiba sabah sabah bana çatıyorsun canım
- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
4 ayBelki de seni aldatiyordur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
4 aySorunları mi var acaba
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayAz rahat ver adama
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Yalan soylemesi dogru değil tabikide
00 Yorumla
4 ayMum yak yatsida sonerse cezalandir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bir daha yaparsa yık ortalığı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayRamazan boyunca yatma onunla ayrı yat verme ona yapabilir misin
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat