Kimsem yok nasıl sosyalleşebilirim?

Yıllardır konuştuğum kimse yok çünkü uzun zamandır depreresyondayim çünkü yaşadığım hayat beni buna zorladı..
Ailem ben kendimi bildim bileli işsiz maddi anlamda beni çok eksik bıraktılar yani maddi anlamda bir hayat yasamadım yanj bende insanım canım dışarıda bir yemek çekebilir ya da bi t-shirt begenebilirim ama onlar kafanın üstünden bir catı var su içip yemek yiyebiliyosun mantığındaydı benim sağlık sigortamı yatırıyolarmiş sanırım onu bile bir lütuf olarak sunuyorlar..
Liseye kadar eğitim gördüm ve uzun zamandır iş bulamıyorum
Ve uzun zamadır kimse ile konuşmuyorum telefonumdada bildirim yok yani arayan bile yok kendi ailemde dahil kimse aramıyor ama benim kimseye bir zararım olmadı bişey yapmadım
Ailem maddi destek sağlamadıgı gibi manevi olarakta destek saglamıyor yani konuşmuyo ilgilemiyo bir iltifat bile duymuyorum yabancı gibi soğuklar
Senelerdir benle konuşmayan teyzem bana evlenen birinin videosunu gösterip bi anda sende evlensene diyo yani onun aklından şüphe ediyorum bir teyzelik görmedim bı anda böyle söylemesi yılda bir cuma, kandil mesajı atması akıl işi değil..
Nasıl sosyallesebilim kimseyi tanımıyorum
Kimsem yok nasıl sosyalleşebilirim?