İngiltere'de yaşayan var mı? Varsa yaşanır mı sizce? Ya da neden yaşanmaz?
Yoksa farklı bir ülkeye mi göç etmeli? nereyi önerirsiniz?
Yoksa farklı bir ülkeye mi göç etmeli? nereyi önerirsiniz?
Şimdi gittiğin ülkede muhakkak geçmişini soracaklar. Bu konuyu iyi düşün. Ayrıca bir bölgede yaşam kalitesi işçi sınıfının yaşam tarzıyla belli olur. İngiltere de işçi sınıfının durumu pekde iyi değil. Zenginler için dünyanın neresinde olursa olsunlar parisi yaşarlar. Başka merak ettiğin konu...
Yaşanır gelir gideri karşılıyorsa
Siz deneyimlediniz mi
Norveçten selamlar 😅
Nasıl oldu 😅😅
Doğma büyüme olgunlaşma yaşama devam etme hepsi birden oldu yeni değil eski yani😂
Teşekkür ederim
yani londrada 3 ay yaşadım oxford ve brighton’a da gittim temiz sade bir yer bence fiyatlar hemen hemen istanbulla aynı ayak uydurabileceğini düşünüyorsan neden yaşanmasın ki yalnızlık çekmeyeceğini düşünüyorsan güzel bir yer
Yalnızlıktan kasıt arkadaş ortamı mı
Doğrudur
İngiltere’de yaşanır ama herkese göre değil 😊
Artıları: Düzen, iş imkanları, dil avantajı, çok kültürlü ortam, eğitim fırsatları 🇬🇧
Zorlukları: Pahalılık, sürekli kapalı ve yağmurlu hava, yalnızlık hissi, aileden uzak kalma 🥹
Eğer kalıcı göç düşünüyorsan önce kısa süreli gidip denemek en sağlıklısı. Kanada huzur ve doğa için, Almanya iş ve düzen için, Hollanda özgür yaşam için daha çok tercih ediliyor 🌍
En önemlisi ne aradığın. Kariyer mi huzur mu aileye yakınlık mı bunları netleştirirsen ülke seçimi çok daha kolay olur 💫
Kiralar çok yüksek Londra'da.
Sağlık sektöründenim.
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?