Biz kadınların en çok şikayet ettiği mesele olarak ilan edildi haksız mıyız

Hani verdiğiniz sözler hani elleriniz nerde (erkekler😅)🎈
Birde kolpa dese mi hani ellerin nerdee bu tarzı da çok sevdik çünkü 🎸🎵💙
Biz kadınların en çok şikayet ettiği mesele olarak ilan edildi haksız mıyız

Hani verdiğiniz sözler hani elleriniz nerde (erkekler😅)🎈
Birde kolpa dese mi hani ellerin nerdee bu tarzı da çok sevdik çünkü 🎸🎵💙
Bence mesele içgüdünün kaybolması değil, algının değişmesi. Eskiden korumak daha görünür bir roldü, şimdi ise kadınlar da güçlü, bağımsız ve kendi alanını koruyabiliyor. Bu denge değişince erkek de nasıl duracağını bazen şaşırıyor. Koruma hâlâ var ama artık sahiplenmekle karışmasın diye geri planda tutuluyor. Gerçek koruma bağırarak değil, yanında durarak oluyor.
Kısıtlamadan koruyamaz. O kıyafeti giydirirse yanında durmaz, oraya erkek arkadaşlarınla gitmene izin verirse erkek hissetmez, o taytı veya mini eteği giyersen seni kendi kadını olarak görmez, o saatte dışarıda olacağım dersen KORUYAMAZ.
Ne istediğimizi bilmediğimizi hep söylüyorlar fakat şu son 3 aydır aktif ilişkimde öğrendim ki, biz cidden bilmiyoruz ne istediğimizi.
Yahu adamlara dokunabilecekleri bir alan bırakmıyoruz, ne söylerlerse karışamazsın edemezsin diyoruz, sonra aadamlardan şikayetçi oluyoruz. Bu tüm erkoların dilindeki feminazi olayı cidden içimize işlemiş. Sistem bize iyi gelmiyor, çok kolay manipüle oluyoruz medya tarafında.
@aceleon Teşekkür ederiim, yaani hayvan değiliz sonuçta ama evet metaforun doğru
Buna deyecek birini düşünmedikleri için.
Çünkü kadın böyle davranana benim özelim , benim hayatım , benim kararım diye çıkıştığında karşındakinden uzaklaşma ihtimalini düşünmüyor.
Birazda kadının erkek gibi davranma isteğinin trend olduğu şu zamanda erkeğin nasıl bir kadına yaklaşması gerektiği kendi kendine sorgulama isteği oluşuyor.
Artık biraz da erkeğin hareketlerinden çok kadının ne yapmak istediğini kendisine sormaya cesaretini toplasamı.
İğneyi birazda artık kadın kendine mi batırsa.
Tabi buna cesareti var mı , bilemem.
korumamıza izin vermediğiniz için olmasın? sözüm ona feminizminiz sağolsun erkeksileştiğiniz için olmasın? aynı feminizm yüzünden erkeklerin sizi sahiplenmesine izin vermediğiniz ve hiç bir canlının sahiplenmediği şeyi korumak gibi bi içgüdüsü olmadığı için olmasın? aslan kendi avladığının leşini korur rastgele bulduğu leşi değil. metafor kötü gelebilir ama çok yalın ve biyolojik bir gerçek beğenmeyene geçmiş olsun.
Koruma içgüdüsü tamamen kaybolmadı aslında 🥹 biraz şekil değiştirdi diyelim.
Bazı erkekler “kadına karışmayayım, özgürlüğüne saygı duyuyorum” derken ilgisiz duruma düşüyor. Bazıları da sorumluluktan kaçmak için “modern ilişki” bahanesine sığınıyor 🙄
Sağlıklı olanı şu: Hem seni koruduğunu hissettiren hem de seni bir çocuk gibi görmeyen erkek 💙 Ne çok sahiplenen ne de umursamaz davranan. Dengeyi kuran erkek hâlâ var merak etme ama az 😅✨
Cevap
18Cevap
Sevdiğim insanları korurum her zaman

Niye koruyalim? Korurken kadir sekerci mi olalim?
Yalan beyanlarla iceri mi girelim.
Tamamen değişik şekillerde cevaplanabilecek soru olduğu için cevaplarım hoşuna gitmeyebilir
Alınma durumum olmaz ama peki
*serserileri sokaklarda kaybolmasın diye elinden tutup gezen hanımlar
*Bu serserilerinden ayrılıpta saatlerce gözyaşı döken hanımlar
*Ömrünün en güzel yıllarını serserilere harcayıp ağır hasar alan hanımlar
*Eşitlik bahanesiyle erkeklerin parasından ibaret olduğunu sanan hanımlar
*Saçma sapan boy kilo ve özellikleri yapıda uzuv fantezisi olan hanımlar
*Arkadaşlarım bahanesiyle neredeyse binlerce erkek kişiyle mesajlaşan, iletişim kuran hanımlar.
*Evli ya da nişanlı olupta nişanlısını yıllarca aldatan hanımlar.
*Statü ve parayı hayatın temeli olduğunu zanneden hanımlar
*Sonrada doğru erkek yok diyip erkolar kapatılsın diyen hanımlar.
Bırak korumayı yanlarına bile yaklaşılmıyor. Allahın kızı durumundaki birini koruyamam
Korumaya değer birini bulamıyoruzdur belki de.
Mesela senin bileğinde altın bir bileklik olunca onu hırsızlardan korumak istersin.
Peki ya 50 liralık falan sahte bir bileklik olunca? Korumakla uğraşır mısın?
Günümüzde erkekler kadın, kadınlar erkek konumuna geldi erkeklerin dişil enerjisi yükseldi kadının yapacağı nazı nuzu onlar yapıyor kadından maddi güç bekliyor adım bekliyor bilmiyorum ne olacak halimiz
İki taraf aynı hızda bozuluyor veya değişiyor. Korumaya değer bir şey görmezsem neden bir tarafımı yırtayım.
Yoooo ediyorlar ama kendilerini koruyorlar:)))
koruyucu olmayan erkek mi olur? hiç görmedim öyle biri
Bilmiyorum sevgilim olmayacağı için bir şey diyemem
Koruma konusu güzel.
Koruyup kollamayi baski olarak gören var, ha kendi nezlimde beni bilen bilir
Bir de koruma içgüdüsüne rağmen rahatsız olan eşler var maalesef.
Kaldı ki bence bu tercih de değil, adı üstünde içgüdü
Kadinlar neden tipe bakiyor o halde? Eskisi gibi erkek bekliyor ama eski kadinlar gibi deger versin yeter demiyor istekleriniz cok fazla erkeklere orta tip yetiyor kadinlara bak bide
Çünkü artık eski sevgi eski duygu kalmamış her iki tarafta da
Erkekler artık prenses oldu
Bunu bende çok merak ediyorum
Kontrol edemediğim huyum benim
Eşitliğin bı yansıması
Orta çağda da yaşamıyoruz yani jxjxjd
Çünkü artık çoğu kolay işler peşinde
2 Kelime ile Devir Değişti.
Erkeğe denk gelmemişsin
Ben korurum
Yok ya ne güzel İstanbul be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?