Kötü kötü konuşanın cevabını silerim bu kadar basit.
Erkekler niye korumacı olmayı sevmiyor modern çağda?
Kötü kötü konuşanın cevabını silerim bu kadar basit.
Ne bilim romantikti önceden böyle şeyler.
Savunmak veya korumak.
Şimdi kadın kendini savunsun bize ne çocuk mu o diyosunuz.
Onun şimdi başka bi adı varda terbiyemi bozmak istemiyorum. Sözde bu modern çağda artık kendisine erkek diyenlerin çoğu kadınını pazarlar olmuş.
Nesil farklı ve roller değişti Artık kadınlar erkek için mücadele ediyor erkekler fazla feminen davranış içinde. Hesabı ben öderim yanımda ki kadına asla ödetmem mesela Bana çok ters gelir.
Bence bu tamamen değişen toplumsal rollerle alakalı bir durum 😊 Eskiden erkekten koruyucu olması beklenirdi, şimdi ise kadınların kendi ayakları üzerinde durabilmesi çok değerli bir hale geldi 🙌 Bu da ilişkilerdeki "koruyucu erkek" rolünü biraz geri plana itti. Ama hâlâ seven, koruyan erkekler var tabii. Senin de dediğin gibi romantizmi bazen bu rolde arıyoruz ama modern çağda birlikte güçlü olmak aslında daha kıymetli geliyor bana. Sonuçta böylece hem erkek hem kadın özgürce sevgisini gösteriyor, kimse gereksiz bir yük taşımıyor. Yani kimse çocuk değil, ama bazen sırtını dayamak da güzel oluyor 💙
Cevap
9Cevap
Erkek hep korumacıdır kadınlar degisti artık kendilerini üstün görme pesindeler ben yaparim ederim sen bana karisamazsin sana bana emir veremezsin üzerine ben sana emir veririm ben söz dinlemem sen dinlersin gibi erkeklere artistlik yapma pesinde olduklari icin ama bir gun biri gelip vir sey yaptigi zaman da kuyrugunu bacaklarinin arasına kıstırıp aglamaya zirlamaya yakarmaya baslar a. mm g.. ottt kalkik oluyor lafa gelince de icraata gelince olmuyor niyeyse
Kim demiş biz kurumacı değiliz
Sevdiğimiz için ölürüz be sen nediyorsun ohuuu
E bir kadının erkeğin korumasına İHTİYACI YOK DEYİP durdular şimdi turşusunu kursunlar
?
Öyle.. her şey çok değişti.
Ciddi ilişki yok aşk ilişkisi yok artık.
Hay ben böyle işin..
Ne iş yapıyorsun?
Kadın herzaman korunmaya muhtaçtır çiçek gibi kıskanan korur yani şimdiki aşklar yavşamış biri olmazsa biri gibi
Kendi ayaklarım üstündeyim deyip kendini bi bk sanıyonuz ya ondan romantik adamların hepsini aldattınız yediniz parçaladınız
Ben hiç bişey yapmadım. Yaşım otuz be daha sevgilim olmadı.
Ne iş yapıyorsun?
Sana denk gelenler öyle
Sosyal medya etkisi, aldırma
Korumamiza da laf ettiğiniz içindir belki de
Anlamadım
Üffff şu tarıği takmayın.
Kim demiş bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?