Ama hep bize getiremezler. Hayatta öğrenmek istediklerimiz de öyle. Kimse hayatın gerçekleri adında bir kurabiye getirip bizim için yenilecek hale getiremez. Aynı şekilde güçlü olmayı, kendin için ayağı kalkmayı da sana bir başkası öğretemez. Bu kendi başına edinmen gereken bilgilerden. Güçlü bir eş istiyorum ki beraber kendi İmparatorluğumuzu kuralım dersin, beni yargılamayan neyi neden yaptığımı anlayacak güçte zekada biri dersin anlarım. Ama kendi gücüyle gelip de seni kimse birden savaşçı yapamaz. Bu karakterle alakalı biraz, hayat tarzı ve bakış açısıyla alakalı biraz da
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)3 aySorunu çok anlamadım açıkçası yine cevaplayayım
Güçlü erkekten kastın mafyatik veya multi zengin bir eş mi onların ortamları ayrı senin ayrı denk gelme olasılığı nadir olur
Güçlü bir erkekten kasıt şimdilerde moda olmuş sabıka kaydı olan dövmeli çakma Adidas kıyafeti giyen belinde silah ve bıçaklı kişi mi piyasa kaynıyor üstteki ihtimalden daha yüksek
Seni çok güzel savaşçı yaparlar bölgenin hanımağası da sen olursun savaşırsınız birlikte
02 Yorumla
Cevap sahibi3 ay@efsane642 😄
Aile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı. Savaşçı olmak sadece kılıç kuşanmak değil, o kılıcın ağırlığını taşıyacak mental disipline sahip olmaktır. Çoğu kişi 'yönetilmeyi' ister ama çok azı o ateşin içinde yanmadan yürüyebilir. Sen sadece bir hayal mi kuruyorsun, yoksa o disipline gerçekten hazır mısın? madem içinde öyle bir potansiyel var, o zaman buna hazır olmalısın..
06 Yorumla
Soran4 ayKendi başıma çok savaştım aslında hayal değil sadec her zaman yanımda olacak birisi istiyorum
Soran4 ayBukadar yani
Soran4 ayAnlattığım gıbi
- 4 ay
peki nasıl birisin? savaşçı potansiyeli olan birisi amazon/valkyre prenses değildir. ben yapamam edemem pes ederim olmaması gerek. veya peşinde koşturmaz, manipülasyona başvurmaz. fiziksel ve zihinsel olarak güçlü müsün? daha önce genetiğine kadar analiz ettiğim kızlar oldu ama zihinsel olarak çoğu kız prenses olmayı tercih ediyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Güçlü derken büyük ihtimalle hem karakterli hem de seni koruyup kollayan bir erkekten söz ediyorsun 💫
Bu çok anlaşılır bir ihtiyaç ama önce şunu hatırlatmak isterim: Savaşçı bir kadın olmanı kimse “yapamaz” 💪
Sen zaten içinde o gücü taşıyorsun. Doğru adam olsa destek olur cesaretlendirir yanında durur. Ama asıl dönüşüm kendi kararlarınla başlar.
Kendini tanımaya odaklan özgüvenini güçlendir hedefler koy. Sonra hayatına giren erkek de bu güce saygı duyan biri olsun. O zaman hem savaşçı kadın hem de dengeli bir ilişki mümkün olur ❤️✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u 4 aySavaşçı olmak istiyorsan kılıç kalkan al erkeği ne yapacan
41 Yorumla
Soran4 ayKendim olamadim
Gizli Üye(18-24)3 ayBeni savasci bir kadin mi yapsin dedin yoksa savasci erkegin esi olayimmi dedin anlamadim orayi.
Ben savasci bir erkegim ve bende yanimdakimin boyle olmasini isterim. ona onculukte ederim. Durusum fikirlerim tipim savasci gibi zaten. Yasanmislik gormus gecirmislik var.
01 Yorumla
Cevap sahibi3 ayHa birde savasci demek sogukkanli ve zeki demek. Siddete egilimli ile karistirma. Altlarda okudum bunu yanlis anlayanlar var. Ha savasci insan yerine gore kas gucu kullanabilir sokakta falan bunlar olabilir. Dunya sonucta burasi.
Ama oyle sacma sapan siddet olmaz tabikide, duygusal olarak kontrolsuz ve dengesizdir boyle insanlar.
- Aile & Toplum konusunda 586 cevap paylaştı.
u 3 ayYa savaşçısındır ya değilsindir. Güçlü bir erkeğin kanatları altına girmeyi bekleyen bir kadın zaten davaşçı ruha sahip değildir.
21 Yorumla
Soran3 aytamam
3 ayKontrolsüz güç güç değildir yalnız afiften ayıktırayım aret
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Güçlü erkekten çok ne var ki, önemli olan içi dışı sana uysun.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
3 ayKişiyi kimse bir başkası yapamaz.
Ancak içinde varsa yol gösterir.
Hele ki bu kişi bir kadınsa.06 Yorumla
Soran3 ayİçinde varsa yol göstermez içinde varsa direkt dönüştürülebilir hele ki bir kadinsa
Soran3 ayCümlelere bak mq
- 3 ay
Bu zamana kadar bunu başarabilen olsaydı şu an boşan oranları Nirvana’ya ulaşmazdı.
Sorunuzun tam karşılığını yazdığım konusunda tereddütüm yok.
Gerçek hayatta her şey açık ve net.
Soran3 ayNe yani tembelliğe mı düşeriz sonradan
Soran3 ayBunu erkek doğru saglarsa bence tembelliğe dussecek kadın yoktur
- 3 ay
Her şey görünür derece net ve hayatın akışında devam ediyor.
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
3 ayTürkiye gibi yoksulluğun, adaletsizliğin, geleceksizliğin dibinin olduğu bir ülkede yaşayan herkes birer savaşçıdır zaten :D
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yandaş birini bulursan neden olmasın. En Fazla 2 sene sonra ya yaşadığın hayata İsyan edecek, ya aldatılacak ya da aldatacaksın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
3 aySavaşçısı kadın. Vuuu seni küçük tatlış zilli 😀😄
02 Yorumla
Soran3 aySavaşçısı kadınnnnnnn
- 3 ay
Yaşın uyan minnoş senin 😀😄
O kendine bağlı güçlü olmak için güçlü erkeğe ihtiyacın yok ki
08 Yorumla
Soran3 ayBı tetikleyici istiyor insan
Soran3 ayEvet hirslaniyo insan ama beni rahatsız eden pek bı şey hala yok yani sanki biri olmak zorunda gibi hissediyorum yanımda
Soran3 ayBağlı değil mesele ilk başta bağlı sonra tek başına bundan bahsettim soruda
Soran3 ayÇünkü yanındaki erkek doğru motivasyonda olursa sen de öyle olursun ve ömür boyu oyle gider
Soran3 ayNormal bı şeyden bahsediyorum aslında niye anlaşılmadi kine evlenince eşine çalış demez misin hic
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
3 ayHasadın çıkar öyle birinde. 3 aya kalmaz ekin kıçında kaçmaya yer ararsın
02 Yorumla
Soran3 ayDoverek mı yaptirir
- 3 ay
Yeri gelir döver yeri gelir günde 10 kez evirir çevirir si ker. Kaldırabilir misin böyle bir performansı ölene kadar? Çocuk ev vs derken?
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayOlursun tabii ki. Neden olmasın ki 👍 güçlü kuvvetli iri yarı erkek arkadaş edinmen gerekiyor bunun için.. 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBenim kadınım olabilicekmisin asıl önemli olan bu
04 Yorumla
Soran4 ayDe kadınını baskilayacak misin eğitecek misin bu önemli
Cevap sahibi4 ayBen ezerim de sen katlanabilicekmisin 👿😂 (ironi yapıyorum)
Soran4 ayHer türlü ezdiler zaten güçlendim de bu devirde de okadsr güçlü olmak canım oluyo çünkü doktorlar var her şey var bı yrim kanada kırılsa doktor hazırda bekliyor ve bunu bilince gözümü karartasim gelmiyor
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 ayAradığın adam benim ama günde 2 öğün yemek yicen sadece kabul se buyur
03 Yorumla
Soran4 ay2 öğün yersem güçsüz olurm
- 4 ay
Gerçek güç, güçsüzlük den doğar 😉
Soran4 ayTamam djdj
- Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı.
4 ayGüçlü erkeğin eşi zayıf olur güçsüz erkeklerin eşi güçlü olur genelde
05 Yorumla
Soran4 aySavaşçı kadın erkek birliktelikleri de var
- 4 ay
Sen ne kadar güçlüsün
Soran4 ayKendi başıma öleceğim şu sıralar
- 4 ay
Ölmezsin ölmezsin
- 4 ay
İstersen sohbet ederiz ama
4 ayOlamazsın, eşin yumuşak bir edebiyat öğretmeni olcak
02 Yorumla
Soran4 ayHaydaaaaaa
Soran4 ayNasıl olamam ya olurum
Kuzeydeki çam yarması erkekler tam sana göre
014 Yorumla
Soran4 ayKim onlar ben gerçek güç istiyorum
Soran4 ayGüçlü erkek sırada beklemezzz
Soran4 ayKuzeydeki Cam yarması ne bu arada
Soran4 ayVikings
Soran4 ayEvet onlar da eşlerini paylasiyor ama kadınları güçlü yapiyor
Soran4 ayZaten başıma geldi böyle bı olay
Seni güçlü yapcam diyen bı erkek geldi ona karşı en ufak eğlenmeye kalkmamda arkadaşına pazarladi sktr oldu gitti pslk bana dua edeceksin dedi
Soran4 ayVe benim içimde kaldı.
Soran4 ayAma 1000 sene öncesinde değiliz. bilmiyorum vahşi de olamıyorum olsam şartlar el vermiyor kendim hakkında çok şey biliyorum çünkü o zamanlar doktor tıp falan yoktu şuanda olup gidecek olsam bunu bileceğim mesela ve bu beni engelliyor
Soran4 ayCiddiyim ben
3 ayPeki benim yanıma gelebilir mi o erkek parasını vereceğim
10 Yorumla
3 ayZaten tek olabilceğin birinin eşi olmak takma kafana
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
3 ayO erkeğin altında kaburgalarının kırılmasına razı mısın?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayUga buga deyip saclarindan tutup. Saclarin nerde kiz sekerpareee
00 Yorumla
3 ayAmazonda hala nesilleri tükenmedi sanıyorum, ama erkek yok, kadınlarla idare et.
00 Yorumla
4 ayBu ortamdan eş ve ilişki olmak saçma ama istersen psikolojik ve stratejik olarak güçlü hırslı başarılı olmanı destekleyecek arkadaşın olabilirim
098 Yorumla
Soran4 ayBenim yanımda olmalı direkt bu kisi
- 4 ay
Kendine koyduğun şartlardan ziyade kendinle yol çizmeyi öğrenmen lazım. Bir şeyi istemekle istediğin şeyin gerçekleşmesi için yapman gereken şeyleri kabullenmek farklı şeylerdir. Çoğu kişi istediği şartlar oluşmadığı anda geriye döner. Üzgünüm ama sadece sosyal bi platforma soru yazıp sonra hayatına geri döneceksin.
- 4 ay
Zihinsel olarak çok toy ve yavan insanların hepsiyle iletişime geçmişsin :/ cidden seçiciliğin bile yok ah ahh
Soran4 ayyok birisi lazım dedim Zaten ben
Soran4 ayKendimle gidemiyorum da dedim ne diyorsun
- 4 ay
Neyse dediğim gibi öğrenmek isteyen uğraşmalı öğretmek isteyen değil hayatında başarılar dilerim
Soran4 ayNiye seçeyim ki belli ediyor herkes kendisini zaten seçtiğimi mı sanıyorsun
Soran4 ayTamam seni kaçırdım ne bu tantana
Soran4 ayİnsan yüzde yüz güçlü olamaz
- 4 ay
Bu sitede dahil insanların yüzde 90 nı psikolojik maddi ve fiziksel olarak güçlü değiller. Gücün neye dayalı olduğunu bile bilmiyorlar o yüzden bol şans dilerim
Soran4 ayGüçlü biri olsam direkt Amazon kadını ölürüm derdin ne senin mm
- 4 ay
Kendiyle derdi olan değişmek isteyen sensin yardımcı olabilecek gerçek kişiye alındığın sürece başkalarının yan rolü olursun
Soran4 ayGüçlü biri kadını eğitebilen birisidir
Soran4 ayBilip bilmediğini ben anlarım merak etme
- 4 ay
Güç kavramını yanlış düşünüyorsun. Güç bir ilizyon bir algıdır. Bir zirve değildir ilişkiler ağıdır.
Soran4 ayBana yardımcı olman için benle evlenmen ve her sabah yanımda olman gerek bana sordun mu isteğimi? Kafaan göre kendini en iyi ilannetme
- 4 ay
En iyiyim değil gücün gerçekliğini kabullenen biri olduğumu söylüyorum , güç teslim edilmez insan kendi kazanır. Yol gösterilebilir. Bu siteden biriyle aynı yatakta uyanacağına inanıyorsan evlenip, makul düşünmekte baya problemlerin var demektir
Soran4 ayGüç bana yardım ettiği sürece güçtür sevgiden gelir
Soran4 ayBu sitede en iyi arkadaşımı buldum senin problemin var ben umutlu biriyim
Soran4 ayGüç kazandırmak uzaktan olur ancak ben direkt sevgisiyle birleşip daha da güçlenmek istiyorum
Soran4 ayBazen yanındaki kişi bile. guclendirdigini sanar seni ama sadece sanar
Soran4 ayHerkes güçlüdür zaten
- 4 ay
Pekala senin varsayımını kabul etsek dahi bu sitede konuştuğun kişilerin beklediğin tarzda bir sevgi ve yol gösterme göstereceğine inanıyorsan en kibar tabiriyle safsın. Ben bir arkadaşlık teklif ettim ve sadece senin söylediklerini analiz ettim. Kişisel algılayan sensin. Hayatımdan memnunum. Dilerim sen de öyle olursun. Yan rol olmadan …
Soran4 ayBenn burada bir şart elverişli toprak arıyorum okadar
Soran4 ayVe doğru sevgiye sahip kişi
- 4 ay
Sen hayalperest birisin. Bu yüzden de döngülerin aynı sürüyor. Kendini açıklama ihtiyacın ise zaten iletişimimizde bile güç dengesinin kimde olduğunu düşündüğünü gösteriyor :)
Soran4 ayHiç alakası yok saflık ile umut dolu biriyim. ve buldum yazmama ragemn varsayım diyorsun bukadarsin işte
- 4 ay
Herkes güçlü değildir bu kocaman bir yalan. Ve elverişli topraklarında umutlu sevgini bulmakta iyi şanslar ahahha
- 4 ay
Ahah pekala arkadaşım keyfini sür :)
Soran4 aySevgi ve yol gösterme yanımdayken olur be ben eş arıyorum dedim zaten neyi zorluyorsun?
Soran4 ayEş. ariyorum sorusunu niye bukadar taktin mq
- 4 ay
Tamam kardeşim bulduğun eşle mutluluklar KS sevginizin yuvası olsun iyi günler dilerim :)
Soran4 ayİster yazar giderim ister siler giderim sanane
Soran4 ayIssız misin nesin
- 4 ay
Valla pek umrumda değil bildirim gelmesinden de sıkıldım hayatında başarılar lütfen daha fazla bildrim yollama
Soran4 ayKadınlar asla yan rol olmaz merak etme ben evlenmek. istiyorum 🤣😂
Soran4 aySen benim sözlerimi analiz etmedin kafana göre kabul ettiğim kişilere baktın be saf sandin kendi sığlığın
Soran4 ayKişisel algılayacak bı şey bile söyleyemedin ki
Soran4 ayHayalperest olsa ne olur güçlüyüm sonuçta
- 4 ay
Bilişsel uyumsuzluğun ve onay ihtiyacını biraz uzakta yaşat mısın bildirim yoruyor. Sadece gerçekten kendi başına güçlü insanlar sağlıklı bi bağ ile sevilir. Kendi eksikliğinin paniğini siteden evlilik arayacak kadar büyütmen çok ilginç geliyor ama sıkıldım lütfenn daha fazla bildirim yollama yollasanda artık bu soruyla ilgilenmeyeceğim
Soran4 ayDongum yok insan aramak döngü değildir arayistir
Soran4 ayKendimi açıklamıyorum git artık bekliyoruk. gitmeni
Soran4 ayKendini açıklamak kendini açıklamaktır senin gücün burada geçemez ki güçlü olmak için karşıdakini anlaman gerekir önce
Soran4 ayHerkes güçlüdür sen kocaman bir ahmaksin yapayalniz hayatında mutluluklar asalak benim kendi kendime güçlü olmak gibi. Bir derdim yok ahahah
Soran4 ayHerkes güçlü değildir sen de burada durduğun için amacın bile yok belli ki
- 4 ay
Kendini asalak olarak gören birinin yansıtması komik hayatımı açıklayacağım skalada biri değilsin
Soran4 ayBenim şansıma laf edeceğine azıcık gözünü aç da git guclen derdin buysa ahhaahha
Soran4 aySen benim tek başıma olan mücadelemi. bilemezsin direkt güçsüz diye bakman kendi sığlığın herkes bı miktar güçlüdür
Soran4 ayKSye sen kadar takıntılı bir kişi daha gormedim
- 4 ay
Senin yorumlarındaki kabullerinden yola çıktım lütfen beni salar mısın cidden onay ihtiyacını daha basic ve kullanma odaklı insanlardan karşıla benim saygımı kazanamadın ve sıkıldım
Soran4 ayKadem bulacagimi düşünüp soru sorup gideceksin diye analiz yapan da sensin kendinle çelişmeye devam etnahnsdj
Soran4 ayKsden*
Soran4 ayKaşınan sensin hadi Baybay yanlış analizler yapma bı daha kendn çekersin sıkıntısını
- 4 ay
Tamam abi sensin 😘
Soran4 ayGerçekten kendi başıma güçlüyüm nolur inan ve bunu anla 😂😂 bunu anlamayan sensin uyumsuz da sensin.
Soran4 ayYanımda olmadan uzaktan atıp tutarsan tabiki kendini sağlıklı sanarsin zaten beni sağlıksız varsayman bile senin problemin
Soran4 ayBağ ve sevgiyi bu kadar koşullu düşünmeye devam et bol şans
- 4 ay
Tamam kardeşim güçlüsün aferin aldın benden şimdi artık bi salar mısın beni
Soran4 ayKendini belli ettin zaten senden sevgi de çıkmaz doğru dürüst eğitim ve destek de cikmaz
- 4 ay
Sevgi güç sağlıklı bağ hakkında hiç bir şey bildiğin yok ve beni sıkıyorsun rahatsız oluyorum bildirim yollama artık cidden bunaltıyorsun beni
Soran4 ayKendi eksikligimin panigini yaşıyorum da ben de senin açığını nasıl buldum ama bunun panigine kapilsan keşke biraz da onay arayan sensin aslında. olmayacak şeyi zorlama artık
- 4 ay
Okuduğunu anlamıyorsun sanırım cidden üzücü git artık rahatsız ediyorsun yazma bildirim yollama
Soran4 aySen bence ne olduğunun bile farkında değilsin ben her şeyim koşullu varlık seni djfjd
Soran4 ayHayatını açıklamak durustluktur sende o yok zaten kanka djdndjdj
- 4 ay
Kendimi sana savunmadım hala da savunmayacağım peki sen senden rahatsız olan birine, kendini daha onaylı hissetmek için saldıracak kadar aciz biri misin lütfen yazma yapıştın kaldın bildiriminden bunaldım ya skkdkdkd
Soran4 ayBeni kabul edip saygı görmen o kafandaki koşullara bağlı olduğu için aynısını senin için düşünemedim bile direkt saygısızlık yaptım kusura bakma
Soran4 ayOnay ihtiyacim olduğunu kabullerimden ve birilerini kabul etmemden anlayamazsın kitabın ortasından konuşup analizci olduugnu sanıyorsun sen anca yola cikarsin zaten
Soran4 ayBeni sal dedikçe aynı kafada düşündüğün için eklemeler yaptığın için sana saygısızlık yapmayı bırakamıyorum
- 4 ay
Daha fazla yazıp sana ciddiye alınma keyfi vermeyeceğim kudur burada
Soran4 ayBen de sıkıldım yeter
Soran4 aySevgi güç sağlıkli bağı biliyorum da senin kafadakiler sevgiye değil başka şeylere önem verdiği için insanı pazarlamayi bile seçiyor
Soran4 aySen. cok geriden gelip yorum bile okumayip kaciyorsun kendini savunmuyorsun zaten ki djdjdj onaylı değil bildiğin yüzüne vuruyorum hepsni sen de kaçmak için kivranirken kafadan salliyorsun gidemeyecek kadar acizsin
Soran4 ayCiddiye almanin hiçbir anlamı yok sktr git hadi kacamiyon bile zaten
Soran4 ayKacamadigin için cididye aldığını sanıyorsun djdnrjdjf
Soran4 aySenin saçma tek başına güçlü insan sıkmalarini dinleyecegime şimdiye Amazon savaşçısı olmuştum ezik
Soran3 ayKuduruk çöp onca şey sıktın ama bitane tutturamadın kudurdun da kudurdun kendini felsefi biri sanmam ds ayrı komikti ömür boyu böyle sohbetler mı yaptın keşke harekete gecseydin acıdım sana hahshsh. dongulerimi uyumsuzlukd dediğin şeyleri fark ettiğini sanıyorsun da bı şey bilmediğimi sanıyorsun da kendini anlatmaktan başka bı şey yapmadın bu tanımlar bende bı şeyi değiştirmez de sen ezik bir analizcisin ve böyle kalacaksın
Soran3 ayDöngü dediğin sensin işte sen dongusun bilişsel olarak uyumlu olsan burada bir insanı ikma edebilirsin eziksin uyumlanamadin ki beni bilmiyor ilan ettin çünkü bı bok bildiğin yok.
Soran3 aySen uyumlandigin dünyayı bilişsel zekanla bir mı tutuyorsun senin koşullu zihninin her bı köşesini sever rahat ol azıcık ecdebi şey sevgini bağını gücünü bile göstermeden sevgisizlige bağsiz güçsüzlüge uğramış kişilere laf etme çünkü bı bok bildiğin yok bunlars uğramış kişi biliyordur da sen o kafamda sıkışıp kalmışsın döngüsel analizci kafanın içinden cik 😂😂
Soran3 aySen analizci bile değilsin ilk defa bı kızı ikna edememiş bildiği her şeyi sıkmış bir eziksin belki de diğerlerini de ikna ettiğini sandın sjendjdjjejdjdjd
Soran3 ayBu ortamda analiz yapacağım diye uğraşıyorsun dKmsnsjsjdjdjdjd git okuluna orada yap analizini
Soran3 ayKışi kendinden bilirmiş işi şart koydugumu sanıyorsun benim tek şartım yanımda uyanan bir erkek bunu evirip çevirip bu siteden bulunmaz yok dongudesin diye değiştirip durduğun için koşullu beynini skym senin şartlı olan tek kişi sensin hadi yallah
Soran3 ayKabul et de dediklerinin tersi olduğunu anlayalım aksi takdirde salladigin her şey sensin jdjdjf
Soran3 ayBen uğraşırım senle
Soran3 ayHadi seni şartlı tahliye ettim o yakışır sana ama gözüm üstünde bilesin 😂😂
- 3 ay
A0 Türkçe ye sahipsin
Soran3 ayA0 Türkçe ile senden daha kapsamlı düşünüyorum enayi
Soran3 ayHala yorumlara bakarak konuşmanın asalakligi peki
Soran3 aySen gibiler susmaz
Soran3 ayAz sus da akıllı sanalim
Soran3 aySonra yazımına bakariz belki
Soran3 ayNe çok fikri var anlayış 0 ya
Soran3 ayAnlayışın olsaydi da keşke gelişmiş dil becerisi gösterdiğini düşünürdük en azindan, sadece taklit ediyorsun şuanda dil yeteneği olan bir insanı
- 3 ay
Komedisin lan ksjdkdk
Soran3 ayLütfen sus okuyanları eğlendirme
Soran3 ayBen komedi değilim sen kuklasın sahnenden çık da kim komedi gör
- 3 ay
Yazsana bana konuşalım senle burdan zor oluyor
Soran3 ayCesaretinde özgür bile değilsin hesabını gizle bı de tam olsun
- 3 ay
Niye gizleyim toksik sanal arkadaşım yaz ordan devam edelim toksikliğine
Gizli Üye(18-24)4 ayhayalimdeki türk kadını senle orta asya da yaptığımız gibi savaşa bile gideriz 😭😭
08 Yorumla
Soran4 ayOlur muuuu ama böyle deyip ilgilenmen gerekir
Cevap sahibi4 ayskdkdkdkd ekle o zaman
Soran4 ayDjebdjejejrjd sebep?
Soran4 ayKonuş mk
Cevap sahibi4 aywldmwlrm2krmwlw metrodayım sakin ol sana talibim o sebeppple ekle 😭
Soran4 ayBilmiyorum
Soran4 ayNickin pek hayırlı cagisim yapmıyor
Cevap sahibi4 aykurt gücendi
3 ayKendi gücün varken ne bileyim
22 Yorumla
Soran3 ayO wildnessi hissetmiyorum şuanda
- 3 ay
Tercihler
Gizli Üye(30-35)3 ayHayallere bak ya olmaz öyle şey yoksa Rüya mi. tam mutlu oldum derken yıktın bütün dünyami
00 Yorumla
3 ayNe dilediğine dikkat et ya savaşmak zorunda bırakırsa seni onunla dahi ?
08 Yorumla
Soran3 ayOnunla savaş nasıl olacak şiddet gibi mi
- 3 ay
Hayır sana savasman gereken bir hayat sunar güçlü olmayi isteme hiç bir zaman güçlü olmak zorunda kalacağın durumlarla sinanirsin bu soylediklerimi dikkate al
Soran3 ayBilmiyorum her şey tembel. bi yaşamdan daha iyidir tek başıma olmuyor güçlenmek için biri şart
- 3 ay
Bilemezsin tam dile bence eksik dilediklerin yarın seni uzebilir
Soran3 ayTek başıma olmayı mı dinleyeyim? Bu eglenceli değil aslında? Tek başına güçlü biri eglenemez bile bence basklariyla eğlenir belki o da bende yok içimde yok sen sağlıkçı misin ben de sağlık okudum muhabbet etmek istersin belki benim için de iyi olur
- 3 ay
Evet canım tek başına olmayı dileme tabiki mutlu bir ilişki evlilik dile güçlü olmayı dileme dedim sadece 😊
Soran3 ayDoğru diyorsun güç dilemek çok zorluk getirir
- 3 ay
Evet sevindim anlamana
Güçlü erkeğin eşi olmak zor değil, asıl mesele o gücü birlikte büyütebilmek.
014 Yorumla
Soran3 ayNasıl buyutuluyor o güç peki
Soran3 ayKendini kontrol sadece kafaya takmamak mıdır neleri içerir peki
Soran3 ayveya neyi umursamayacagini seçmektir. neyi umursayacagini seçmek odak olur en fazla
Soran3 ayOdaklanmak kötüdür. umursamayacagi yoldan gitmeli insanlar
Soran3 ayBence kendini kontrol umursmadigin bir yol bulup orada devam etmektir hiçbir şeyi umursamayacak yol bulmak kişinin kendisine kalmış önemli olan o yolu bulup seçip devam etmek
Soran3 ayHerkes seçer, isteyen hiçbir şeyi umursamaz isteyen umursayarak odak seçer bunlar güç değil güç devamlılık.
Soran3 ayUmursamak bile değil sadece etkilenmeyecegini bilmektir güç
Ve böyle devam etmektir
Umursamak falan bence tanım dışı
3 ayerkekkerden bi halt olmaz boş ver
28 Yorumla
Soran3 ayAma insan beraber yaşadığı biri olunca güçleniyor
- 3 ay
o da hayatta kalırsan
Soran3 ayEvet biraz öyle haklısın
Soran3 ayAma sonra terk edebiliriz onu
Soran3 ayYa da öyle bı eğilimi olmayan insanca güçlendiren biri buluruz
- 3 ay
artık o bile kurtarmıyor maalesef ülkenin her yeri kan dolu
- 3 ay
işte mevzu anlamak zaten kaç yıllık eşini bile öldüren varken hiç bi şeyin garantisi olmuyor
Eğer ciddi anlamda seviyeli tanışıp konuşmak istersen yazabilirsin.
01 Yorumla
3 ayİsrailde ki cılız insanlar güçlü sen ne diyon
00 Yorumla20 25 yaş arasında bir adam ancak pc oyununda güçlü olabilir
00 YorumlaYapar yapar sende bu azim varken olursun
15 Yorumla
Soran4 ayNereden belli azmim
Soran4 ay@Romeo59 bu nasi cümle anlamadım hicbisi
- Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
3 ayNe yönden güçlü maddi mi
01 Yorumla
Soran3 ayHayır hayat yaşam kızları tanımak bilmek açısından
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Niye sen pısırık biri misin
02 Yorumla
Soran3 ayİçimde güç olusmamasini bu kelimeye baglayamam
3 ayMafya bul o zaman sende bacı
04 Yorumla
Soran3 ayOnlar ne yapabilir ki bana
- 3 ay
Korur seni serseri keko model
Soran3 ayEvet öyle bariz şekilde
Soran3 ayZaten bu eğitme kafası onlarda olur bence sadece diğer insanlar normal
3 ayGüçlü bir kadın ol ama kendin
03 Yorumla
Soran3 aySiz öyle misiniz
- 3 ay
Evet
Soran3 ayNe işle mesgulsunuz
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dik duran bir kadın olmak için erkeğe gerek yok.
05 Yorumla
Soran3 ayMotivasyonun varsa evet bilmiyorum
Soran3 ayPeki siz ayakları üzerinde duran kadınlardan misniz
Soran3 ayNe işle mesgulsunuz
Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Eğer sende güçlüysen olur tabii
07 Yorumla
Soran3 ayNiye güçlü kadında hak mı iddia edeceksin öyle şey olmaz
Soran3 ayPeki ben gücümü kendimden değil de mesela evlendigim kişi bana iş bulup ordan mecburi kalkip giderek gücü ordan bulsam bu da olur mu
Soran3 ayKendi gücüm yoksa içimde?
Soran3 aydeğişik siniz ne diyim başarılı kadına mı şehvet duyuyonuz
Soran3 ayErkekler her kadını ister bence çekici gelmezsem de daha sonra bosarim ozaman onun sorunu
3 ay20/25 değilde 30.35 arası yapar seni
09 Yorumla
Soran3 ayÇok hakliisn ama onlar da kalıcı olmuyor
- 3 ay
Kadın gücünü kullanirsan elinde tutarsın 😎
Soran3 ayOnu herkes kullanır yine de kalıcı olmuyor büyükleri denedim
Soran3 ayİnsanin yasit civarları bence nasibidir
- 3 ay
Denedin mi? Demek ki doğru kişide denememissin.
"Kader gayrete aşıktır" arayıp bulacaksın.
Onu bilemessin
Soran3 ayYani o yaşlarda birisi ruh eşim olsa ailem verir mi sence?
- 3 ay
Sen kaç yaşındasın ki? Şimdi kaderde ne yazar bilemezsin Allahtan başka kimse bilemez mesela senden 10 Yaş büyükte olabilir 5 Yaş küçükte olabilir Yani bu ailenin değilde Allahin bileceği Bi iş ama ana baba da önemli tabiki kendi başına karar verme
Soran3 ay10 yaş gene iyi 15 olsa olmaz bence
- 3 ay
Sen herhalde 15 Yaş büyük biriyle konuştun?
3 ayRüya görüp soru sormuş
01 Yorumla
Soran3 ayYok yaşadım sonra sordum
1 yaşla kaybettik
01 Yorumla
Soran4 ayYok be olur
- Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı.
4 ayKılıcın kalkanın var mı?
02 Yorumla
Soran4 ayVar sen var misin
- 4 ay
Olur
4 ayHımm farklı bir düşünce
013 Yorumla
Soran4 ayGayet hayatın içinden 1000 sene önceki biz
- 4 ay
Etkileyici ve farklı, umarım seni hak eden birini bulursun. Çünkü istediğin erkek tipi hem fiziksel hem karakter hem de manen güçlü olmalı ve seni taşıyabilmeli.
Soran4 ayBeni tasiyamiyor direkt yönlendiriyor yok sayıyor 1000 sene öncesinde değiliz ki ben de direkt teslim edemiyorum kendimi çünkü devir değişti mesela gözüm karaydi bı ara ama çok hastalık kaptım şimdi güçlenmek için çok aşama gecirdim bana söylenen zorbaliklari her şeyi sindirdim en sonunda hak verdim o bana guclen diyen erkeğe ben böyle biriyim ama o beni dinlemiyor hiç en ufak eğlenmeye kalkisimda başkasına postaladi gitti bana dua edeceksin diye
Soran4 ayVe resmen pazarladi şimdi beni taşıyabiliyor mu oluyor bu kişi anlamiyorum. tek bildiğim modern zamanda tıp var bana bı şey olacak olsa gözü kara olamıyorum doktorlar var falan okadar vahşi olamıyor , beni anlayana da şans veremiyorum çünkü fantezi gibime geliyor
- 4 ay
Seni çok iyi anlıyorum. Hayatına çok yanlış kişi girmiş, önüne bak ve güçlü olmaya çalış. Öncelikle spora git
Soran4 ayBendeki şeyi görmüş ama yanlış kişi değil mi?
- 4 ay
Evet yanlış kişi, sporla vücudunu güçlü ve daha çekici hale getir. Bu sende özgüveni çok geliştirecek.
Soran4 aySpor yapmak için yemek yemem lazım şu an çok zayıfım üstüne spor yaparsam iyic eririm
- 4 ay
Protein tozları verir ve nasıl kilo alınacağına dair tüyo verir oradaki hocalar, onlara güvenin olmazsa ben sana yardım ederim bu konuda. Yeter ki kendini güçlü hisset
Soran4 ayKilo alırsam bedenim sağlam olursa sence her şeye başlayabilir miyim
- 4 ay
Protein tozunu öneriyorlar, o kilo aldırır ama daha sağlıklı güzel bir yol var
Soran4 ayNedir
- 4 ay
Evde blender var mı
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayHangi cephede olcaksın
02 Yorumla
Soran4 aySevdiğimin cephesinde 😍😍
- 4 ay
Vurulma ha
3 aysorduğuna göre olamazsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Zor. Güçlü erkek çoğunlukla zeki de olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayDizi izleme işini azaltalım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.
3 ayGel seninle kavgaya gidelim shjssjsjs
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fazla hayal kuruyorsun bana göre.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayAllah gönlüne göre versin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Tabikide olursun sana bağlı
00 Yorumla
3 ayNe konuda güçlü?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
3 ayOla bilirsin tabi, güreşin bol bol 😅✌🏼
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayTabikide olabilirsin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bu soruyu sorduğuna göre olamazsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 927 cevap paylaştı.
3 ayGüçsüz zayıf bir kız mısın normalde?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı. Güçten kastın nedir para mı fiziksel güç mü
00 YorumlaGüçsüz erkekler aç mi kalsın?
00 Yorumla
3 ayBu devirde zor biraz 🤣
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım