Ne dersem yapsın benim kölem olsun, sözümü dinlemediği zaman kızayım
Çok baskın biriyim evleneceğim erkek karım olsun isterim bunu kabul edecek erkek var mıdır?

Böylece bir insanı kendinize esir edip onu sömürmekten öteye gidemezsiniz. Bu da sizi ve karakterinizi kötü bir insana çevirir ve elbet size de zarar verir. Kendinizi bu düşünceden uzak tutmaya çalışın ama yine de bazı insanların böyle sıradışı istekleri oluyor, eğer bunu isteyerek yapacak birisini bulursanız ne mutlu size. Ama bir insanı buna çevirmek için çabalarsanız oldukça büyük bir yanlışın içerisine düşersiniz
Cevap
20Cevap
Hmm. İç güveysi arıyorsun. Baskınsın yani dominantsın. Evi ben çeker çevirir yönetirim diyorsun, o da kırsın dizini otursun evinin erkeği olsun diyorsun. Toplumumuzda bu tür erkekler de var. Karşılıklı oturup konuşmadan, ortak karar almadan, tamamen sana tabi olacak birini bulursun da o hazır yiyici olur, hımnıl olur, sündük olur haberin olsun. 😎
Sen çok biliyosun kenar mahalle dilberi. Erkeğin sözü geçer her zaman. Ahh senin gibi bir karım olsun gösteririm ona kim köle?
Selamlar evlilik kavramını yanlış anlamış olabilirimisin
Öyle erkekler var, merak etme gelirler şimdi. Üstüne para verecek adamlar var yav..
Var var ben varım ya tam hanım köylüyüm tam aradığınız tipteyim hanımefendi🥺😔
Kılıbık sayısı çok hızlı artıyor. Bulursun büyük ihtimalle.
Sevişmek istediğinde ne olacak
Strapınla sikcemmm
E hahaha o hiç yapmiyacak mi ya
Gerçekten o kadar sert ve dominantsan ben kabul ederim bunu...
Bir dm uzağındayım ☺️
Kocan hangi konularda sözünü dinlesin istiyorsun
🤣🤣🤣 Süpersin var ya... 🤣🤔🤣
Ruh hastasıyım de kısaca
Vardır vardır, bir tanesi buralarda dolanıyordu.
Ayakların güzelse olurum
Svdiigin var mı su an kole edelim. onu
@Yomeyamo sanadami taktik lazim. knk😀
wtf bu neydi :D
:D hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayaller böyle oluyor demek ki
Evlenince gorcez kim kopek kim esek
burada tonlarca onlardan var
En İyi Cevap