24 yaşındayım bi fabrikada çalışıyorum herkes erken diyo ama ben evlenmek istiyorum kısmetim yok evden işe işten eve geldiğim için
3 ay
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Fabrika işçisi olmak zordur tabii ki. Ama sana tavsiyem evlenmek konusunda acele etme, illaki taliplerin olacak onlara karşı niyetin evlenmek olduğunu söyleyebilirsin. Ama bence iş kısmını düzelt. Daha iyi bir iş imkanın olsun mesela, fabrika da 30 bin mi alıyorsun, 40 bin alabileceğin bir iş bul. Neden diyeceksin, sen eğer 30 bin alan birisiysen sana 30 bin alan birisi denk gelecek, ama 40-50 alsan bu kızın maaşı zaten yüksek benim de yüksek olmalı kafasında olacak yanına yaklaşan erkekler. Ve tabii para dışında seçtiğin adamı iyi tanıman lazım düzgün bir koca olacak mı emin olmalısın yoksa hemen boşanırsın.
yaş 25'i geçince çocuk büyütüp bakmak aşırı derecede çok ağır geliyor haberin olsun halsiz yorgun oluyorsun her zaman kendi dükkan evlen yuvanı kur eşinle beraber Para biriktir ev araba al her şeyi al tek başına neyi ne kadar biriktireceksin
Kadınlar neden erken evlenmek istiyor yani erkek arkadaşın da yok nereden geliyor bu istek yoksa koca parası yemek için mi 😂
erken diyenler ne yaşıyor abi 30,40 yaşından sonra evlenip ne yapıcaksın ki gençken evlenip her şeyi yaşamak lazım
İyi evlen ama çalışmayı bırakma kendine biraz para ayır.
Sen kimseyi dinleme
Doğru kişiyi bulunca
Doğru yola çık
Şehir neresi
Tm zamanı
Canin da çekerse sıkıntı yok
Bence 2-3 yıl daha bekle derim ben
Sosyalleşmeden olmaz o iş
İyi tam zamanı bul birini 1 yıl içinde evlen
Şehir neresi
Yalova
Tanisalimmi istanbuldayim? Uygunsa evleniriz