Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Benimde vardı bundan 10 sene önce bir sevgilim 19 yaşındaydı ben 29 yaşındaydım tabiki ilk erkeği bendim kız toplu balık etliydi aramızda 10 yaş vardiye onun annası beni istememişti ama kız deliler gibi istiyordu ondan sonra bende istemeye başladım dedim kıza bak yavrum aramızda 10 yaş var ben yaslanacagim ve sana vurmakta zorlanacağım biliyorsun beni annende istemiyor diyerek kızdan ayrıldım aradan 10 yıl geçti ben bunu Facebook'tan tekrar buldum evlenmiş 2 çocuğu olmuş esinden ayrılmış eşi üstüne işyeri açmış batırmış birsürü borç bırakmış kızı mahvetmis aramızda 10 yaş var ama kız kukusu götü dağıtmış sanki koca kadın gibi olmuş şişmanlamis şimdi ben ondan genç duruyorum yani demek istiyorum ki arada yaş varketmez 10 yaş 15 yaş evlenin gitsin kadın çabuk yaslaniyor 1 çocuk 5 yılını götürüyor..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen milletin ne dediğine değil kalbinin ne söylediğine bak ;) buradaki yaşıtlarının tek derdi cinsellik, pembişleri yatağa atmak ;) bir süre keyif sürüp sonra şiddete başlarlar. Kadın erkek arasında en az 5 yaş fark olmalı çünkü erkekler geç olgunlaşır. Yaşıtların asla değerini bilmez, çok fazla yaş farkı olursa da bu kez eşin çok kıskanır. Uzun lafın kısası evlilik risk almaktır her ne olursa olsun bu adamla ömür geçiririm diyorsan kimseye bakma..
00 Yorumla
+1 yılİş eğitim gibi süreçler tamamlandı ise ve kendini hazır hissediyorsan neden olmasın.
Yaş farkı ile ilgili olarak karşılıklı rıza olduktan sonra hiç bir sorun yok.
18 yaşını doldurmuş her birey istediği kişi ile istediği ilişkiyi yaşar, temel şartlar ahlaki değerler o kadar.00 Yorumla
+1 yılYani 24 çok da erken değil bence.. Ama Yaş farkı bilmiyorum. Güveniyor musun gerçekten. Bu gibi ilişkilerde genelde biraz şey yanlış anlama da kullanma çok oluyor ondan diyorum. Yoksa taş farkı normal önemli değil
03 Yorumla- +1 yıl
Şey yapma sende ya 😂limçlemeniz bitti mi diyor
- +1 yıl
İnsanlar böyle yapacak bişey yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kendini hazır hissediyorsan normal bir yaş..
00 Yorumla
+1 yılYok canım bugün nikah yarın düğün 3. Gün çocuk olmazsa kabul etmem! Yav 34 yaşındaki adamla ne işin var onun hevesi geçmiştir heyecanı gitmiştir sana ayak uyduramaz sen 34 olunca o 44 olacak ilerleyen zamanlarda cinsellik yönden de sana yetemeyebilir yaşlandıkça sinirlenmeye karışmaya huysuzlaşmaya başlayabilir bunlaeı iyi düşün güzel insan daha yaşın genç kendine göre birini bul
12 Yorumla- +1 yıl
Burdan bunu mu anladın heves heyacn gitti derken cinsellik mi anladın? Cinsellik yönünden de yetmez ama heves heyecan kalmaz dedim aşka dair sevgiye dair.. ruhuna dokunmaz adam artık o haşa geldiğinden hayatını yaşamıştır bir müddet sonra farkedersin ilgisizliğini sen bi yere gidelim dersin burun kıvırır bu böyledir.. heves heyacan gider sen bir sürü şey yapmak istersin de adamda o heyecan yoktur.. emin ol 10 sene sonra görürsün cinsellikte göremezsin bir müddet sonra dedim doğru sen basit bişey sanıyosun aldatanlar oluyo yetememezlik oluyo sen 34 44 yaşında geldiğinde belkide adam sana yetemeyecek şu an evli değilsin sana normal aşılabilir geliyo ama şurdaki sorulara azcık baksana ne demek istediğimi anlarsın kadınlar oşanmaya gidiyo boşanamayan aldatıyo.. her yönden diyorum sana yetemez heyecanda biter diyorum yaş gereği
Gizli Üye(25-29)+1 yıl11 yaş az saçmalama en az 40 yaş fark olmaz ise olmaz 😂😂 lan kızım manyak mısın düşünsene ben 23 yaşındayım 12 yaşında sevgilim var yaa kendinize gelin git yaşıtlarını bul 10 sene sonra adamın işlevi bitince 34 yaşında gözün dışarıda olur yakınırsın allahım akıl fikir versin 🤲
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLan saçmalama 😂😂 12 yaşındaki kızla ne yapayım sübyancı değilim ben Allah sana akıl fikir versin
Senin için belki biraz erken ama sevgilin için artık düzen kurma yaşı.
00 Yorumla
+1 yılEvet evlenmek için çok erken. Sevgilinle aranızda yaş farkı var. Bu ilişki bir süre sonra senin açından bakınca hata olabilir. 27-28 yaşı evlenmek için en ideal yaş diye düşünüyorum. Çünkü ne istediğini biliyorsun ve ondan emin oluyorsun o zamam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnanıyorsan sormazdin bence bu soruyu... Yaş farkı kesinlikle olay değil daha çok anlayış bile getirebilir bilemezsin ama bı insan evlenmeli miyim diye de sormaz..
03 Yorumla- +1 yıl
Ne var söyleyeyim sana burda ipsiz sapsiz veya senin hayatını hiç hiccc bağlanmayacak insanlar yığınla var iken evlilik de bunun tam tersine bı o kadar ciddi bir şey.. ne yani burda yüz kişiden doksanı evlen dedi evlenecek misin? Veya evlenme gençsin güzelsin dedi nerde kaldı sevgin?
+1 yılYaş olayı senin bileceğin iş seviyorsanız birbirinizi aradaki yaş farkı kimseyi ilgilendirmez. Siz anlaştıysanız sorun yok. Bence evlenmek içinde yaşın gayet normal. Genç anne olmak iyidir.
00 Yorumla
+1 yılKnk sen naptın 34 yaşında ne demek dfıvjındfjcnjd
Bu arada 24 evlenmek için erkek bir yaş iki üç yıl daha bekle mümkünse hiç evlenme02 Yorumla- +1 yıl
anlatsamda anlamıycaksın boşver
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim de bir tanıdığım evlilik vaadi ile gençleri kandırıyordu. Sonra da kızları kullanıp kullanıp atıyordu. Bazen 10 yaş küçük bazen 10 yaş büyük.
Hiç bir erkek yoklukta da olsa 10 yaş küçük kadın ile evlenmez.04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben hiç bir arkadaşımın 24 25 yaşlarındaki çocuklarla takıldığını görmedim :D seks harici.
Cevap sahibi+1 yılmantık dediğin gerçekler ise evet
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Eğer sen hazırsan ve bu erkek benim hayatımın erkeği olacak diyorsan elbet evlenirsin.. Yaş farkına kafanı takma,önemli olan gönül birliği.
10 Yorumla
+1 yılNeyini seviyorsunuz amcaların ya. Evlilik için de erken ayrıca bence.
18 Yorumla- +1 yıl
Öyk
- +1 yıl
Öykk 2x o zaman nsksms
- +1 yıl
Yorum yapmaya devam edersem olayı seks hayatına getirecekmişsin gibi hissediyorum skskdk
- +1 yıl
Ben çoğu şeyden iğreniyorum çaba sarf etmene gerek yok selam yaz yeter :d
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin için erken değil, senin de 2 senen daha olduğunu düşünüyorum ama beklemek istemiyorsanız çok da erken sayılmaz aslinda
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin sorumluğunu alabilecek durumda hissediyorsan evlen 10 yaş biraz fazla ama seviyorsan tolere edilebilir.
00 YorumlaYa bende de var o benden büyüklere ilgi duymam laf edenlere bakma ve geç değil tam zamanı
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bence onemli olan, anlasmak uyum saglamak. Yasin cook da bir onemi yook. Ben de kendimden buyuk biri ile olabilirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgilinin 37-38 yasinda cocugu olsa cocugu mezun olamadan ölür:/
02 Yorumla
+1 yılKime göre erken neye göre erken adamın yaşı 34 evlense 36 yaşında çocuğu olcak bide o açıdan bak
07 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme işte çocuk açısından bak olaya babası ile koşup oynamak istediğinde yaşlı bir babaya sahip olcak erkek en maksimum 38 sine kadar çocuk sahibi olmalı ya da hiç olmamalı
- +1 yıl
Allah dahada güzel etsin ona bi lafımız yok empati yap cocuk açısından bak
- +1 yıl
Hayırlısı iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılYaşı mı var bunun evliliğe kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zmn evlen
10 Yorumla Yaaaani hayatinda evlenmeden once yapman gereken hicbise yoksaa evlen gitsin 😅
10 YorumlaSenin için erken de sevgilin için geç olmak üzere..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s +1 yılDeğil tabi ki. Ben de 24 üm, benle yaşıt arkadaşımın 2 kızı var biri 2. Sınıf
10 Yorumla E bi zahmet evlenin çocuk olursa babasına dede diyecek neredeyse
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana yapılan yorumları görünce üzüldüm benimde sevdiğim 10 yaş büyük sevdikten sonra ne yaşın ne önemi var ki acımasızlar gerçekten
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah bu ne yaş farkı yaşıtlarının soyu mu tükendi😂
02 Yorumla- +1 yıl
🚬 yak yak
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok erken ve ayrıca şunu da ekleyeyim.
Sevgilin ağız tadı biliyor ben kendimden 10 yaş büyük birisini sevdim herif 10 yaş küçük çıtırı başa alacak kereta :D
Kıskanmadım sadece doğru hareket sergilemiş onu dile getirdim :D01 Yorumla
+1 yılBence kadın için ideal yaş 24 - 26. Ama sevgilin için tam ev kurma yaşı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayir gayet ikinizinde yasi eger arada 10 yasdan fazla olsaydi problem olabilirdi ama sonuc olarak kafalar uyustukdan sonra pekde onemi yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gayet uygun görende 60 yaşında adam sanır bikac sene sonra senin kadın olarak yaşın geçecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayır. hatta şu ana kadar keşke 1 çocuk sahibi olabilseydin.
00 Yorumla
+1 yılEvlenen kızların yaş ortalaması 23. Sende 24 yaşındasın. Direk evlen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKime. gore neye gore ben 26 yaşındayken 24 yas bana yasli gelirdi
00 Yorumla
+1 yılHanfendi 34 yaşında biri büyük depilmi sence erken değilde erkek 30 falan olsaydı
00 Yorumla
+1 yılSen hazırsan yaşın bir önemi yok. Evliliğin sorumluluğunu alabileceksen hemen evlen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslında çok da erken sayılmaz ama evlilik iyi düşünülüp verilmesi gereken bir karar..
00 YorumlaSen küçüksün diye sana değer verecek sanıyorsan yanılıyorsun
Eski sevgilimle aramda 10 yaş vardı bizim yaşımızdaki kızlarla ciddi olmuyorlar kullanmya calısıyorlar kendinden 7-8 yaş büyük biriyle evlendi
Erkekler az çakal değil10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlilikte rakamları sil yani yaş farkı diyerek düşünme, Seviyor isen evlen çocuk olacak 24 yaş normaldir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. güzel bir yaş çokta geçirme hormon dengen bozulur hamilelik zor geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken değil gerçek aşk olduğunu inanıyorsan ve ben 96 doğumluyum 90 doğumlu bir kadına aşık oldum aşımı ilan ettim yaraları derin olduğunu hala kanadığını kimseye güvenmedigini söyledi bu ne demek ne yapmam gerekiyor
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama arkadasından iş cevirmekte istemiyorum zaten 1,5 aylık sürede tanışıyoruz eğitimler bitti araya mesafeler girdi WhatsApp üzerinden derdimi anlatmaya çalışıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTipik Türk kızı modeli, Evlen evlen hiç durma kaçırma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSaçların dökülmeye başladıysa evlenme zamanın gelmiştir
00 Yorumla
+1 yılÇok erken sayılmaz. Aradaki yaş farkı da çok değil. Mutlu olmanızı dilerim.
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın için geç olabilir. Sen kendini hazır hissediyorsan evlenebilirsin yaş farkına da çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılGeö bile kalmışsın arkadaşım ama emin sevgilin ile yıllar geçtikçe sorun olabilir yaştan dolayı çok şahit oldum
00 Yorumlayaş takıntısı boş hazır olduğunda evlenirsin emin olunca
02 Yorumlaİkinizinde işi falan varsa evlenebilrisiniz bence yani sen okuyorsa okulun falan bittiyse
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı önemli değil de ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman evleninn
00 YorumlaDüzgün birini bulmazsan şişko bir ay yalvarırsın parası için 🤣
00 Yorumla
+1 yılBayan siz daha fazla ne kadar nikahsız kalmayı düşünüyorsunuz? Evlenin hemen haram
00 Yorumla
+1 yılHayir seviyorsaniz yasin cok onemi yok. Gayet de evlenebilirsiniz size mutluluklar.
00 YorumlaErken değil be hem daha rahat olursun her konuda bence ideal zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. İkinizinde yaşı gelmiş artık
00 Yorumla
+1 yılSenin için erken sevgilin için geç yaşlanmış
11 Yorumlayo yarin islemlere baslamalisin
04 Yorumla
+1 yıl34 yaşındaki adamı miden nasıl alıyor ya , iyyy
05 Yorumla- +1 yıl
Kusarim be iğrenç
- +1 yıl
🤮🤮🤮🤮🤮 on sene sonra da sen böyle dersin
+1 yılBaban biliyor mu bunu
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem aklıma geldi de 🤣🤣
Araştırma yoksulluğunun canlı örneğisin
02 YorumlaYoo değil bence ama onun için geç olmuş.
01 Yorumlayaşıtını bul adam moruk
01 Yorumla
+1 yılDaha çok erken 35 kadar bekle
02 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar kızma kısmet nasip işte insan isterki bir işi olsun sevdiği bir insanın olmasını ama zor işte bu devirde öyle insanları bulmak zor hele acale etme sabr et çıkar çıkar
- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılon yaş biraz fazla değilmi
10 Yorumla - Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat