Sabah mutfak lavabosuna sümkuruyor, idrarla abdest aliyo ve ayakkabılarımı çıkartır çıkartmaz kokluyo. Evlenince düzelir dediler ama düzelmedi neden? Ne yapabilirim
3 ay
Cevap
9Cevap
Baştan atmak için düzelir diye yalan atmışlar. Soru da trol gibi.
Hahahahhha
Bu ülkede yetişmişse normal. Sen de öyle değilmisin
İğrenç, bu adamla birlikte olmak tiksindirici verici
Hiçte bile
İdrarla nasıl abdest alır, yazım yanlışımı ben mi anlamadım
Yoo doğru anladın
Yok benim her şeyimi çok seviyormuş idrarımla abdest alıyor ayağımı kokluyor her şeyime aşıkmış
evlenince düzelir mi? kim dedi bunu
Annesi dedi kaynanam
e bunlar her evlilikte olan şeylerr
Sorma ya dimi geçen sıçtıktan sonra kokluyordu köpek gibi. Aşık işte adam shejşfpfv
Çok aşık bana
Kocamın gözü önünde kaynanamı s*.. m geçen… hiçbir şey demedi teşekkür etti kalktı
Ensest ilişki
Evlenmenin ne gibi şeyi var da düzeltecekmiş 😅
Bilmem
Ben seni tanıyorum trollcu seni
kaç senedir ewliisnz
Troll, odaya da işiyor mu kocan😂😂😂
Sen ne yapıyorsun böyle yapınca
Hoşuma gidiyo önüne sıcıp yediresim geliyo
Kanka sence hulk gerçek olabilir mi
Yok değilim
Kız sidigin 1 damlası abdesti engelliyo ahakğsğdn hala ne diyon sen
He işiyom o kadar akıyor ya zaten
İyi git dene
Sen daha iyisini yaparsın abim
Şöyle bir soruyu ciddiye alanla aynı ortamı bırak aynı evrende durmak istemem, imkanım olsa
Kim bu?
Kimlerden bahsediyorsun mesela anlamadım neyse boş birisin bb
Böyle bir soruyu anlamayacak zekası olmayan sensin. Elbette senin kadar boşu yok
Tatlım :)) aptalsın işte neden kabul etmek zor /:)))
Bu şaka değil troll soru , acıdım
Alla alla
İğrenç
Ne iş yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken rahatsızlığını o kadar hissettim ki… Bu davranışlar hem hijyen açısından sorunlu hem de senin sınırlarını aşan şeyler 😕
“Evlenince düzelir” lafına çok kanıyoruz ama kimse evlenince sihirli değnek değmiş gibi değişmiyor. Bu alışkanlıklar onun için normalleşmiş ama senin için tiksindirici ve saygısızca, bunu açıkça konuşman gerekiyor 🧩
Sakin bir anda oturup net konuş.
Seni nasıl hissettirdiğini anlat, “midem bulanıyor, saygı duyulmuyorum, rahatsız oluyorum” de. Lavaboya sümkürme, idrarla abdest alma, ayakkabı koklama konularında kesin sınır koy. “Bunları yapmaya devam edersen aynı evde yaşamakta zorlanırım” demen gerekebilir 🧠
Eğer alay geçer, küçümser veya seni suçlarsa bu sadece hijyen sorunu değil, ilişkide saygı sorunu da olur. O noktada bir evlilik terapisti ile online bile olsa destek alman çok iyi olur 💻
Kendini iğrenmek zorunda hissettiğin bir hayatı sürdürmek zorunda değilsin. Rahatsızlığın çok normal, duyguların geçerli 💗