Rus kızları kadar güzel değiiler kabul edin?
bıyığınız bile var yani kısa boylusunuz yani Trip atıp bu kadar kibirlenecek ne özelliğiniz var?
bıyığınız bile var yani kısa boylusunuz yani Trip atıp bu kadar kibirlenecek ne özelliğiniz var?
genel olarak dıyıp genellıyımde bu sekılde olmayanlara ayıp olmasın.
turk kadınları genelde trıp atma olsun hıcbıseyı begenmeme olsun tatmın edemezsın. bır turk kızı ıle sevgılı olmak ya da yatmak ıcın fılozof olman lazım turkıyede harcamız oldugun beyın enerjı ıcın yakmış oldugun kalori bile turk kadını ıle yapmış oldugun sekstekı yaktıgın kalorıden fazladır. seksı sadece erkeklerı mutlu olmasını ıcın yaptıkları hatta bunuda zorla hedıye edermıs gıbı yapmalarınıda kenara atmayalım.
turk kadını ne ıstedıgını kendıde bılmez ne yaparsan tersını ya da bır baska versıyonunu ıster tatmın duygusu gelısmemıs karşı cıns olarak ozetlıyorum kendınılerını :)
aynen :D
Türk kızı diyorsun diğer ırklardan çok başka ama giderek özenti tipler haline dönmeye başladılar. Kendi doğalarından uzaklaşıyorlar. Şu dizilerdeki filmlerdeki kızlara özenmeleri sonucu daha başka bir ego yaratıyorlar.
haklısın :)
Türk kızlarının çoğunun silsile yaşamı, iradesizliği, tripleri çekilmiyor, doğru. Lakin sende de bir kuyruk acısı sezdim. Bu denli aşağılama çabasına içerisine girmen bu düşünceyi doğruyor ister istemez. Ha, bu görüşümden de üstüme alındığımı düşünüp Türk diye nitelendirme. Annem Türk babam göçmen. Başlıkta acını feryat figan etmektesin, bunu es geçmemeliyiz.
haklısın :)
Trip atan cok erkek var onlar neden dile gelmiyor? :)
Delikanlı Tokat atar sadece
Guldurme beni ya kizlardan cok sizler triplisiniz ego tatmini icerisine girmissiniz. Kesin biri yuz vermedi sinirini butun kizlardan cikariyosun. Genelleme yaparsan genelleme yaparim erkeklerde tripli. guzellik guzellik tutturmus gidiyosunuz nedir bu ozguven sen sanki dunyanin en yakisiklisisinda bide begenmiyosun annende bacinda bir Turk vatandasi "bazılari" bence goruslerinde bu kelimeyi kullan. Lakin kullanmassan ucu sanada dokunur
sen ne şey çıktın öyle ya :D
Sakin ol Vahşi kedi ywaş :D
Önyargılı oldu sanki biraz :)
+1 hellal :)
Ön yargimi asla. Ön yargiyi genelleme yaparak sen yapmis bulunmaktasin. Genelleme yapacaksan şayet her seye bir mantikli cevap ve kanit bulundurmak zorundasin. Eger kaldiramicaksan bu sekilde cevaplar vereceksen genelleme yapamazsin. Sonucta kizlar siz erkekler icin genelleme yaptiginda her erkek bir degil şoyle boyle demesini iyi biliyosunuz
Tesekkur ederim @KırmızıKravat :)
o kadar da genellemedim be egoist olanları kast ettim
unutmuşum yazmayı haklsıın
ama orda genelleme yapılır be :D yani yüzde 80 i güzlese nbiye yüzde 20 sinden bahsedelim ki
tamam tamam :D
al :D eig canavarı :D
Cevap
7Cevap
Boş konuşuyosun. Herkes aynı sanki. Senin şu an yaptığın ne? Küçümsemek. Sen Türk kızlarının tipiyle dalga geçiyorsun. Acaba egosu olan kim? Sen ve sinin gibiler. Başkalarına laf edeceğine sen kendi tipinle uğraş milletine hakaret etme.
beni engelledin git burdan :D
bu kadar güzel konuşuyorsun da anlamadan dinlemeden engelledin beni kim olduğumun ne önemi var ki
Boş ver şimdi söylesem nolacak ki zaten.. Hatta gülerek cevap verdin bir de.. sonra cvbına cevap yazıyordum engellednin yazdı.. açıkça söyleyim dengesiz olduğunuza karar verdim o an. madaem sinirlendin gülücüklü yorum ne alaka
değiştirir zaten o Soruda da baan bu yüzden kızmıştın ben soru sorarken bazen dikkatsi olabiliyorum.. mesela bu soruda ben Yanlışlıkla genelleme yaptım ben egosu olanalı kast ettim aslında...
bak egolu kıza diyorum ben yoksa iyi bir kıza bıyıklı kısa boyşu denir mi demem asla
Genelleme yapma bence kime kizdiysan git ona söyle. Seni doğuranda Türk Kadın olduğunu unutma.
Hep aynı laf Annemle bir sorunum yokki kadın 50 sene öncenin kadını siz yeni yetmesiniz
bunun tek sebebi suçlusu sizlersiniz
arz talep meselesi
biz mi trip atıp kibirlenin diyoruz :D
Fazla ilgiden oluyor bunlar, ama iktisat derki:Fiyat düşerse talep artar.
öyle :)
Bunu yazdığına göre çok yakışıklı olmalısın neden gizli kullanıcısın...
İşte çok yakışıklıyım ya aşık olma dedim :)
Aşık olmam için karakter lazım ;)
Karakterin alası var bende merak etme kırmızı çizğilerimizi bilenlerdeniz
İnsanları aşağılayan dalga geçen toplu konuşan birinin karakterinden bahsediyorsun haha pekala tamam karakterlisin hatta kırmızı çizgisini bilenden
sen melek arıyorsun galiba yeryüzüne fazla inmezler hanfendi :) Elimden geldiği kadar iyi bir insan olmaya gayret ediyorum
Demek istiyosun ki insanları aşağılarım ama ben yinede iyi insanım insanları aşağılamamakla da melek olmazsın
insanları aşağılamadım ben Eleştiriyorum daha iyi olabliriz egoist kibirli olmamalıyız diyorum ben
Arkadaşım farkında mısın soruna bak önce bir Rus kızları kadar güzel değiller boyları kısa bıyıkları var bunun aşağılamaktan başka nasıl bir açıklaması olabilir? Ayrıca bütün Türk kızlarına hitap etmişsin nasıl bir psikoloji bide gelmişsin buraya aşağılamıyorum eleştiriyorum diyorsun. İnsanları tipine göre yargılayan birinden bahsediyoruzz.
Haklısın tamam ama bir egonun ya da kibirin olması için insanın cidden gzel olması gerekir.. örnek vereyim parası olmayan fakir birnin zenginmiş gibi kibirlenmesi çok saçma olmaz mı
Tamam senin bahsettiğin tipler var tabiki ama tüm Türk kızlarından bahsetmen saçma değil mi sorunu egolu insanlar olarak sorsaydın daha mantıklı olmaz mıydı?
ya yazmadım ama egoluları kast ettim zaten niye bir milletin hepsini kast edeyim ki.. unutmuşum yazmayı
Türk kızlarındaki bu ego, 10 üzerinden 1 lik kızlara çok güzelsin çok tatlısın diye mesaj atan binlerce Türk erkeğinden geliyor kardeşim.
aynen :)
Sebebi ; Abazan türk erkekleri. Adamlar travestilere bile ''cok guzelsin yavrum'' diyor.
ahaha :D
Abaza hemcinslerimiz olabilir mi? Havalarına hava katan.
Diğer milletlerin erkeğini merak ediyorum niye bukadar abazayız :D bir de tiple de Orantılı yani keko tipler daha abaza vari oluyor nedense :D
Kim buna yüz vermedi yaa :D
sen :)
Ayip etmisim:D
Big ass kategorisine giriyorlar haliyle ego tavan
aynen :)
benim pıyıhlarm var. s
var cidden :)
Mezopotamyadan geliyor..
öylemi :)
Çünkü biz gökten zembille indik
hadi ordan :)
Egosuzum.