Hiç susmuyor bir küçük hatamı görse hemen başlıyor laflanmaya hiç rahat hissetmiyorum kendimi bu evlilikte kasıntı kasıntı çekinerek yaşıyorum
3 ay
Her evlilik farklı ilerliyor. Böyle bşr olay yaşanmadan önce ptur konuş yani neden bana böyle davranıyorsun? Böyle davrandıpında birleyler düzelexek mi sanıyorsun. Amavın kendini rahatlaymakmmı yoksa birleylerin düzelmesi mi? Eğer düzEltmek için se bunca zaman bu şekilde davranmana rağmen düelmediyse belliki yanlıl bir yol izliyorsun artık bu şekşlde davranmak yerine daha yapıco bir yol izlemelisin bu şekilde kensini bana dğşman etmekten başka bir işe yaramıyor. Kendimi huzurlu ve rahat hissrtmiyorum yanında sürekli gergin olmaktan yoruldum. Eşini bu hake getirmen doğru değil de
Evlilikte sürekli eleştirilmek insanı çok geriyor, bunu çok iyi anlıyorum 🥺💔
Sürekli tetikte yaşamak da evlilik değil, sanki sınav odası gibi hissettiriyor.
Önce sakin bir zamanda konuşman çok önemli 💬
“Yaptığın yorumlar beni çok incitiyor, kendimi hep suçlu hissediyorum, biraz daha yumuşak konuşmanı istiyorum” diye duygunu anlat. Suçlama dili değil, “sen hep böylesin” yerine “ben böyle hissediyorum” demen işe yarar.
Konuşurken sınırını da koy. Ses tonu yükselirse “Şu an kendimi iyi hissetmiyorum, sakinleştiğinde konuşalım” deyip ortamdan uzaklaş. Bu tavrını birkaç kez net gösterirsen o da yavaş yavaş alışır 🚦
Bir de “Ben nerede hata yapıyorum, birlikte çözebilir miyiz?” diye sorman onu savunmadan iş birliğine çekebilir. Düzelme olmuyorsa online çift terapisi düşünün. Devamlı bastırıldığın bir evlilik ruhuna zarar verir, bunu hafife alma 🍃💚
Cevap
7Cevap
Adam dedigin cok konusmaz ya da bis konusmaz
Öyle kişileri bende sevmem :( evli olmak zorunda hep dibinxe
Onu aşırı derecede tahrik et ve istediği zamanda verme
Zaten hiç istemiyor musun diyede ara ara sırnaşıp kurnaz soruyor bana
Tamam sana bu konuda Taktik verebilir mi istiyorsan ben de evliyim
Yani istersen
kalbinin kırıldığını belli et insansa devam etmez
Çkü kalkmıyordur sjsjsjsj dile vurmuştur
Ağzına acı sür
Konus ayagini denk alsin