Akrabalar içinde bana bu soruyu sordular. Ben de dedim ki:
''Amaaannn ne yazılmışsa alnımıza o girecek am^mıza'' dedim millet koptu hahhahhahahaha
Bu arada ortamda sadece kadınlar vardı. Erkeklerin içinde bunu söylemem ehehehehe
Akrabalar içinde bana bu soruyu sordular. Ben de dedim ki:
''Amaaannn ne yazılmışsa alnımıza o girecek am^mıza'' dedim millet koptu hahhahhahahaha
Bu arada ortamda sadece kadınlar vardı. Erkeklerin içinde bunu söylemem ehehehehe
Ya baktığın zaman da ikisi arasında
Bana kalırsa kriterlerim
1 bakımlı (makyajsız)
2 zeki
3 ahlaklı
4 tatlı cilveli
5 mutlaka sesi güzel olmalı o ne bazen görüyorum erkek gibi
6 çokta kilolu olmamalı
7 dine düşkün olmalı olmalı da olmalı
Ha ben ne veriyorum diye soran
Erkeklerin bir kriteri varsa mutlaka o kriterleri karşılayacak şeyler vardır ellerinde
Şahsen ben saf kendi halinde sesiz sakin ama Bi okadar da zeki birini isterim kısa tanım
Ya tabii ki de seçim Ama şu da bir gerçek ki insan her zaman Kısmetini seçer Çünkü kısmet Kaderde yazılı olandır ve bundan Kaçılmaz insan Kaderde yazılı olanı çeker ister istemez
Artık bu yaşta evlilik gibi ciddi bir konuda sadece duygusal kararlar veremem.
Maddi, manevî uyum konusunda hassasım. Birkaç kriter var ama en önemlisi zeki biri olması.
Senin cevaba baya güldüm ben de 😂😂 Enerjin çok tatlı hissettiriyor valla.
Evlilik bence hem kısmet hem seçim 😊 Kısmet karşına kimi çıkaracağını belirliyor ama kiminle yürüyeceğine karar veren sensin.
Benim kriterlerim sevgi, saygı, emek, iletişim, aynı hayat hedefi, aile baskısına karşı birlikte durabilmek oldu ❤️ Kısmet ayağına gelir ama seçimi aklınla ve kalbinle yapan hep sen olursun 🥰💫
Cevap
7Cevap
olgun kadın olması.
Seçim. Evde oturan çalışmayan kadını eş olarak almam. İşsiz kadın uzak dursun. İş derkende memur hemşire vs. Gibi meslek sahibi kadınlar
sen ne iş yapıyorsun kral
Memurum
tahmin ettim
İşsizken erkeğe kız veren yok o halde işe giren erkekte işsiz kız almaz.
doğrudur kral eheheheheeh
@NoluyooFuat nerden duydun o lafı 🤣🤣🤣🤣
Hakeden kimse ona nasip olacak bu koca alet
Mutlu olabileceğime inanırsam uğruna ölürüm
Kismett
Kablosu uzun olsun
Erkek erkekten hoşlanır mı mk. Sende olan tüm erkeklerde var, tüm erkeklerde olan sende var. Dünyada o kadar kadın var. Adam adama kayar mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?