+1 yılRuh ve beden ikizimi arıyorum...
Yalan söylememesi, insanlara ve diğer canlılara davranışı, benzer şeylerden zevk almamıza gerek yok her konuda ortak paydada buluşamasak da olur, yeri geldiğinde ben, yeri geldiğinde eşim olacak kişi fedakarlıklar yaparak, ortak paydada buluşabiliriz diye düşünüyorum. Zira her insanın kendi yaşanmışlıkları, edindiği tecrübeler vardır, insanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeliyiz. Sevgiler...06 Yorumla- +1 yıl
abi kendi yumurta ikizinle evlenemezsin yasak😁😁
- +1 yıl
@Tqce947 teşekkür ederim.
@yakisikli_birisi öyle bir niyetim yok zaten :)
Farkındaysan farklı düşünebiliriz diye belirtmişim. :) ;) - +1 yıl
abi türkcem iyi degil kusura bakmayin yanlis anlamisim
- +1 yıl
@yakisikli_birisi eyvallah kardeşim :)
Sağlıcakla kal.
En İyi Cevaplar
Evlik kriteri demeyelim kendi adıma ama Bir evliliği yürütebilmeninde cok kolay olmadığını bekar insanda bilir ve biliyordur bence Ama çok zor olmadığı da aşikar. Bir tutam güzel söz bir tutam anlayış, bir tutam şefkat ve bolca sevgiyi harmanlayınca, ortaya da musmutlu bir evlilik çıkıyor. Ancak bunu yapabilen insan az maalesef hanımefendi…
18 Yorumla
+1 yılİnsan olsun, nefes alsın, karşı cinsten olsun, yaşı 18+ olsun, güzel olsun (içi de dışı da), beni sevsin. Bu kadar sanırım. Bu koşullar sağlanıyor ise olur gibi...
15 Yorumla- +1 yıl
Bir gün bu şartları sağlayan birini bulacağım 😂
- +1 yıl
İnş. Teşekkürler ^^
+1 yılBirincisi hayat arkadasimin bana her konuda saygili olmasini isterim. Kole olmadigimi, gunumuz sartlarinda cogunlugu yaptigi gibi zorbalikla ev isleri yahut cocuk bakimi gibi durumlarini tek basina ustelemek istemem. Ve her iki tarafin ekonomik bagimsizligini kazanmis olmasini isterim.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik düşünmesem de idealimdeki erkeği yazayım hem fiziksel hem karakter olarak
k
175 ve üstü boy
geniş omuz
ince bel
şekilli kaslı kol ama balon gibi değil hafif
kaslı baldır
yumuşacık saç
sağlıklı bakımlı bir cilt
siyaha yakın koyu renk göz ve siyah saç
açık ten
kendine has güzel koku
sigara içmeyen
anlayışlı
her konuda az da olsa fikri olan
tartışabileceğim
sanata ilgisi olan
destekleyici
aklı fikri bel altı çalışmayan ama yine de libidosu yüksek
beni gerçekten seven
güzel gülüşlü
işini seven
bir bey arıyorum
niye evlenmek istemediğimi anlamışsınızdır herhalde skdfmskf böyle bir adam yok çünkü olsa da bana bakmaz01 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka kesin bulursun 3 4 kriter hariç ben ama lsşzizşls
Çalışmama giymime vs çok fazla müdahale etmeyecek (aşırı gittiğimde uyarabilir ve ortak karar verebiliriz kalp kırmaya gerek yok) sonra sevecek gerçekten sevecek saygı duyacak ilgilenecek bide yedi yirmi dört TV telefon PC ile uğraşmayan birisi dış görünüş maaş araba vs de önemsiz bence insan sevmeyi sevilerek mutlu olmayı bilmeli ☺️
23 Yorumla
+1 yılEvlilik kriter: benim kafadan olması yani gerek deli dolu, gerek sakın yani kısacası anlaşabildiğim birisiyle. Görgüsüz olmasın.
Geçmişi temiz veya kötü orası beni ilgilendirmez ama bilmek isterim eğer bitgün bir şey olursa sevdiğim kişiye kötü gözle bakmamak için.
Onun dışında kriter aramam. Zaten kusuru varsa muhakkak vardır her insanın gibi, onu kusurları ile severim.03 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😀
+1 yılVicdanı merhameti olsun, büyüğünü küçüğünü bilsin saygısı ve karakteri olan adam gibi adam olsun gerisi gelir.
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler henüz denk gelmedim kısmet bakalım
- +1 yıl
İnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAilesiyle iliskileri iyi , etrafında dostları olan , cimri olmayan , nezaket ve görgü sahibi, çalışkan
11 Yorumla
+1 yılKriterim olması için iyi olmam lazım bu yüzden evlenebileceğimi bile sanmam.
11 Yorumla
+1 yılMuhabbet sarsın sonra oturup kalkmasını bilmesi birde varı yoku bilmesi yeterli galiba
15 Yorumla- +1 yıl
Yani evet çünkü bizim hep iyi günümüz olmaz bana da iyi günümde degil kötü günümde de yanımda olacak biri lazım
- +1 yıl
Hayırlısı olsun diyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanı değerlerini yitirmemiş, kendini ifade etmeyi bilen, empati kurabilen bir insan olmalı.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce aşk yani bi elektrik bi
https://www.youtube.com/embed/vp9DPwyKHo8
çekim işleri Sonrasında
Televizyonun taksidi bitsin diğer
kriterlerimi söyliycem 😜04 Yorumla- +1 yıl
Aynen görecegiz artık 😆
- +1 yıl
Yes hayırlısı 😊
Bende düşünüyorum uygun iyi bir insan bulabilirsem pek düşünmedim sanki sevgi spontana gerçekleşir gibi geliyor
16 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Merhametli ve iyi kalpli olması her zaman yanımda olabilecek olması bulamadığım en büyük kriterler işte
01 YorumlaNet olsun benim olsun ben zaten sadık bir insanım her türlü gider ha birde zor ama güven meselesi de var tabi ☺️
01 Yorumla
+1 yılBakire olmasi kasar olmamasi hic opusmemis sevgilisi olmamis olmasi
13 Yorumla- +1 yıl
Bulamam bu yuzden evlenmicem ben boyleyim
Öncelik gerçekten sevmesi, uyumlu guzel hanım hanımcık birlikte keyifli vakit gecirebilecegim benzer şeylerden keyif alacağımız bir hayat arkadaşı olsun isterim
02 Yorumla
+1 yılSigara içmicek, sisko asiri kilolu olmicak yedigine ictigine dikkat edicek spor sevicek ve Müge Anli seyretmicek🤲🙃
00 Yorumla
+1 yılYalan söylememesi...
En önemli kriter.
@Tqce94704 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılNefes alsın yeter demicem. Nefes almayı bilsin! Öncelikli kriterim bu
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşamanın önemini bilen yaşatmayıda sever çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk, aşk, aşk. Aşk olmaz sa olmaz. Tepeden tırnağına her şeyine aşık olmalıyım ve olunmalıyım
04 Yorumla- +1 yıl
abi şevkini kirmak istemem ama yani bol sanslar diliyorum🥴🥴🤔🤔
- +1 yıl
@yakisikli_birisi Aynen öyle. Ner de bu devir de aşk ile seven kadın?
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Ama imkansıza yakın bir şey. Bu devrin kızı, kadını hemen hemen hepsi varsa yoksa menfaat, çıkar, para, mal, mülk peşinde.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltutkulu beni her açıdan tatmin edebilecek bir kadın olmalı a, dan z, ye herşeyi karşılıklı sınırsızca yaşayabileceğimiz ve paylaşabileceğimiz biri
01 Yorumla- +1 yıl
dış görünüşün bir önemi yok olgun, bakımlı, kültürlü ve eğlenceli bir kadın olmalı
+1 yılKarakter sahibi olması
25 Yorumla- +1 yıl
Valla çok zor
- +1 yıl
İnşallah 😊 senin de öyle
Kendimi hiç bizaman standart bişey belirlemedim çok güzel olsun şöyle olsun böyle olsun zaten her insanın bir karakteri var önemli olan sorunlar karşısındaki tepkileri ve davranış biçimleri (kendine saygısı olmalı) 🤙🤙🤙
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Gözü çok yükseklerde olmayan anlayisli saygılı herseyim olsun havasinda olmayan aldatmayan bir eş nerden bulabilirim 😊
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kriterleri olmayan biri
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. geçmişi tertemiz olmalı
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılHala insan kalabilmiş olması…
15 Yorumla- +1 yıl
Güzel olduğu kadar acı…
- +1 yıl
Önemli değil :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kriterin bir şey değilmiş :)
117 Yorumla- +1 yıl
Aslında zaten; "Düzgün, saygılı, seven, vicdan sahibi, kesinlikle dürüst, sevdiğini el üstünde tutacak" gibi kriterlerin bahsedilmesine gerek duymadığını tahmin ederek, trip atmayan, kendini beğenmemiş ve kadınlara karşı saygılı demişsin. Az yani :)
- +1 yıl
İşte bende öyle tahmin ederek az dedim.
- +1 yıl
Yok, sana katılıyorum. O saydıklarım zaten olması gerekenler.
- +1 yıl
Bu şekilde yazı yazmak zor olmuyor mu 😅
- +1 yıl
Yani harfleri atlayarak yazmak için sanki ekstra çaba sarf etmek gerekiyormuş gibi geldi bana :D
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Yoo, anlaşılıyor. Sadece sesli okuyunca tekrar, biraz komik oluyor :D
- +1 yıl
Günaydın
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. muhakkak meslegi iyi bi maaşı ve oturmuş bi hayatı olmalı iyi bi ailesi olmalı yoksa zor evlenmem.
00 YorumlaHer konuda, her yerde eğlenebilmeli ve sohbet edebilmeliyim. Kendimi onun yanında 50 yaşında bile rahatsız hissetmem lazımm...
02 Yorumla
+1 yılİnsan olsun iyi kalpli dürüst olsun N****e gibi olsun yeter
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılÜni mezunu olmalı
11 Yorumla
+1 yılaşık olmak
112 Yorumla- +1 yıl
tşkkrlr snde
- +1 yıl
senin kriterlerin çok kolay karşılanabilecek kriterler gibi geldi
- +1 yıl
diğer standartların kolaydı lakin aldatmama faktörü biraz zor
- +1 yıl
o iş zor çünkü
- +1 yıl
çünkü cinsiyet ayırmaksızın o özellik çok nadir bulunuyor
- +1 yıl
evet
+1 yılO da memur olsun yeterli
03 Yorumla- +1 yıl
Bulursun inş memur o zaman
- +1 yıl
Buldum zaten 😂
- +1 yıl
Gzel allah mutluluğunuzu daim etsn
+1 yılİnan guzelim 😄buna sıra gelmiyecek 🤣
011 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle kriter ne bilim özellik bunun gibi saçma sapan şeyler aklında oldukça 🤣gerçek aşkı aradığın kişi kişiliği gözün görmeyecek gözün o kriteri özelliği olan kişiyi arayacak aynı herhangi şu özellikteki buz dolabını mediamarkette arar gibi düşün evlilik böyle bise değil seninkisi şirket kurmak gibi bise
- +1 yıl
Mesela sana göre kriter sayılmayan bunun arkasında bir sürü daha neler çıkar ortaya 😄
- +1 yıl
🤣🤣standart ha işte o standartlar varya o standartlar neyse sana koca aramanda başarılar deyip kendimi şu taraftan uğurluyorum
- +1 yıl
😄🤦bak ya ne olacak sanki koca aramak kötü bjr terim mi herkes arıyor kendisine eş arıyor kadın arıyor koca arıyor bu doğal birsey yani
- +1 yıl
Sen olayları karıştırıyorsun evlilikle kendi ayakların ustunde durmayla uzaktan yakından alakası yok evlilik öyle bise değil kendimizi hayvanlardan üstün görürüz demi kurbağalar bile kendileri yaşıyor vahşi doğada sen mi yasayamiyacaksin? Evliligi öyle düşündükçe bu hayatta mutlu olmayı bikere unut
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarakterli, ve samimi
00 Yorumla
+1 yılzengin olsun yeter
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Zeka ve uyum..
01 Yorumla
+1 yılBenım için fizij gorunus onemli gerisi hallolur
08 Yorumla- +1 yıl
Zaten sakin anlayışlı bir halım var hanı sesım cıkmaz kendı halimde ama evlenecegım insanı begenmeli sevmelıyım
- +1 yıl
allah herkesın karsısına kalbıne gore ınsan cıkarsın en cokta benım cıkarsın
- +1 yıl
hepımız ıcın amın ınsallahh senın ıcınde
- +1 yıl
amınnnn
+1 yılTek kriter evlenmemek
00 Yorumla
+1 yılAAA Phoebe yerimmm :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSkilmemis olmasi ilk tercohlerim arasinda
10 YorumlaSamimi niyet :)