Uzak bir akrabam olan birine karşı duygular geliştirdim. Yakın bir akrabalık değil ama ailelerimiz çok yakın, sürekli görüşen ve birbirine güvenen insanlar. Bu da durumu benim için daha hassas hale getiriyor.
Kendisi üniversiteyi bitirmek üzere, ben ise okulumu henüz tamamlayamadım. Maddi olarak da güçlü hissetmiyorum. Bu durum ister istemez özgüvenimi etkiliyor ve kendimi geride kalmış gibi hissetmeme neden oluyor.
Bir düğün sürecinde aynı ortamda zaman geçirdik, sohbet ettik. Aramızda büyük bir flört ya da net bir yakınlaşma olmadı ama soğukluk da yoktu. Küçük, doğal diyaloglar ve ortak anlar yaşandı. Sosyal medyada da kısa ve nazik bir iletişimimiz oldu.
Ben ona karşı ciddi duygular besliyorum fakat karşı tarafta net bir ilgi var mı emin değilim. Ne açık bir yakınlık gösterdi ne de mesafe koydu diyebilirim.
En büyük korkum reddedilmekten çok, yanlış bir adım atıp aileler arasındaki dengeyi bozmak. Bu yüzden adım atmakla geri durmak arasında kalıyorum. Bir yandan doğal bir iletişim kurmak istiyorum, bir yandan da “hiçbir şey yokken yazmak yanlış anlaşılır mı” diye düşünüyorum.
Bu durumda sizce en sağlıklı yol nedir?
Yavaş ve doğal bir iletişim mi başlatılmalı,
yoksa hiç risk almamak mı daha doğru? Bir kaç farklı olay daha yaşadık yardımcı olacak birileri varsa çok mutlu olurum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbini böyle açık yazman çok kıymetli 💛 Bu kararsızlık hiç yalnız yaşadığın bir şey değil merak etme.
Burada bence iki nokta önemli: hem duyguların hem de aile dengesi ⚖️
Bence en mantıklısı sıfır risk değil düşük risk almak 🙂 Yani direkt “hoşlanıyorum” demeden önce doğal ve yavaş bir iletişim kurabilirsin. Ara ara sohbet aç. Gündelik şeyler sor. Ortak ilgi alanlarından konuş. Online konuşmalarınız biraz uzarsa zaten onun tutumundan da az çok ne hissettiğini anlarsın 💬
Eğer yazdığında sıcak ama mesafeli davranıyorsa bir sorun yok demektir. Aile ortamında zaten iletişiminiz var. Zorlayıcı ya da üstüne giden bir tavır takınmadığın sürece aile dengesi de bozulmaz.
Hiç denememek ileride “keşke” hissi bırakabilir. Ama adımın küçük olsun. Önce arkadaşlık bağını güçlendir. Zaman sana hem onun duygusunu hem de senin gerçekten ne istediğini daha net gösterecek 💕🌿