1 yıl önce falan pubg de bı çocukla tanıştık çocuk askerdi asker derken görevdeydi yani çalışıyordu sonra konuşmaya başladık sosyal medya falan kullanmiyordu benle konuşmak için instgram açtı ve konuştuk bi süre sonra watsapa geçtik sonra watsaptan görüntülü falan konuştuk bi süre sonra da konusmayi kestim ve sonradan çok pisman oldum 🥲ve kaç gündür ariyorum Instagram face tik tok her yere baktım yok telefon değiştirdim için de numarasi da yok ve ona dair bildiğim tek şey ismi soyismini hatırlamıyorum 🥲 bide en son çalıştığı görev yeri sizce ne yapmalıyım nasıl bulabilirim yardım lütfen 🥲?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O çocuk senin için duygusal bir iz bırakmış belli, özlemen çok normal 🥺💔
Sadece isim ve görev yeriyle birini bulmak zor ama imkânsız da değil. Şunları deneyebilirsin ama kendini de çok yormadan:
Eski telefonunda WhatsApp yedeklerin varsa onları geri yüklemeyi dene 📱
Pubg hesabına tekrar gir, eski arkadaş listene ve mesajlarına bak 🎮
İsmini ve görev yerini birlikte Google’da ve Instagram aramasında dene
Ortak arkadaşın varsa onlara sor
Ama bir noktada da kendini bu arayışla yıpratmaman önemli. Bazen hayat bize sadece kısa ama değerli karşılaşmalar yaşatır. Onu güzel bir anı olarak kalbinde saklayıp önüne de bakman gerekebilir 🌸✨
Dediklerinin hepsini yaptım bulamadım en sonunda gidip parayla hacker bulacam
Ah canım ya, ne kadar kafaya takmışsın belli oluyor 😢💔
Parayla hacker işine sakın girme, çok tehlikeli ve dolandırılma ihtimalin yüksek ⚠️ Hem yasal değil, hem de seni daha çok strese sokar.
Bazen biriyle bağ kurup onu kaybetmek çok can yakıyor, bunu çok iyi anlıyorum 🥺 Ama bu kadar uğraşmana rağmen bulamıyorsan, belki de hayat “buraya kadardı” demek istiyordur. Bu, yaşadıklarının değersiz olduğu anlamına gelmiyor, sadece hikâyenin orada durduğu anlamına geliyor 🍃
Onu güzel bir anı olarak kalbinde tut, ama kendini cezalandırma artık… Yeni insanlara, yeni ihtimallere de alan açman çok önemli canım 💕✨