Annemin evlenmesi bana biraz dokunacak gibi düşünüyorum?

Annem ile Babam yıllar önce ayrıldılar babam hemen arkasından evlendi annem ise evlenmedi bizi büyüttü evlenmek anneminde tabi hakkı ama annemin yanın da yıllar sonra başka birisini görmek bana dokunacak gibi hissediyorum yıllar önce boşanmaları aklıma geliyor babam güya onun yanında olsaymışız kardeşimle birlikte boşanmazlarmış Buda kafasında uydurduğu bir kurgu benzeri sözleri de vardı hatayı hiç kendinde aramazdı o bu cümle aklıma geliyor ama fikrim değişmiyor babamla yaşanmazdı onda kalsaydık bile anneme dönme yolunu tutardık o süreçte de oldu bittiye geldi bizim kararımız daimi oldu annemde kaldık. Birde bu konularda insan bir tarafı net tutamıyor. Ama babamı savunamadım
Çünkü psikolojik olarak problemli biriydi anneme yakın durdu gibi oldum o zaman ama annemin de harfiyen arkasında durmadım 15 yaşında bir çocuk bunu engelleyemez sonuç olarak bu günlere geldik. O zamanki tutumu mu yanlış ya da kusurlu görmüyorum bu tür olaylarda çocuklar genelde mağdur olur. Evlense annem e de kötü olmaz yalnız kalmamış olur ancak durumu sindirmem biraz zaman alır Allah hayırlısın göstersin.
Güncellemeler
4 ay
Birde sonuç olarak ikiside annem ve babam olarak kalacak onlarla geçirdiğimiz yıllar ve verdikleri Ahlak kalacak çok şükür sülalenin geri kalanı da temiz ve akıllı insanlar dı düzgün bir çevrede yetiştim iyi bir karaktere sahip oldum.
Güncellemeler
4 ay
Belkide ben abartıyorumdur belkide zannettiğim gibi kötü ya da hissettirmez bu durum belki kafamdaki yanılgıdır Buda olabilir
Annemin evlenmesi bana biraz dokunacak gibi düşünüyorum?