Aile baskısıyla sevmeden evlendirildim, boşanmak istiyorum ama elalem ne der korkusunu nasıl aşarım?

15 yaşında bizim köylü bir çocuk Facebook dan yazdı bu tüm köye yayıldı adımızı çıkardılar ve hep diken ustundeydim biriyle karı karisya gelsem hakkimde ne düşünür ne der gibisinden pskolejik olarak yorulmuştum herkes konuşuyordu sadece ben suçluydum sevdiğim halde uzak durdum hep engelledim 16 yaşında babamı kaybettim İstanbul'dan taşındık 20 yaşına kadar hiç konuşmadım bu peşimi birakmadi sevdiğimi biliyordu anne tarafı hep konuştu hep akıl verdi benim annem de saf en sonunda evlendirdiler başımın etini yedim çok yoruldum o sırada ben hep engelledigim için hep küfür ediyordu bana fırsat vermiyorsun gibi gibi evlendik şu an 24 oldum çok yoruldum hiç konusmadigimiz halde annem beni evlendirdi dinlemedi iyi deilim anne dedim çok kötüydüm kaç kez ayrılmak istedim bir daha kimseyi dinlemiycem dedim kaç ay evde yattım o kdr yorulmuştum ki şimdi 3 yıl olacak boşanmak istedim sevmiyorum anlaşamıyoruz felan elalem ne der dedi çocuk yok dedim dinlemedi halam teyzem yine çok akıl veriyor bana kumarı yok içkisi yok işin de gücünde çok yoruldum herkesden gitsem aile evi de zor beni de bir yere bırakmazlar yardımcı olun nolur düşünmekten kafayı yicem ciddi ciddi anlattım kimse yadirgamasin olmuyor bazı seyler

Aile baskısıyla sevmeden evlendirildim, boşanmak istiyorum ama elalem ne der korkusunu nasıl aşarım?