Eşim kayınvalidem ve kayınpederimi eve çağırdı bana karşı psikolojik baskı uyguladılar?

Arkadaşlar eşimle iki gün önce plaja gitmiştik plajda biraz zaman geçirdikten sonra eve dönelim dedim fakat dört kişi gittiğimiz için diğer arkadaşlar bir yerde barbekü olduğunu söyledi oraya da gidelim dediler ben gitmek istemedim fakat çoğunluk gitmek isteyince gittik gittiğimizde de bu sefer onlar orada uyumak istedi aralarında konuşmuşlar bana eşim bahsetmedi saat 10:00 olunca ben gitmek istedim bana orada uyuyacağımızı söyledi

Ben de kabul etmedim hamileyim ve bu kadar aktiviteden sonra başkasının yerinde uyuyamam dedim ve altı kişiyiz sadece üçe yatak var kızlar ve erkekler ayrı ayrı yatsınlar üçer üçer yatalım diyorlar Bunu zaten hiç kabul etmedim daha sonra bu olayın üzerine tartışma çıktı biz gecenin 1 saati düştük eve geldik

Eşimin suratı sirke satıyordu tartışma ertesi gün de alevlendi tabi bu sırada her türlü lafı söyledi bana ben de ona söyledim birbirimize girdik çok kötü sonra kaynanam aradı aradı kayınpederim aradı onlar da eve geldiler gecenin saat 11 12’sinde Kayınpederim işte oğlum sana istediği her lafı diyebilir sen demeyeceksin falan diye baskı yaptı

Kayınvalidem oğlunun söylediği sözleri gizleyip bana sen oğluma karşı kötü konuşuyorsun falan diye üzerime geldiler kendimi çok kötü hissediyorum

Kayınpederim bana sadece 70.000TL’lik bilezik takmıştı bileziklerini falan istedi benim param nerede diye Evin işlerini yapma bırak öyle kalsın bu kadın hiçbir şeyi hak etmiyor falan dedi

Ben de başkasının yanında iki yatakta altı kişi kalmanın doğru olmadığını söyleyince hoşuna gitmemiş olabilir olabilir yapacak bir şey yok diye cevap verdi yani bu durumun yanlış olduğunu oğluna aktarmadı bile

Daha sonra oturdum namazda çok ağladım Dedim ki Allah’ım senden başka kimsem yok Ben sütten çıkmış kaşık değilim ben de kötü konuştum ben de ağır laflar ettim tek başıma kimsesiz kalıp ana babasıyla birden üstüme gelmesi beni çok kırdı maymun suratlı senle niye beraberim vs dedi Çok kırıldım daha sonra pizza alıp gelmiş sen de yer misin bak ben ne kadar iyi bir insanım gönlünü almaya çalışıyorum diyor hepsiyle iletişimi kesmek istiyorum kayınpeder ve valide ile

Eşim kayınvalidem ve kayınpederimi eve çağırdı bana karşı psikolojik baskı uyguladılar?