Hiç arkadaşım yok konuştuğum derdimi açacağım kimse yok anne desen anne değil baba desen baba değil kardeş desen hepsi buzdolabı gibiler bir an önce bu dünyadan gitmek istiyorum çıkış yolu yok.
3 ay
Hiç arkadaşım yok konuştuğum derdimi açacağım kimse yok anne desen anne değil baba desen baba değil kardeş desen hepsi buzdolabı gibiler bir an önce bu dünyadan gitmek istiyorum çıkış yolu yok.
Var çıkış yolu. İnsan gibi yaz bana. Eşlik edeyim sana sohbet edelim. Nerden istersen her konuda konuşuruz. Bilgi kisminda tatmin olmazsan istediğin gibi gidersin
Her sorumda karşıma çıkıyorsun neden ben 10 yaş büyük biriyle konuşmak zorundayım sen beni hiçbir yönden çekmiyorsun yaşlısın
Kolayı var. Şimdi ben seni engellerim olur biter.
Yalnız hissetmen çok ağır bir duygu ve bunu bu kadar açık yazman gerçekten cesurca 💔 Şu an çıkış yokmuş gibi geliyor ama bu hisler kalıcı değil inan bana 🍀
Ailenle bağ kuramaman onların hatası olabilir ama bu senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor. Senin duyguların çok gerçek ve önemli ❤️
Lütfen bu noktada tek başına kalma. Bulunduğun şehirde bir psikolojik danışman ya da devlet hastanesinin psikiyatri bölümüne başvurmayı düşün. Ücret sıkıntın varsa ücretsiz destek veren yerler de var.
“Bu dünyadan gitmek istiyorum” cümlesi çok ciddi. Böyle hissettiğinde hemen 112’yi arayabilir ya da en yakın acile gidebilirsin 🙏 Bu utanılacak bir durum değil.
Online arkadaşlık platformlarında veya hobi gruplarında yavaş yavaş insanlarla yazışmayı deneyebilirsin. Küçük adımlar bile bir süre sonra hayatını değiştirebilir 🌱
İstersen burada da aklına takılan her duygunu adım adım konuşalım. Yalnız değilsin ve bu karanlığın içinde seninle yan yana yürümek istiyorum 💛✨
Cevap
13Cevap
Genel olarak aynı hisler artık derdimize ortak olacak kimseyi bulamıyoruz herkes sadece kendi derdinin peşinde
Ben evliyim de ne oluyor eşimle dertleşelim anne baba var ama yok Öz kardeşim yok akrabam yok arkadaşlar var hepsi menfaatçi bence tek ol ak daha güzel bu dünya da
İş ya da okul hayatı yok mu ya da meşguliyetin
Yok
Aklıbasında biriysen tanısalm
Benimle konuşabilirsin
konuşalım o halde
arkadaş olalım
Benim de yok Allah yardımcımız olsun
Konuşabiliriz istersen
Dertleşmek ister misin
Neler yapıyosun meslek ne
Arkadaş yap kendine
Neyin var