Yakın arkadaşımla tartıştım ve grupta dışlandım, yarın teneffüs ve öğle arasında nasıl davranmalıyım?

Dün bir arkadaşıma biraz sert çıkıştığım için tartıştık ama ikimizin de ayrı ayrı haklı olduğu yerler var ama o bana çok kırılmış ve bugün biraz tartıştık ve ağlaştık böyle karşılıklı lise 3üm Bu kişi ve +1 arkadaşım daha aynı siniftayiz çok da yakın arkadaşlarız ama bana çok kırılmış bu tartıştığım kız ve diğer sınıflardan da arkadaşlarımız olarak böyle bir grubuz ve beni dışladılar bugün hep grupta kendimi çok kötü hissettim bu arada yanımda sevgilim var aynı sınıftayiz ama kız arkadaşlarımla tenefüste buluşuyorum sevgilimle zaten yan yana oturuyorum Ve derslerde beni çok rahatlatıyor ama iş zaten tenefüste dışlanmam öğle arasında kızlarla gidiyorum ne yapacağım yarın nasıl olur sizce grubun tavrı Ve yarın da öğle arası onlarla gideceğim ne yapacağım bilmiyorum o tartıştığım kız biraz iyi gibiydi ama sonra eve gelince konuştuk tekrardan mesajlaştık zamanla düzelir diyor sanki tek suçlu benmişim gibi tavsiye acil lütfeenn

Yakın arkadaşımla tartıştım ve grupta dışlandım, yarın teneffüs ve öğle arasında nasıl davranmalıyım?