Arkadaş grubumdan sırf fakir olduğum için dışlanıyorum, bu saatten sonra küsmem mantıklı olur mu?

Selamlar, biz 3 kız olarak 3lü takılıyoruz anadolu liseliyiz ve diğer iki arkadaşım baya varlıklı ailenin kızları ve çoğu zaman para konusunda beni küçük düşüyorlar örneğin bi keresinde ikisi telefondan Airjordan ayakkabı modellerine bakıyorlardı bende "ay o ayakkabıyı hiç beğenmiyorum" dedim sonra bana "canım senin paran yetmez böyle şeylere bence kapat çeneni" dedi biri, bunun üstüne konuşmadım onlarla sonra yanıma gelip "biz şaka yapıyoruz neden bu kadar alıngansın" dediler. Bi keresinde de biri Zaradan çeket almıştı nasıl diye sorunca "ben fazla beğenmedim" dedim ve yine laf soktular "ya sen hayatında Zaranın önünden geçmemişsin bi zahmet yorum yapma" dedi. Beni sevmiyorlar diyecem ama doğum günüm olduğunda baya zahmetli bi parti hazırlamışlardı ayrıca baya pahalı bi elbise almışlardı, benle normal sohbet ederken de çok samimiler ama bazen para mevzusu olunca kötü davranıyorlar. Cidden bu zenginler neden böyle? Sizce bu saatten sonra küsmem mantıklı mı olur?
Arkadaş grubumdan sırf fakir olduğum için dışlanıyorum, bu saatten sonra küsmem mantıklı olur mu?