Arkadaş grubum beni dışlıyor mu, yoksa ben mi abartıyorum 🫤 kırılmakta haksız mıyım?

İki senedir içinde olduğum bir gün gurubu var.. ben yeni gelmiştim hemen aralarına aldılar sagolsunlar … ilk zamanlar iyidi sonra ben ise başladım fazla katilamadim ama hep yazardım. Bunlar benim yazdığım zaman ya geç cevap veriyorlar ya da hiç 🙁 bunu bir ikisine söyledim onlar da sen uzak duruyorsun dediler. Dedim baktım ben yazinca kimse oralı olmuyor. İki ay önce gün bendeydi mesela iki kişi hariç kimse gelemedi. Sonra yapnalarlar iki kişi hariç hepsi gitti… banada bisey yokmuş gibi yazdılar neden gelmiyorsun diye falan ama biliyorlar ya da duydular. Dün gece yeni yıl mesajı attım hepsi okumuş iki kisi hariç kimse beğenmedi veya yazmadı.. anlamıyorum. Asil gücenen m benim iki sene önce girdim profilresimlerini bile değiştirmediler benden sonra giren bundan bir kay önce Oda birinin gelini tabiki hemen resim değişti 🫤 kırılmakta haksizmiyim? Bunuda birine söyledim … Benni abartıyorum diyorum ama onlar bana bu hissi veriyor. Bende bu yüzden hiç gidesim gelmiyor

Arkadaş grubum beni dışlıyor mu, yoksa ben mi abartıyorum 🫤 kırılmakta haksız mıyım?