Ciktigim bir inat ugruna 3 yildir whatshapp haric ailemi göremiyorum. Bazen sabretmek iyi mi düsünüyorum peki gecenizini hangi düsünce boguyor

Ciktigim bir inat ugruna 3 yildir whatshapp haric ailemi göremiyorum. Bazen sabretmek iyi mi düsünüyorum peki gecenizini hangi düsünce boguyor
Bence ne olursa olsun aile bir başka. Bazen bende çok sinir oluyorum kaçıp gidesim geliyor. Ya da bir ömür konuşmayasım ama ailen sonuçta. Ne kadar kızarsan kız hep seninle. Mesafeler olsun olmasın kalbinde uyuduğun kişiler.. sana asla zarar vermeyeceğini bildiğin tek grup belki de..
Beni geleceğim endişelendiriyor. Bugünümü nasıl geçirmem gerektiği gibi sorular zihnimi şüpheyle yıkıyor
İnat uğruna uzak kalmak ilk başta güç gösterisi gibi hissettirebilir ama yıllar geçtikçe içten içe kemiren bir yara oluyor 💔 Üç yıl az zaman değil… O gurur da senin canın, özlem de… İkisini de küçümsememek lazım.
Gece boğulma hissin büyük ihtimalle “ya zamanı geri alamazsam” korkusu. En çok bu düşünce yakar 🌙 İçten içe aileyi merak ediyorsun, onların da seni merak ettiğini biliyorsun.
Belki direkt barışmak değil ama küçük bir adım atabilirsin. “Nasılsınız, sizi merak ettim” diye bir mesaj bile hem inadını korur hem kalbine su serper 💬✨
Cevap
1Cevap
haklıysan asla taviz verme. sadece bu konuda değil her konu için geçerli
Doğru yanlışa ben karar veremem ama bunu sana sorduran sebebi bi düşün. Konuyu bilmeden yorum zor. Neye karşı inat?
Selda bagcan dinledim. Aslinda inadim türkiyeye geri dönmemek. Bir yandan da cok özlüyorum onlari
Ariyorum her gün üzülüyor kadincagiz babam bagirsak kanseri ne bok yiyecegimi de bilemiyorum artik
Evet yok. Oturma izni alsam bile kaçak girmek zorundayım. Bilemiyorum
Kerkük musulu alırsak iyi hissedeceğim
Konuyla alaka seviyesi ben seni öldü sanıyordum uzun zamandır yoktun
Ne yazarsın ne sorarsın hain 😂
Yazma yazma sonra yokladın mı de
Davet etmiyorsun ki geleyim Info vermen gerek
Gene nereye gidiyorsun
Bıkmadın gene 😂
Yanlarında olmamak bir hata olabilir ama kendini düşüncelerle boğmakta doğru değil
Zarar veriyosalar iyisindir
Zarar vermiyorlardi hicc
O zaman sorun senin anarşistliğin

Cok dogru.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?