Gece vakti bela arayan aile üyeniz var mı?

Merhaba Arkadaşlar.34 yaşında bir bayanım. İftarda yemek hazırlayan, namazını kılan biriyim. Hiç kimseye yararım çok zararım hiç yok. Evdeyim. Annem korona geçirdi. Negatife döndü. Fakat kalıcı hasar ağrı yapıyor. Arkadaşlar Babam azdı. Çocukkenden beni hiç sevmezdi. Gece beni sahura uyandırıp sofranın başında bana dik dik bakarak Annenle bize ne afra tafra yapıyorsun dedi. Bende benim kendi içimde sorumlarım var belki dedim. Bana dişlerini gösterdi. Gözlerini ağarttı.. Benim konuşmama müsade etmiyor arkadaşlar. Sofrayı terk ettim. Geldi arkamdan sen benim kızım değilsin bundan sonra dedi. Arkadaşlar kollarımı tuttu. Beni dövecek. Kız kardeşim Annem geldi. Ayırdılar. Onların üzerinden hala beni dövmeye çalışıyor. Annen ölüyor diyor bana. Annemi ben öldürmedim dedim. Onu ben yatağa düşürmedim dedim. Kız kardeşimin erkek arkadaşları oldu. Kız kardeşim onlara yapmadığını bırakmadı. Babam sesini bile çıkarmadı. Dişin bana geçiyor senin dedim. Sana beddua ediyorum dedi bana. Başkalarına hiç yapamazsın dedim arkadaşlar. Annemle ikisi gece boyunca bana diş bilemişler. Beni uyandırıp bunları yaptı arkadaşlar. Sonra üçü yattı. Sabaha kadar ağladım. Sabah 7 de çıktım gittim evden. Parklarda vakit geçirdim. Caminin önüne gittim. Bir ara güneş vurdu ısındım arkadaşlar. Annem mesaj atıyor çok hastayım gel. Geliyorum dedim. Eve geldim. Beni sahura uyandırıp cehennem bir sabaha uyandırdılar arkadaşlar. Bundan 2 yıl önce de aynı şeyi yaptı babam arkadaşlar. Bu evde kalırsam bu ev benim mezarım olacak.
Gece vakti bela arayan aile üyeniz var mı?