Aşırı kısıtlayan baba yüzünden hayatım yok gibi hissediyorum, nasıl özgürleşebilirim?

20 yasina giricem bu yil, yksdn kotu yaptim ve evin yaninda bir universitede okuyorum. hic iliskim falanda olmadi. babam beni cok kisitliyor her adimimdan izin aliyorum bugun bir dernege uye olucaktim ama beyoglundaymjs bunu babama soyledim ve bana patladi yani yok orada adam kesiyolar ne yapicaksin orada diye. arkadasimla tatile gitmek istiyorum bu yaz soyluyorum ama bana ne tatili otur oturdugun yerde diyo yok bende gelirim diyo. zaman gittigim yerler kisitli hep yakin yerleri soyleyip gidiyorum uzak yerlere. kiyafetlerimede karisiliyor iki kat giyiyorum sonra disarida cikariyorum. ben gezmeyi seven sosyallesmeyi seven bir insanim ama hic bir sey yapamiyorum hayatim curuyup gidiyor yani en buyuk hayalim dunyayi gormek ama bilmiyorum yani ne yapicam hic imkanli gozukmuyod. elinden bir sey gelen biri de degilim odaklanma sorunum var hic bir seyi de aklima tutamam yetenegim yok hic bir seye. daha ayni sehirdeki yerlere zar zor gidiyorum. annemin evde sozu gecmez pasifin teki bana diyor gecer az sabir diye ama her ay dahada kotu oluyor eskiden demedigi seyleri diyor gecen canli konum at falan dedi mesela. her seyi denedim guvenini saglamayi iyi davranmayi her aksam ilgi gostermeyi ama hic bir sekilde ise yaramiyor. hayatim yok benim 4 duvar arasinda gidip geliyorum yalan soylemektende cok sikildim kendimi anlatmaya calissam sadece bagriliyor. daha once intihara tesebussum oldu gene azar yedim bagrildim yuzume tukuruldu kolumdan tutup suruklenildim. bilmiyorum ne yapamam lazim kendimi bildim bileli ayni seyi cekiyorum istedigim hic bir seyi yapamiyorum, hayatimi yasiyamiyorum 20 yasina giricem yani arkadaslaeim yanliz basina ulkeler geizyolar sehir disinda okuyolar bana hic bir sey nasip olmuyor ne yaptim yanlis anlamiyorum bana guveniyorlaemis ama etrafa guvenmiyolarmis ama anlamiyorum yani cok sikildim ben kurtulmak istiyorum bende hayati yasamak istiyorum lutfen yardim edin bana

Aşırı kısıtlayan baba yüzünden hayatım yok gibi hissediyorum, nasıl özgürleşebilirim?