Coğrafya tesettürlü bir kız bulmaya engel mi?

Hayatıma bir kişi alıp öyle devam etmek istiyorum. Lisedeyken bir ilişkim olmuştu, üniversiteye geçince sonu olumsuz bitti. Yaşadıklarımı değerlendirdiğimde tek çarenin tesettürlü ve sosyal medyadan uzak bir kız olduğunu anladım. Tesettürlüden kastettiğim de gerçekten içten bir şekilde inanıp tesettürü uygulayan kişi. Sonra gelip; sen her kapalıyı iyi mi zannediyorsun, demeyin. Gerçi coğrafya sebebiyledir midir bilmem, bu cümleyi çok sık duyuyorum. Ailem inançlı, fakat gereklilikleri tam anlamıyla yerine getirmeyen bir aile. Bulunduğum semt, ilçe, il ise daha beter. Her geçen gün dinsizleşmenin arttığı bir çevrede yaşıyorum. Belki hangi il olduğunu anlamışsınızdır 😄. Bazen mahallede talip çıkıyor, büyükler konuşuyor; bizim kız ile senin oğlanın arasını yapalım, diye falan da... Önerdikleri kızları midem cidden kaldırmıyor. Mahalledeki her kızın dolabında illa bir tane göbeği açık kıyafet var. Gerçi sokakta gördüğüm kadarıyla genelleme yapıyorum, bilmiyorum. Ben böyle bir kız istemiyorum. Sokakta tesettürlü kız bile görmüyorum ki. Tesettürlü kız olsa bile, ya tam anlamıyla yerine getirmiyor ya da sosyal medyadan falan hep ilgiyle besleniyor. Yani karakteri bozuk. Ne yapacağımı bilemedim.
Coğrafya tesettürlü bir kız bulmaya engel mi?