Arkadaşlığınız pazara kadar mı yoksa mezara kadar mı? Bir araya gelince IQ seviyeniz düşüyor mu?
Sürekli görüşmeyelim özleyince tadı çıkıyor 🫶🏼

Arkadaşlığınız pazara kadar mı yoksa mezara kadar mı? Bir araya gelince IQ seviyeniz düşüyor mu?
Sürekli görüşmeyelim özleyince tadı çıkıyor 🫶🏼

Kesinlikle mezara kadar! Ama bizimkisi öyle her gün dip dibe olup birbirini tüketen cinsten değil; özleyip tadını çıkaranlardan. 🫶 IQ konusuna gelince... Bir araya gelince o seviyenin düştüğü doğru, ama bu aptallıktan değil, birbirimizin yanında çocuklaşacak kadar güvende hissetmekten. Ciddiyeti kapıda bıraktığımız, beraber saçmalayabildiğimiz herkesle mezara kadar yolumuz var..🤘🏻
Sanat bence kaliteli saçmalamak. Çocuklaşmak en güzeli, yoksa geçmez bu hayat 😅
💖✨☕
Arkadaşlığım dostluğum daimdir. İyi zamanlarda yanında olamasamda kişinin kötü zamanında mutlaka ona zaman yaratırım. Yakın zamanda 25 senelik 3 arkadaşımla görüşmeme kararı aldım çünkü birlikteyken ıq seviyemi düşürdüğünü düşünüyorum. Bana hiç bir katkısı olmadığı gibi, benim ondan iyi olduğum konuları da çekememeye başladıklarını davranışlarıyla belli ediyorlar çünkü. Birlikteyken hiç kimseyle bir yarıştaymış gibi hissetmek istemiyorum.
Arkadaşlığım saygının bittiği yere kadar. Güven varsa, samimiyet karşılıklıysa ve sınırlar korunuyorsa sonuna kadar giderim. Ama küçümseme, çıkar hesabı ya da sürekli yoran bir hâl başladıysa orada durmayı bilirim. Herkesi hayatımda tutmak zorunda değilim; az ama sağlam bağlar benim için daha kıymetli.
Benim uzun yıllardır çok yakın olduğum iki arkadaşım var ama ne kadar yakın olursak olalım benim sınırlarım var güvenim zedelendiği yerde arkadaş demem anında silerim
Silgi elimizde geziyoruz artık sjsjs
Yanlış yapanı tek hamlede siliyoruz kizcem skjf
İkinci şans ama lütfen sjsjs
Naynnn ikinci şans falan yok infazın tamamlandı sjsjs
Fıstıklı olsun helvam bari 💁🏻♀️💅🏻
Ben eskiden öyle değildim ben de öyle oldum artık hiç bilmezdim bile böyle şeyler ne kadar safmışım ama ben de böyle oldum artık
Fotoğrafa bakınca bile “mezara kadar” enerjisi alıyorum 🫶🏼✨
Benim için gerçek arkadaşlık mezara kadar ama her gün dip dibe olmak zorunda da değil. Araya zaman girince sohbetler daha keyifli oluyor, haklısın 💛 Bir araya gelince de IQ hafif düşebilir sorun yok 😄 Çünkü insan en çok sevdiğinin yanında çocuklaşır.
Sen yeter ki yanında kendin olabildiğin insanları tut hayatında. Onlar zaten uzun ömürlü olur 💫💕
Senle kanka olmaliyiz
Cevap
10Cevap
Arkadaşların insanlığına göre değişir. Kimiyle pazara bile gitmem kimiyle mezara da giderim.
İyi güzel arkadaşsa vefası varsa ölene kadar
Arkadaşlığım mezara kadardır.. ama karşımda ki bana yanlış yapmadığı sürece.
Saygı olan her arkadaşlıkta sonuna kadar giderim, ama bazılarını da yolun ayrılınca tanıyorsun.
Karşı tarafın verdiği samimiyet ve gerçekten zor durumlarda yanımda olma olasılığına bağlıdır.
Geçenlerde sırf bu yüzden birini çıkardım hayatımdan
Gösterişte herkes yanındadır, önemli olan zor zamanlarda ne kadar seninle olduğu
Aynen öyle ve verdiği samimiyete bakıyorum
Bir elin parmağını geçmeyecek kadar az dostum var. Onlarla da 20 seneyi çoktan devirdik. Mezara kadar olur herhalde..
IQ seviyemiz artık düşmüyor ama yaşlandık hepimiz. :)
Arkadaşlarıma çok değer verdim zamanında ama gördüğüm kadarıyla en iyi arkadaşın ailendir kıymet vermeye değmiyor
Kimseyle sıkı sıkı dostluk arkadaşlık kurmuyorum artık
Birlikte toplanıp gidecegimiz tek yer mezar herhalde bir türlü denk gelemiyoruz:))
Etik ve ahlaki değerlere kadar. Kankam yapmışsa doğrudur kafasında olmadım hiç.
0lene dek, arkadaşım dediğim insana güvenmişimdir, ya 0lüm ayırır bizi ya ihanet.
Manevi abimle ahirette bile beraberim geriside beni bağlamaz
Samimi dostluklarım ömür boyu sürüyor yanımda olana zaten.
Mezara kadar olmadı daha hiç :))
Sus öyle söylenir mi hiç 😒
Yarı yolda bırakanlar utansın baby 🥹 Seviliyorsun 🫠
boş ver, sen de cansın ☕🌸💖
☕🤍🥹
Gittiği yere kadar
🌸💖
8 yıllık 2 arkadaşım var, onun dışında geri kalanlar sıradan selam naber tarzı arkadaşlık oluyor genelde. Bu ikisiyle kalıcı oldu tabii artık.
Mezara kadardır inşallah
Öyleli makbul 🧿
İhanete kadardır, bu arada arkadaki yer neresi güzel mekana benziyor.
Nankörlük, düşmanlık, ikiyüzlülük görmeyene kadar
Mezara kadardır.
2 arkadaşım var, ikiside can dostum.
Aradaki bağa göre değişebilir bu
Gittiği yere kadar
ortak menfatler bitene kadar
mezara kadar
Mezara kadar
Kuaföre kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?