Olsun, yine de gönlünce olsun.. Sal karanlığına dair ne varsa üstüme olsun.. Babamdan sonra ilk kez ağlattın ya.. Ruhun şad olsun.. Sırlarımızı birlikte gömdüm.. İçin rahat olsun..

Olsun, yine de gönlünce olsun.. Sal karanlığına dair ne varsa üstüme olsun.. Babamdan sonra ilk kez ağlattın ya.. Ruhun şad olsun.. Sırlarımızı birlikte gömdüm.. İçin rahat olsun..

Unutmak istemiyorum hissettirdiği şey çok gerçekti ve bu benim için zor bir şey bir kişiye gerçek hislerle baglanacagimi bir kişiyi düşünce a. Ptal AP. Tal siritacagim aklımın ucundan geçmezdi onu sevmek ve yaşadığım mutluluğu hatırlamak bana yetiyor bir daha bana gelmiyceni bilmek beni incitse de :)
Hayır, unutmak istediğim biri yok. Hayatta yaşananların insana bir şey kattığına inanıyorum; iyi ya da kötü fark etmeden hepsi bir iz bırakıyor ve o izler beni ben yapıyor. Unutmak yerine kabullenip yerli yerine koymayı tercih ediyorum, böyle olunca da yük olmaktan çıkıyor.
Çok unutkanımdır ama hayır unutmak istediğim kimse yok dürüst olmam gerekirse. İyisiyle kötüsüyle ne olursa olsun yaşadığım bir hayat var ve onlarda bir zamanlar bu hayata dahil oldu. Anılarımda yaşamaya devam etsinler
Kalbine çöken o ağırlık satırlarından bile hissediliyor 💔
Unutmak istediğim kimse yok ama affetmekte zorlandığım insanlar oldu. Zamanla fark ettim ki mesele onları unutmak değil kendimi iyileştirmekmiş.
Sen de acını bastırmak zorunda değilsin. Yas tutmak da, özlemek de çok doğal 🌧️
Sırlarınızı birlikte gömmüş olman ona verdiğin değeri gösteriyor. Onu anarak ama kendini unutmadan devam etmeye çalış. Kendine karşı yumuşak ol lütfen 🤍✨
Cevap
21Cevap
Unutmak istediğim biri yok Allah rahmet eylesin bu arada
Unutmak istediklerimi unuttum zaten. gereksiz kişileri hatırlamam
En güzeli
Ayrıldığım zaman gerçekten ayrılmak istediğim için ayrılıyorum bundan dolayı da unutmakta zorluk yaşamıyorum. Ben mantık adamıyım çünkü
Evet onu hafızamdan silmek istiyorum tamamen yok saymak hiç tanımamış olmak varlığını bile bilmemek okadar ki unutmak istiyorum
Kimi
Yok. Unutmak isteyeceğim birisini zaten değer vermemişimdir o yüzden aklımda da değildir.
Varda olmuyor, unutmak istememe rağmen unutamıyorum.
Her şey aklıma gelirdi de en büyük hayalimin
En büyük hayal kırıklığım olacağı hiç aklıma gelmezdi.
Unutmak istediğin birisi yok çünkü unutmak iyi bir şey yoktur sadece onunla yaşamayı ve olgunlaşmayı öğrenirsin
Unutmak öyle kolay mı sandın?
Kolaysa söyle hemen unutayım.
Aklıma bu şarkı geldi. Unutmak istediğim birisi/ birileri yok.
Hayır birini hatırlıyorsam hatırlamama değerdir :D aksi halde bir gecede reset atabiliyorum :))
Baykuş değilim kafam 270 derece arkaya dönük kalamıyorum önüme önümdekiyle çok güzel bakıyorum
O kadar çok insan var ki ama hamal gibi belleğimizde duruyorlar
Kimseyi unutmadım , unutmayı da istemem tekrar hata yaparım veya kıymetini bilemem diye
Olmasin gönlünce kabul etmiyorum ben ruhu da şad olmasin yolu da açık olmasin
Unutmam Kınık kızını
Eski erkek arkadaşımı unuttum çok şükür
Bıraktığı boşluk bile sessiz.
Hayır kimse yok
Unutmak jstedigimi unuttum coktan
kişi değil. Ama bu dünyayı unutmak isterim. Kıyamet bi an önce gelemeli
İçimde kalmadı artık bu yüzden yok herkes gibi o da.
Hayır yok. Ara sıra aklıma gelenler de rahatsız etmiyor
Ne güzel bi yazı
Hiç o kadar sevmedim kimseyi
Bu saatten sonra olmasın yaaa
Mutlaka ama şartlar herkes için farklı
var unutayim da rahat yatayım
Hayır öyle biri yok
Öğren bana nasıl unutulur düşünmek... Yok
Unutmak istemiyorum ki.
Yok kafam rahat.
Evet var tez zamanda unutabilmek dileğiyle
Yok gereksiz kişileri hatırlamam