Kardeş gibi sevdiğim bir kız arkadaşım vardı çok genç yaşta arkadaş çevresi sebebi ile eroine bulaşmıştı onunla tanıştığımda uzun süredir bağımlıydı zaten ve ailesinin sorumsuzluğu sebebiyle hiç ilgilenilmemişti ailesinin haberi bile yoktu durumdan yıllarca kullanmaya devam etti bende sırrını saklamaya ve gerektiğinde zehirini damarlarına enjekte etmeye devam ettim ama bağımlılığının 12. yılında yani 2013 yılında bir gece sırrını saklayan 5 arkadaş ve onun olduğu bir toplantıda krizi yaklaştığı için lavaboya gitti ve uzun süre gelmediği için kontrol ettlk ama yüksek dozlu eroin enjeksiyonu (3 tam şırınga) yapmıştı hemen arabaya atıp hastaneye götürmeye çalıştık yolda kendine geldi ve bana "Artık benim gitme vaktim geldi bana izin vermelisin Beni unutma sen benim yapmadıklarımı yaparak benim için yaşa" dedi sonra durumu dahada kötüleşti hastane bahçesine girdiğimizde kollarımda öldü. ölmeden hemen önce "benim gitmem gerek artık beni bırakmalısın sen benim yapamadıklarımı yaparak benim için yaşa ve beni unutma " diye söz verdirdi ben artık onun için vicdan azabımla sonsuza kadar yaşayacağım bu benim lanetim
dertlerimi anlatamadığım zamanlarda deniz kenarına gidip dalgalara anlatıyorum ya da aşağıdaki gibi ona şiirler yazarak hayatımı sürdürmeye çalışıyorum ama unutamıyorum https://i.hizliresim.com/57OzLq.jpg
İnsan yaşadıklarını unutamaz sadece geçmişe atar ama her anında geçmişi ile hatırlayarak yüzleşir eksilerini görür artılarını görür Kısacası hayat insanlara gerçek dersi öğretir yanlışı doğruyu En sonundada herşeyden uzaklaşırsın çünkü yorulduğun için
Ettiğimizi çekiyoruz kalp ne isterse başa o gelir. Asla yapılanlar unutulmaz sadece farklı duygulara dönüşür affetmek zor bir mesele her af ardından yeni bir yaranın açılmasına zemindir ama affetmek aynı zamanda en iyi silahtır da
tamda en kötü anılarımı bana daha sonra lazım olabileceği için unutmak istemiyorum.. ama onun dışında boş umutlar verdiğim veya rezil olduğum zamanların alayını unutmak isterdim
Unutmak istediklerimle, unuttuklarım bir yol ayrımında kesiştiler. Hepsi farklı bir yoldan zihnimin derinlerine doğru yürüdüler, Hepsinin kaybolduğunu farkettiğimde şarkı çoktan bitmişti...
En İyi Cevaplar