Anneme karşı öfke ve nefret biriktiriyorum, İslam’a göre günah mı işliyorum yoksa sınırlarımı korumam mı gerekiyor?

Annem bana namaz kıyafetimin igrenç olduğunu dedi hatta kurana kufur etti, kalbimdeki bu öfkeyi ve nefreti nasıl atacağım? Anneme karş çok soğudum , Her ne zaman konuşsak kavga ediyoruz, hep olumsuz ya da suçlayıcı bir şeyler söylüyor ve ben mental, duygusal ve fiziksel olarak yoruldum. Gerçekten yoruldum. İslam, annelerimize özellikle önemli ve nazik davranmamızı, sabırlı olmamızı ve görmezden gelmemizi emreder. Defalarca sınırlarıma geldim bazen artık dayanamayıp sesimi yuselktmişligim var ve sonrasında çok igrenç ve derin suçluluk duyguları ne yapacağımı bilmiyorum. Anneme her cevap verdiğimde suçluluk hissetmekten yoruldum, kendimi savunduğum için Allah tarafından cezalandırılmaktan korkmaktan yoruldum/sizce artık onu istememem ve sonsuza kadar görmek istememem kötü mü yani ben kötü olmak istemiyorum ama kalbimde çok büyük bir nefret var

Anneme karşı öfke ve nefret biriktiriyorum, İslam’a göre günah mı işliyorum yoksa sınırlarımı korumam mı gerekiyor?