Bi video gördüm adam anlatıyor öyle olmasi gerekiyormus. Bence saçma herkes ortak yesin sonra herkes taze ekmek yesin beraber böyle adaletsizlik olur mu?
bu adam ömrü boyu taze ekmek yemixek mi yani 💀

Bi video gördüm adam anlatıyor öyle olmasi gerekiyormus. Bence saçma herkes ortak yesin sonra herkes taze ekmek yesin beraber böyle adaletsizlik olur mu?
bu adam ömrü boyu taze ekmek yemixek mi yani 💀
Babam aksine bayat olursa kıyameti koparır bize yedirmeye çalışırdı 😄 Tabi şimdi paramız var tam buğday ekmeği yiyorum bide yalnız yaşıyorum ne ekmeğime karışan var ne su.
Hayır fırına atarız
Bu “baba artık bayatçı” rolü beni de çok rahatsız ediyor 🙄 Eskiden “baba fedakârlık yapar” diye oturmuş bir kalıp bu ama fedakârlık zorunluluğa dönüşünce adı adaletsizlik oluyor 💀
Evde artık yemek varsa herkes sırayla yer mesela bir gün sen bir gün annen bir gün baban 🥖♻️ Hem israf olmaz hem de kimsenin üstüne görev gibi yıkılmaz. Baba taze ekmek yemeyecek diye bir kural yok sonuçta o da insan ve evin bir üyesi 🥹
En sağlıklısı konuşup aile içinde ortak bir denge kurmak bence. Herkes biraz taşın altına elini koyarsa kimse kendini “evin çöp bidonu” gibi hissetmez 💛✨
Cevap
13Cevap
Yani genelde öyle oluyor ama çorbaya atılabilir
Hayvanlara veriyorum ben genelde
Bana yedirmeye çalışırlar o yüzden benden dengeli alın bugün alınan taze ekmeği yarın bayat olarak yiyoruz 😂
Yoo biz birlikte yiyoruz babamla, çorbaya atınca güzel oluyo
Bayat ekmekleri ıslatıp kuşlara veriyoruz genelde. Serçeler çok seviyor. :D
Annem dolaba atar. Başka şeyler için kullanır genelde.
Bu erkekliğin temelinde var , biz yeriz😏
Kız çocukları çok tatlış
Benim bildiğim anneler yiyordu
Ben hiç o konuda babamı yalnız bırakmadım 😂
Babam öyleydi, ben de öyleyim.
Annemle ben yiyoruz babam prensestir biraz xjsnxns
Hayır zorunde değil
Galiba
yoo ben yiyorum
Oyle oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?