Daha bu sabah yaşadım, ben bunda bir mucize olduğunu düşünüyorum ama benim için kötü anlamda bir mucize :D
Bakalım siz ne düşüneceksiniz.
Yıl 2015 Ağustos ayı, 20 yaşında toy bir delikanlıyım, üniversiteyi kazanmanın mutluluğu ile kafam rahat takılıyorum ve okulun açılmasını bekliyorum, o arada yine bu site, Yani Kızlar Soruyor'da takılırken, gözüme bir soru takılıyor, o soruya cevap veriyorum ve soru sahibi kız ile bir muhabbete başlıyoruz, muhabbet bir sarıyor ve biz birbirimize deliler gibi aşık oluyoruz ama toy bir delikanlıydım dedim ya, ben o toy kafa ve üniversiteye gitmenin heyecanı ile zamanla saçma sapan işler yapmaya başlıyorum, duygusal olarak çok fazla yanlış kararlar veriyorum ve o kızı çok üzüyorum ve doğal olarak deliler gibi olan aşkımız maalesef trajik bi şekilde bitiyor, kabul ediyorum ben hatalım, ben yanlışlar yaptım ama şu an 30 yaşındayım ve artık daha akıllı ve ne hata yaptığını bilen biriyim.
Daha sonra onu tekrar yanlışlıkla bile üzmemek için onu instagram'dan engelledim ve bir daha onun karşısına çıkmadım ama ona karşı yaptığım hata tam 10 senedir içimi kemiriyor, hep aklıma geliyor ve hep rüyamda görüyorum, ona son bir kez ulaşıp durumu anlatıp, helallik alıp hayatından sonsuza kadar çıkmayı çok istedim, sadece durumumu anlatıp helallik alacaktım. Bu yüzden onun instagram hesabını ara sıra kontrol ediyordum
Onu belki 50 kere rüyamda görmüşümdür ve onu her görüşümde bana çok öfkeliydi, beni hiç bi zaman affetmedi, hiç bir rüyamda bana gülümsemedi, bir kez olsun bana bakmadı.
Taa ki bu sabaha kadar, bu sabah onu rüyamda gördüm ve bana tam 10 sene sonra ilk defa gülümsedi, ilk defa ona yaklaşmama izin verdi, o kadar mutlu oldum ki o uykudan asla uyanmak istemedim, ona sarılıyordum, onu hissetmiştim, gerçek gibiydi, o uykudan asla uyanmak istemedim, gerçek olmasını çok istedim, Allah'ım dedim ya beni uyandırma ya da şimdi canımı al dedim, mutluluğumu o kadar hissetmiştim ki yatakta hareket ettiğimi hissettim, beynimi gerçek olması için çok zorladım, başımın bile ağrıdığını hissettim.. Ama..
Aması var işte, maalesef o uykudan uyandım, hem acı hissi hem de ilk defa onun bana verdiği gülümsenin verdiği mutluluk vardı yüzümde. Ve bundan sonra bana göre mucize olan kısım başlıyor ama bu benim için berbat olan bir mucize.
Normalde ara sıra aramadan instagram adını yazıp gizli hesabını kontrol ederdim, o sabah uyandıktan sonra elime telefonu aldım ve 1 video izledim sonra şu kızın hesabına bakayım dedim, aramada ismini aradım, aha bi baktım çıkmıyor, instagramı kapattım açtım yine çıkmıyor ama daha dün akşam görebiliyordum? deniyorum ama yine çıkmıyor, başka bir hesabım var, ordan baktım, orada görünüyor, annemin instagramından baktım onda da görünüyor ama benim ana hesabımdan görünmüyor? iyi de bu nasıl olur? benim ana hesabımı bilmiyordu ki, instagramdan hiç bir şekilde etkileşim kurmadık, hiç bi şekilde eklemedim, bu nasıl oldu? beni nasıl bulup engelledi? Ve hiç bir rüyamda 10 senedir bana gülmeyen, affetmeyen kız, nasıl da affettiği rüyanın sabahında engelledi? bu durum nasıl denk geldi? 10 senedir affetmiyordu ama bu sabah rüyamda beni affetti, bana sarıldı, beni mutlu etti ama gerçek dünyaya uyanınca, beni instagramdan engellemiş halde gördüm ama ben onunla 10 senedir hiç bir yerden hiç bir şekilde iletişime geçmedim ki, beni nasıl buldu ve nasıl engelledi? ve nasıl oldu da rüyada affettiği sabaha denk geldi?
Düşüncelerinizi merak ediyorum. (Bu yazıyı yazarken göz yaşlarıma hakim olamadım ve ağladım)
BENCE butonum açılınca bu durumun sebeplerini daha detaylı şekilde açıklayacağım. Teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer