Ailem sevgilimi neden kabul etmiyor, onlari onun iyi biri olduguna nasil ikna edebilirim?

​Cem ile 1,5 yıldır beraberiz. İnanması güç gelebilir ama bu süre zarfında bir kere bile ciddi bir kavga etmedik. Karakterlerimiz, hayata bakışımız o kadar benziyor ki adeta birbirimizin aynasıyız.

​Cem’in ailesi beni zaten kendi kızları gibi bağrına bastı, o tarafta inanılmaz bir saygı ve sevgi görüyorum. Cem ise tam bir görev adamı; bizim geleceğimiz için gece gündüz demeden çalışıyor, sürekli mesaiye kalıyor. Öyle dürüst, öyle güvenilir ve olgun biri ki... Aslında tam da ailemin "bir erkekte olmalı" dediği tüm özelliklere sahip.

​Sorun şu ki ailem ona bir şans bile vermiyor.

​Eğer bir kez tanısalar, bir kez konuşsalar; onun ne kadar efendi, dürüst ve ağırbaşlı olduğunu görseler eminim onlar da çok sevecekler. Ama kendi kafalarındaki o sert kriterler yüzünden kapıları tamamen kapatmış durumdalar. Onların istediği "ideal" karakter aslında karşımda duruyor ama sırf kendi kalıplarına uymadığı için göremiyorlar.

​1,5 yıldır süren bu huzuru ve güveni aileme nasıl kanıtlayabilirim?

​Ön yargılarını kırıp bir şans vermelerini nasıl sağlarım?

Ailemin istediği ev ve altın istediler şu gram vs senin çocukluğun Zaten kiralarda geçti şimdi tekrar evlendiğin zamanda mı aynı şekilde devam edecek sen sevdiğin için görmüyorsun ama olmaz tamam sev ama biraz gerçekleri gör diye diye cidden yoruyorlar ben görüyorum nasıl çalıştığını cemin çocuk gerçekten çok yoruluyor bende yine aynı şekilde çalışıyordum son 1 haftadır işten istifa ettim bazı sebeplerden dolayı şimdi tekrar iş bakıyorum ona yardımcı olabilmek kendi yuvamızı kurabilmek adına ama şuda var mesela cem ve ailesi oturup en son babamla konuştuğumu ona anlattım babam istediği için o ailesiyle bu konuları konuşuyor mu ya da ailesi ne diyo hiçbir fikrim yok ya da kötü bir şey dediler de bana mı çaktırmıyor bilmiyorum ama bu sevdiğim adamın elini bırakmak istemiyorum hayatımın merkezine koydum ben onu ama ailem böyle diyince olumsuz şeyler demesi gerçekten insanı derinden yaralıyor napabilirim?

Güncellemeler
4 ay
Tanıştırayım diyorum ama ev vs alınmadan kapıma kimse gelemez diyip kestirip atıyor ben ceme de bi şey çaktırmak istemiyorum cemle konuştuğumda hallederiz diyor ikimizde birbirimizi seviyorsak bu iki el birbirini tutuyorsa tamamdır süremiz uzar diyo ama uzasın ki ben de onunla aynı düşüncedeyim
Ailem sevgilimi neden kabul etmiyor, onlari onun iyi biri olduguna nasil ikna edebilirim?