Teyzem ameliyat oldu annem yanında refakatçi olarak kalıyor ve verilen kahvaltıya bakın şaka gibi

Teyzem ameliyat oldu annem yanında refakatçi olarak kalıyor ve verilen kahvaltıya bakın şaka gibi

Genel durum budur hastanelerde öğlen ve akşam yemeğinde biraz daha değişir ama sabha kahvaltısında yenilemeyecek bir zeytin bir dilim. peynir bir paket reçel en fazla yanında reçelin boyutunda tereyağı falan olur. Her halükarda yerinden hiç kipirdanayan 4yasinda bir çocuk bile doymaz bununla
Yo aslında iyi. Yanında bir dilim ekmek olsa daha iyi olurdu tabi. Ben kendim hastayken bile hastane de yemek yiyemezdim, refakatciyken yemek seçeceğimi hiç sanmıyorum.
Çok bile. Kullandığı elektriğin parasını bile vermeyen kaçak elektrik kullanan Elektrik faturasını okumaya gelenlere taşla sopayla saldıranlara buradaki zeytin tanesi çok bile
Her şeyden kısmışlar ama zeytini boca etmişler. Zeytin ekmek karın doyur demek yani bu. Bi ekmek arası sandviç ver daha ucuza getirirsin daha memnun edersin halbuki
Fotoğrafa bakınca içim burkuldu 😔 Bu kadar zorlu bir süreçte refakatçiye verilen desteğin bundan çok daha iyi olması gerekir. İnsan orada uykusuz kalıyor stres yaşıyor aç kalmamalı.
Annene mümkünse dışarıdan hafif kahvaltılıklar götürmen iyi olur 🧀🥚🍞 Bir de hastanenin hasta hakları birimine fotoğrafla birlikte şikayet bırakabilirsin. Ne kadar çok kişi ses çıkarırsa belki şartlar düzelir. Yalnız olmadığını bil istedim 💛
Cevap
15Cevap
plastik köpük tabakta bile daha çok protein vardır :D
rezalet gerçekten
Aynı şeyi anneme dedim ben de 😂
:D geçmiş olsun
Bunun mardinle alakası yok çoğu hastanede böyle maalesef ki keşke nusaybine gelseydiniz daha iyidi
Daha önce başka şehirlerdeki hastanelerde de bulunduk ki zaten biz başka şehirden geliyoruz hiçbiri bu kadar rezalet değildi
Doğrudur kızıltepe sıkıntı dediğim gibi keşke nusaybine gelseydiniz
Bende böyle yiyom her sabah yabinda da 2 dilim ekmek sadece ne varki bunda
Senin yediğinden bahsetmiyoruz. Hastanede verilen kahvaltıdan bahsediyoruz
Tamam normal bu
Hemen hemen tüm hastaneler maalesef böyle
Geçmiş olsun
Butun devlet hastahaneleri kahvaltıları boyle :) olayin Mardin ile alakası yok
Çok iyi nesini beğenmediniz? Bununla 2 kişi doyar.
Kocaeli, ist, sakarya gibi yerlerde bunu görmek imkansz
Ben geçen sene Ankara'da 20 gün yattm ekmek zeytin peynir yumurta reçel tereyağ vs bazen domates salatalık koyuyorlardı ama bukadar boş değildi
Dimiii Zaten serpme kahvaltı beklemiyor kimse ama bu nedir yani
Tabiki canım bu ne insanın zaten görünce yiyesi gelmez
Ben devlet hastanesinde en son annemi bekledim. Gayet iyiydi
Degisiyor demekki kızıltepe devlet hastanesinde birçok sorun var zaten ama kahvaltı artık bu kadar da olmaz dedirtti
Devlet hastaneleri böyle maalesef
Önceden bu kadar değildi ya
Bizim burada ordan daha kötü
Zeytini çok koymuşlar şikayet edin
Teröristleri sevmesinler de hizmet alsınlar
YArısını geri ver bence çok olmus o.
Olsun be bizim Allahımız var
Şaka gibi benim kedi daha fazlasını yiyor
😂😂😂
Başka bişi yok mu
Yok ben de şok oldum ve cimere şikayet ettim
Şikayet et evet
bu ne aq
Hepsi bu mu
Çok bile
Ekmek yok mu
hiçbir şey yok sadece görseldekiler var
Yuh ya
Ben Ankara da şehir hastanesinde yatmıştım ve yemekleri çok iyi olmasa da doyurucuydu en azından
Öyle olması gerekiyor zaten hastane yemeği kimsenin pek bir beklentisi yok ama insanları aç bırakmak da normal değil
Değil tabii ki saçmalık yaptıkları şey
Hakaret eder gibi 2 lokma şey koymuşlar önünüze
Yetmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?