Videonun devamı var tam bulamadım. Ama genel olarak israf diyor. Bence de çok haklı...

Videonun devamı var tam bulamadım. Ama genel olarak israf diyor. Bence de çok haklı...

Günaydın bence herkesin kendi kararı ama ben yapmazdım. Zaten Serpme kahvaltı görgüsüzlükle ilişkilendirilemez. Görgüsüzlük, kişinin davranışlarındaki nezaket, saygı ve düşünceli olma eksikliğiyle ilgili bir kavramdır. Serpme kahvaltı, bir yemek tarzıdır ve kişinin davranışlarından bağımsız olarak değerlendirilmelidir. Bir kişi serpme kahvaltıyı seçebilir veya seçmeyebilir, ancak bu tercih, kişinin görgüsüzlüğünü veya görgüsüzlük olmadığını belirlemek için yeterli bir kriter değildir.
Evet katılıyorum
Çünki bu tür sofralarda çok yemek artar ve coguda çöpe gider
Ama şöyle olsa iyi olur herkese yiyeceği kadar ayrılmış olarak mini karışık önüne konsa ve yemek artmazsa katılırım
Cevap
9Cevap
Bazıları cidden abartıyor serpme diyerek 10 çeşit peynir 10 çeşit zeytin yiyeceği 2 tane ya da iki dilim israftan başka bir şey değil ve gösteriş olduğunu düşünüyorum..
Aynı şekilde düşünüyoruz.
Ya da özellikle istenen bir kahvaltı ceşidi varsa o istenebilir ama on çeşit reçel ve 5 çeşit peynir olmazsa olmaz.🫥
Gözünü toprak doyursun diye bir laf var işte tam bunlara göre bir laf :)
🙂kesinlikle.
Böyle serpilmişse görgüsüzlük değildir asdjdk
Yine efsane bir cevap😅😅
😄😄
İki hafta da bir özel günlerde olur, o da paylaşmadan, zevk. ama sıurdayım burdayım mallık. Herkes herşeyi biliyor merak etmeyin. cok. spontene ve ilginç şeyler paylaşın.
Yiyemeyeceģin kadarsa görgüsüzlük ve israftır.
4 kişi için israf değil
Bir kaç kişiyle yiyip bitirirseniz çok güzel birşeydir. Tek başına bitiremezsen israf doğru
Abartı
Aşırı israf oluyor
Hayır
İsraf ve görgüsüzlük
Değil tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?