Fesat ve iki yüzlü ablamla başa çıkamıyorum, aile hep onu masum görüyor normal mi?

ablam kendisi fesatlık yapan biridir ama gizli yapar ve kendini dışarıya saf gösterir. ben tam tersi duygularımı net ifade ederim arkadan iş çevirmem ama böyle olunca ben kötüymüşüm gibi gözükür. şimdi olay şöyle, ablam kendi kocasının ailesiyle bizim pek muhattap olmamızı istemiyor hatta görümcesiyle benim görüşmemi istemiyor, şu an bende evlilik aşamasındayım ve o böyle yaptığı için bende onun benim eşimin tarafıyla görüşmesini istemiyorum, aslında çok saçma ve ergence şeyler bunlar ama o başlattı. bende gıcık oldugum icin aynısını yapıyorum. tek fark ablam kendini saf göstererek yaptıgı icin annemler ona toz kondurmuyor, bana tepki gösteriyorlar, bu seferde ben kötü hissediyorum vicdan azabı çekiyorum, ablamın tuhaflıkları bu kadar da değil, bir gün beni instagram whatsap telefon her yerden durup dururken engellemiş, neden engelledin diye sormak için annemin telefonundan onu aradım, "aaa engellemedim telefonum bozuk" dedi, Allah aşkına engellemenin ne oldugunu biliyorum annemden hesabı gözüküyor benden gözükmüyor ayrıca annemden wp mesaj atınca gidiyor ben atınca gitmiyor, hal böyle olunca ben çok darıldım üstüne bide yalan söyledi, bende büyük bir mesafe koydum arama, annemle babam bana kızmaya başladı ablana nasıl mesafe koyarsın sen kötüsün diye, ee beni engelledi ve üstüne yalan söyledi dedim, hayır engellememiş telefonu bozukmuş dediler, yani annemle babamıda inandırmış bu yalana 😔😔

Fesat ve iki yüzlü ablamla başa çıkamıyorum, aile hep onu masum görüyor normal mi?