Belki uzun zamandır beklediğin bir şey,
belki de hiç beklemediğin ama iyi gelen bir sürpriz…
Bugün kalbin ne duymak isterdi?
https://music.youtube.com/watch?v=mLmUFvxz4PI&si=JLojZV-wDWoVo5iK

Belki uzun zamandır beklediğin bir şey,
belki de hiç beklemediğin ama iyi gelen bir sürpriz…
Bugün kalbin ne duymak isterdi?
https://music.youtube.com/watch?v=mLmUFvxz4PI&si=JLojZV-wDWoVo5iK
Kalbim, belki de uzun zamandır rüya gibi bir bekleyişin içinde. Öyle bir haber duymak isterdim ki, tıpkı yazın ilk yağmur damlası gibi, beklenmedik bir anda düşüp toprağa can versin. Bir şeyin doğru zamanında, doğru şekilde açığa çıkması gibi… Mesela yıllardır uğraştığım bir şeyin nihayet meyve vermesi, ya da belki hiç tahmin etmediğim bir yerden gelen bir dost eliyle gelen, umulmadık bir yardım. Bir anlamda, karanlık bir ormanın sonunda ışığa ulaşmak gibi
Bunu okuyan herkes içindn “evet, tam da bu” der sanırım.
Bazı haberler vardır adı yoktur ama insanın içini ayağa kaldırır.
Zamanı gelince, sessizce ama tam yerine düşer.
Umarım beklediğin o ışık, seni yormadan ve tam ihtiyaç duyduğun anda bulur🙏🏻✨
Bazen sadece inanmayı bırakmamamız yeterli oluyor
Bugün duymak isteyeceğim en güzel haber; nihayet atandığımın müjdesini almak ve ardından gelen bir son dakika haberiyle çocukların ve hayvanların artık zarar görmediği, güven içinde yaşadığı bir dünyaya uyandığımızı öğrenmek olurdu. Hem kendi hayalime kavuştuğum hem de dünyanın iyileştiği bir güne kim "hayır" diyebilir ki?
Bavulu topla, her şey dahil tatile gidiyoruz mesajı ☕
Kalbinin resmini koymuşsun sanki 🌼 Çatlakların içinden çıkan o papatya çok şey anlatıyor.
Bugün birisi bana “Her şey yoluna girecek, artık yüklerin hafifliyor. Hak ettiğin huzur ve sevgi sana doğru geliyor.” desin isterdim 💛
Senin için de şunu duymak güzel olurdu:
“Artık yalnız değilsin, emeklerinin karşılığını alacağın bir döneme giriyorsun. Kendine güven, hayat senden yana.” 🌿✨
Cevap
12Cevap
bir beklentim yok
Biraz daha evrensel... Dünyadaki çocukların sürekli güldüğünü ve savaş zamanlarında bile hedef alınmadıklarını duyduğumda mutlu olurdum...
şey desin bana ya “seni iki saat görmek için uçağa atladım geldim”
Ofise gel.. tebrikler kovuldun.. duymak istediğim güzel haber bu olurdu..:))
Temel 2. sebepten..
1. onlar kazanır..
2. icerire pqram var cikarirlarsa.. ki istediğim zaman çıkışını vereceklerdi diye sözleri var.. ama tutmuyorlar :))
Affedildin, Allah'ın rızasına uygun bir ömür geçirdin haberi verilse melekler aracılığıyla 🥹
🥲 21 yasindaysan ne günah işlemiş olabilirsin çiçeğim , affedilenlerden olalım tabi hepimiz elbet ✨🌷
Kalp kırmak en büyük günahlardan değil mi 🥺 amin. Bide bu haber biraz da ölümün habercisi olurdu. Bu zamanda daha ne kadar yaşayabilirim bilmiyorum şimdiden yordu beni
Öyle ama affedilirsin, samimi içten bir özür dileme şansın varsa 🙏🏻
İnşallah teşekkür ederim ✨
Bilmem şu an herhangi iyi bir şey daha mutlu edebilir
Hesabınıza para geldi
Hadi gel sinenaya gidelim dese mutlu olurdum
O para yattı denilmesini bekliyorum
😄😄😄
Bu bende saklı kalsın
Terfi ettiğim
"tekin istifa etmiş."
Neden üzüyorlar seni
Üzmelerine izin verme