Eşinin ailesi seni istemese, ilişkiyi mi bitirirdin yoksa savaşır mıydın? Gurur mu aşk mı, hangisi ağır basar? 💞
----
Herkese hak ettiğini yapıyorum
Kendime de kahve yaptım
-----

Eşinin ailesi seni istemese, ilişkiyi mi bitirirdin yoksa savaşır mıydın? Gurur mu aşk mı, hangisi ağır basar? 💞
----
Herkese hak ettiğini yapıyorum
Kendime de kahve yaptım
-----

İstenmeyen gelin olmak aslında benim değil, beni istemeyenlerin vizyon problemidir. Ben bir ilişki için "savaş" kelimesini kullanmayı doğru bulmuyorum; savaş düşmanla yapılır, aileyle değil. Eğer eşim arkamda dağ gibi duruyorsa, ben o dağın manzarasının tadını çıkarırım. Ama eşim beni o polemiklerin ortasında yalnız bırakıyorsa, gururum aşkımı kapının önüne koyar. Ben de kendime çay yaparım, 😜onlar da kendi kurdukları huzursuzlukta boğulur..🤷🏻♀️
Mis gibi yazmışsın 🤍🌸☕
El âlem beni istemiyor diye ben neden hayat arkadaşımı bırakayım ki? Eşim için kök ailesi el değil ama benim için el. Beni istemiyorlarsa benden uzak dursunlar; durmayıp zarar veriyorlarsa da ben uzaklaşırım ve eşimi de onlardan uzaklaştırırım. Ben hiç görüşmem, eşimin görüşmesine de sınır getiririm. Ayrılıp da onları mutlu etmem. Ayrılırsak, eşim için eşime uygun olmayan bir eş ama kendilerine uygun olan bir gelin bulunsunlar; eşime de bana da yazık olur.
Eşim olacak kişinin tutumu davranış düşüncesi nedir ona göre karar verirdim.. arkamda durmayıp ilişkimize sınırlar koymayı bilmiyorsa hiç düşünmeden arkama bakmadan bırakırım çünkü bir kere arkada durmazda devamında asla Durmaz öylesi insan
Aynen öyle 🌸🤍
Elimden geleni yaparım sevdiğim arada kalsın istemem onun ne diyeceği önemli, karşımdaki de büyüktür derim bir noktaya kadar alttan alabilirim ama yine de olmuyorsa saygı çerçevesinde mesafemizi koruyarak devam ederiz yapacak bir şey yok.
🩵🌸
Bu durumda önce eşimin tavrına bakardım canım 💔 Eğer yanında dimdik duruyorsa ailesiyle araya net bir sınır koyabiliyorsa savaşmaya değer derim 💪✨
Ama eşim kararsızsa seni ortada bırakıyorsa gururumu seçerim çünkü sürekli değersiz hissettiğin bir ilişkide aşk da uzun süre sağlıklı kalmıyor 🙃
Konuşur dener sorunu anlamaya çalışırdım ama uzun vadede huzur yoksa “aşk” da tek başına yetmez. Hem kendine kahve yapman da çok iyi olmuş bu arada oh mis ☕💐
Eşin kararsız kalıyosa demek ki senin ezilmene göz yumuyor. Baba evinde prenses, elalemin evinde ağlama duvarı mı olucaksın sjsjs
Tabii shsj
Cevap
12Cevap
Beni sevmiyorlarsa onlarda sıkıntı vardır doktora götürürüm
Ailesi beni ilgilendirmez. sevdiğim kadın beni istiyorsa tüm dünya birleşse ayıramaz bizi.
Bunu hissetmek insanın canını çok yakar. Böyle bir durumda kendimi ispat etmeye çalışmazdım, kimseye yaranma yarışına da girmezdim. Saygımı korur, mesafemi ayarlardım. Çünkü bir yerde istenmiyorsan ne kadar çabalarsan çabala eksik görülüyorsun. Zamanla ya ön yargılar kırılır ya da insan kendi değerini koruyarak geri durmayı öğrenir. Benim için önemli olan, karakterimden ödün vermeden durabilmek olurdu.
Saygımı korurum. Ailemin huzurunu bozucak herhangi bir atak olmadığı sürece kendi alanımda takılırım üzerime düşenleri yaparım ama şükür ki maşallah sadece eşimin ailesi değil genel olarak yaşlılar beni sever 🥰
🩵✨
Sürekli kendimi kabul ettirmek zorunda kaldığım bir yerde nasıl dururum. Aşk emek ister ama gurur insanın sınırıdır. O sınır aşılıyorsa, aşk ağır basmaz.
Ne güzel dedin 🌸
🌸🤍🫠
Kim ne derse desin sevdiğin adamın ailesiyle de evleniyorsun adamın tavrı da önemli ona göre ortak kararımız olur öbür türlüsü işkence
Doğru pamuğum 💖✨
😃 Beni değil oğullarını sevmiyorlardır derim.. istenmeyen gelinde nedir, kime göre neye göre istenilmicekmişim 😃kurban olsunlar bana
Yaşa be 😅 😎💅
Kimseye kendimi zorla sevdirecek değilim, eşim benim yanımda durursa evlilik devam eder ama durmazsa ayrılık kaçılmaz olur.
Nokta😎
Sevgilimin ailesi istemezse bende istemem. Kimsenin suratını nazını çekmiyoruz arkadaşlar 🧚💃
Evet 😎👌🏼
İstenmeyen gelin yoktur sevilmeyen ve saksı muamelesi gören oğul vardır. Ailesi kocamı sevmiyorsa mesafe koymasını sağlarım. Kendi dünyasını kursun benimle mutlu olsun. Kimse benim kocama saksı muamelesi yapamaz.
Hiç olmasın daha iyi. Çocuğunun mutluluğunu düşünen, onlar mutlu olsun nasıl isterse öyle olsun der. Oğlunun/kızının hayatını paylaşacağı insana karışan o paylaştiklari hayatada karışır zehir eder hayır gelmez o evlilikten.
Çabalardım tabi ortamda köprü olmak adına , bazı şeyler fedakarlık istiyor çünkü, ama olmuyorsa sevilmekten vazgeçmediği sürece sevmeye devam ederim
Sevdiğim adamın tavrına bakardım. 🤔
bu ilişkiyi ikimiz yaşamaktan çıkmışsak bu yorucu durumdan kendimi kurtarırdım.
Yav sanki kaynana veya kayınpederle evleniyoruz bizene mutluysak kimse araya giremez
Tavrımı masaya vurur, güzel bir çıkış yapardım.
esim olacak kişi bana iyi oldugu surece kımın ne dedıgının hiçbir önemi yok
Başta istemeseydi ilişkiyi bitirirdim sonradan sorunlar olunca çekilmiyor lar
Eşimle konuşup ailesinden uzak tumaya çalışırdım
Kendimi zorla sevdirecek halim yok. Mesafemi koyarım görüşmem.
Eşimin tavrı daha önemli bu konuda. Körü körüne ailesini savunmuyorsa problem olmaz
Ben de onları istemezdim, eşimle mutluysam sorun yok.
O eve kesinlikle gitmezdim. Beni istemeyeni ben neden isteyeyim? Evimede sokmazdım net
keşsnlikle eşimin bana tavrına bakardım eşiniz size bu konuda nasıl yaklaşıyor dengeyi koruyabiliyor mu ve sizi hayatının ön planında tutuyor mu bu çok önemli eğer annesi ön plandaysa kesinlikle hoş değil ayrılın
bunun savaşını ben veremem ki. beni etkileyen bir durum yok. eşim ailesine mesafe koyup bana yakın olmalı. eğer eşim ailesine yakınsa ve onların lafından çıkmayıp beni tınlamıyorsa zaten bizim iş bitmiştir.
Umursamam ki önemli olan kızın beni isteyip istememesi 😅 sanki ailesi ile mi evleniyom
Bir noktada ailesi ile de evlenmiş oluyorsun 😅
Aşkta ve savaşta her şey mubahtır 🙃😉
Kulağa küpe shjs
İnşallah kimse istenmeyen gelin veya damat olmaz, fakat olanların da, yapacakları en güzel şey bu duruma tepki vermemek ve sevdiklerinden vazgeçmeyip zamana bırakmaktır. Sevdikleri zaten bu savaşı vereceklerdir. Sabrın sonu selamettir 😉
Şu an o durumdan yeni çıktım ben istenmiyordum kaynanamı kapı dışarı ettim kocamı da eşantiyon diye artım evden artık onlar istenmiyor
Pek istenmiyorum galiba ama sevgilim bana çaktırmıyor asdf neyse evlilik istemiyorum bende zaten
Kızı kaçırırdım delilerin arasından
İstenmiyorsam evlenmem
Eşime bakarım ben gerisi önemli değil
Çocuklarını bir daha göremezler
Ugrasamazdim ilişkiyi bitirirdim
Ben de onları istemem
bende onları istemem o halde
Kapıyı göster
Damat olsaydım eşimi ailesiyle görüştürmezdim
Kendimi sevdirirm diye düşünüyorum
Canları cehenneme ya
Bende onları istemem