Böyle bir şey olabilir mi ya?

Abim bir kız buldu getirdi 2.5 yıl önce geçen sene nisanlandilar abim gemi makineleri mühendisi çok iyi para kazanıyor bu zamana kadar hep zengin takildi lüks otellerde lüks arabalarla ve hep giydiği giysiler altın yıldız classic tırnak makası bile milyarlar eder turlu türlü ayakkabıları var alıyor nisanlisini kız da hiç görmemiş kozmetik mağazasında çalışıyor ailesi kendi ezik fazlasıyla diş görünüşü de çok kötü abimde Çağatay ulusoy burak ozcivit gibi yakisiklilikta her kız bakar ona uzun boylu baby face neyse şimdi babam oturduğu evi sırf o evlenecek diye satmak istiyor onu kiraya oturtmamak için madem öyle diyorum bu zamana kadar lüks zengin takildi niye bir ev kredisine girmedi veya niye bir araba almadı nisanlandigi kızla da hiç anlaşamıyor bile kızla hep kavga ediyor abim evliliği kafaya koydu ama bu kızın sevgilisi varken bu kıza hediyeler aldı bu kız daha hicbirseyi görüp tatmamis biri ama çok şeytan biz bu evdeyken abim bizim eve oturucaz demiş bu kizda utanmadan yanımızda bu evi dizayn ediyodu çok şaşırdım daha sonra konuşmuş herhalde abim çok yalancı çünkü hep kendini farklı tanıtır insanlara takıldığı kızlara bu kizada öyle yapmış ve evlenicem dedi sulalecek konuştuk bak bu kızla olmaz bu kızla sürekli kavga ediyon anlaşamıyorsun diye mutfakta 2 saniye içinde kavga ediyorlar birde düşünün aynı ev içinde yaşadıkların da babam kaç kez konuştu ağzına lafı soktu annem hala kabul etmedi el mahkum razı geliyor birde ne olacakları belirsiz sırf evlenecek diye altındaki evi satıp onlara ev almak istiyor bu babam kadar akilsiz birini görmedim ben herkes çocuğunu evlendiriyo sülalede ama kimse altında ki evi satıp yapmıyor bunu bu nasıl bir kafa birde okumuş kültürlü her konuda bilgili bir adam babam tez yapmış biri emekli polis kendisi ama bu zamana kadar hep başkalarının yonetmesiyle gitmiş biri abim evleniyor gitti yatak odasını oturma salonunu babam aldı kızın ailesi hicbiseye elini sürmedi beyaz eşyayı da sözde kız alacakmış o da yalan abime aldıracak onuda
Böyle bir şey olabilir mi ya?