Ben napmalıyım?

Merhaba ben 21 yaşımdayım. Bu zamana kadar hayatıma kimseyi almamıştım. Sonra hayatıma birini aldım. Hani bi bakışta anlarsınız ya bazen karşınızdakinin masum bakışını. 21 senedir kimseyle konuşmadım kendimi sakladım ama onun o bakışında kendimi buldum. Hakkında hiç kötü yorum yapanı duymadım. Çok mert delikanlı birisi olduğunu söylediler. Kendi dükkanı, işi , arabası var esnaf. Buluştuk mesela elime bile dokunmadı. Çok delikanlı bir çocuktu. Onunla konuşurken çok mutluydum. Hayatıma aldığım ilk insandı. 27 ocak salı günü pek moralim yok felan demeye başladı noldu dedim mahkemem var yarın dedi ne mahkemesi felan dedim pek yanıt alamadım. mimiklerim oynamıyor şu sıra 28 ocak çarşamba günü belli olucak inşallah başıma bi telaş var anla yanımda ol sadece başka bişey istemiyorum dedi. Bana ilk mahkeme dedi sonra bende canının bu kadar sıkkın olduğu için adam felan öldürmedin sen demi bu kadar stres yapma dedim mahkeme de değil ya ek ifade kavga felan dedi bana 28 ocak çarşamba günü sabah ben ona dedim ki seninle konuşurken çok mutluyum benden hiç gitme dedim gitmek istemiyorum zaten dedi sonra bırakma beni dedim bırakmam dedi en son mesajı bırakmam oldu çarşamba günü en son bu mesajı yazdı bidaha ondan haber alamadım. Cumartesi günü sordum soruşturdum cezaevine girdiğini öğrendim. Neden diye sordum kimse çok açıklama yapmadı ona birisi iftira attı adam kaçırdı cahillik etti bedelini ödeyecek felan dediler. şu an konuştuğum insanlara diyorum cezaevine girmiş diye çok şaşırıyor herkes o cezaevine girecek son insan diyorlar. Ben duyduğumdan beri çok kötüyüm ciddi bir şekilde konuşuyorduk onunla bu bozuk devire göre çok ciddi konuşuyorduk hemde. Ben ona mektup yazdım bugün kyk kız yurdunda kalıyorum adres olarak burayı yazacağım elimden mektuptan başka çare gelmiyor geri dönüş yapar mı şu an o beni düşünüyor mu hiç bişey bilmiyorum napacagımıda bilmiyorum sürekli ağlıyorum Allah rızası için bana yardım edin ben napmalıyım :( neden böyle oldu diye düşünmekten delireceğim..
Ben napmalıyım?