23 yaşındayım en uzun süren arkadasligim 12 yıldı o da biteli baya oldu
Uzun süren arkadaşlığın sırrı ne?
23 yaşındayım en uzun süren arkadasligim 12 yıldı o da biteli baya oldu
Uzun süren arkadaşlığın sırrı ne?
iki tarafın da kesinlikle içinde gram kıskanma hissi olmamalı, arkadaşlığın önemli bişey olduğunu bilmeleri gerekiyor, yeri gelince guldurebilen yeri gelince çok iyi destek olup, samimiyetlerinin kötü hissettiklerinde birbirlerinin aklına ilk onlar gelcek seviyeye getirmeleri gerekiyor. öyle bi arkadaşım asla olmayacak.
Doğru maalesef günümüzde böyle ilişkiler kalmadı
Uzun süreli arkadaşlığın en büyük sırrı iki tarafın da emek vermesi 🫶✨
Biraz da şunlar etkili olur bence:
Dürüstlük ama kırmadan
Küsünce kaçmak yerine konuşup çözmek
Kıskançlıktan uzak olmak
Hayat yoğunlaşsa da ufak da olsa iletişimi koparmamak
12 yıl süren arkadaşlığın olmuş olması bile ne kadar bağ kurabilen biri olduğunu gösteriyor 💖 Zamanla seninle aynı frekansta olup emek vermeye hazır insanlar mutlaka hayatına girer merak etme 🌿💫
Cevap
8Cevap
güven ve karakter
Karşı tarafta karakter yoksa
Uzu süre konuşmasak bile konuşunca direkt samimi olmamız
Var öyle biri ama uzakta
Fark etmez değer vermesi yeterli
Veriyor kiz
O halde konuş onunla kaybetme
Kaybetmem
💐💐💐
Bencilliği sıfıra indirmek.
Bir taraf bencil oluyor bir tarafta hep alttan alan oluyor ben bunun olmasını istemiyorum
Öyle olan arkadaşlıklar genelde çıkar arkadaşlığı
Sksu takmamak darılmamak candan bilmek
Darılmayınca daha çok üzerine geliniyorsa
Ya ben gerek kız gerek erkek çoğuyla hala arkadaşlığımı sürdürüyorum ben de onun üstüne gidiyorum agsjw
Kız bana tribini çekemem dedi oysa ki ben 4 yıldır tribini çekiyorum
On iki yıllık arkadaşım ailesinden kopup birey olamıyorum aq
Takma boş ver onu sksjs yenisi gelirr
Kslaodkakskskalsjsj
12 yıl gayet uzun, sır sende bence
Bitti aga
Keşke etse
Sonra insanlar benim sorunlu olduğumu düşünüyor
Şey bakış açısı var ya işte bu kızın hiç uzun süreli arkadaşı yok acaba bir bok mu yaptı diye
Aslında etmemeli farkındayım çok sığ bir düşünce yapısı ama böyle onyargilarla uğraşmak istemiyorum zaten çevremde beni çok tanımayan insanlar bu kız değişik diyen var bir de üstüne bu kız geçimsiz demelerini istemiyorum
şu an sana daha söylenmemiş şeyler üzerinden kendini üzüyorsun. Önyargı diyorsun ama önyargıyla alakası yok, bu konuda bir kırgınlık yaşamış olabilirsin ya da bu konuda hassas olabilirsin. Ve bu çok normal, hayatının yarısı boyunca sürmüş olan bir arkadaşlığın bitmiş, nasıl bittiğini sen biliyorsun, bunu tekrar yaşamamak için kendini saydığın bahanelerle korumaya çalışıyor olabilirsin.
Olabilir
Saygı, güven
Kimseye güvenmiyorum
hoş geldin ömür boyu yalnızlık …
Hosbulmadık
Para
Para değil ya
Para olunca karşı taraf kıskanıyor
Net para
Arkadas gerçek değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?