oɿƚꙅɘɒm 🫂
Bazen öyle insanlar vardır ki aynı anda aynı şeyleri düşünürsün, hissedersin.
oɿƚꙅɘɒm 🫂
Bazen öyle insanlar vardır ki aynı anda aynı şeyleri düşünürsün, hissedersin.
Aynı şeye güler aynı şeye üzülürsün. O an ne hissettiğini sadece o anlar. Defalarca sırtını dönsen gözlerin de arkaya bakmaktan kendini alamaz.
Sadece onun yanında özgür hissedersin, onu kim üzerse üzsün, yine sen teselli edersin, dert ortağın, canından öte her şeyindir senin..
Aynen öyle daha iyi tarif edilemezdi
İnsan bazen öyle bir bağlanıyor ki. Aradan yıllarda geçse bile o bağlar asla kopmuyor. Karşındaki insanında aynı şeyleri hissettiğini düşünürsek daha unutulmaz kılınıyor.
Unutulur kardeşim hisleri unutursun aynı hislerle hatırlamazsın. Ha yok ben kendime eziyet edicem diyorsan hayatı sevmiyorum diyorsan zaten unutmak istemiyorsundur.
Bağlar gerçek olsa da ne kadar sağlam olduğuyla alakalı da bir durum. Bu yaştan sonra 30 yıllık dostum dediğim insanları silebiliyorsam bunu sorgulamaya başlarım.
Cevap
8Cevap
unutulmaz tabi ki de
Derin bağ kurulabilen insan çok zor bulunuyor. Hakiki bağlar varsa olur.
Gerçek bağlar unutulmaz, ne kadar zaman geçerse geçsin, ne yaşanılırsa yaşansın, bir araya gelindiğinde hem hasretle hem de samimiyetle iletişim devam eder...
Evet unutulmaz. Ama günümüzde kalmadı o bağlar.
Unutulmamalı, unutmak isteyen unutur.
Haklısın canısı
Maalesef haklıyım 💙
Soruya katılıyorum da detay kısmı çok ütopik geliyor bana..
Evet zaten her zaman ve herkesle olacak bişey değil farkli telepatik bir duygu nokta adam beyfendicim...
Duygular karşılıklı olunca olabilir bu..
İki nokta olacak..
Ben üç nokta seviyorum...
Çok uzun yav..
Gerçekse elbette unutulmaz.
Kötülük yapılmadığı sürece unutulmaz
Kesinlikle. Bazı bağlar kolay unutulmuyor.
Hangi bağlar gesi bağları mı 😀
unutulur yıllar sonra
Her şey unutulur.
O kişiyi kaybetsen dahi geçmez
Ona telwpati denir
Evet
Sende var mı o özelik
Unutulmaz evett
Unutulmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?