Size söylenen en büyük yalan neydi?

Ben çok farklı bir şeyin içine düştüm. Çocuğun biri ile tanıştık Suriye’de görevdeydi dönünce yanına gelicem dedi benim içime hiç sinmediği halde çok üstelediği için konuşmuş bulundum. Görev bitip de memlekete dönünce annem çok hasta onla uğraşıyorum dedi hastaneye yatırdık annemi kan kusuyor Dr kanserden şüphelendiği için tahliller yapıldı dedi ben üstelemedim aslında içimden gelmiyordu onla konuşmak neyse 2 gün önce aramalarına mesajlarına cevap vermeyince sesli mesaj atmıştı ağlayarak annemi kaybettik diye feryat figan ediyodu ben de insanlığım gereğince aradım ağlıyor sonra görüntülü aradı yine ağlıyor kendini parçalayarak annemin yanına gidiyorum ama araç kullanamadım istifar ettim kötüyüm aracı yolun kenarına çektim arkadaşı bekliyorum dedi ben o gün üzüntüden düzgün uyuyamadım ertesi gün işte mesajlar atmış ben morgdayım çok kötüyüm ayakta duramıyorum ben de işte çocukta gönlüm yok ama arkadaşça ona psikolojik danışmanlık ayarlamaya falan çalışıyorum arkadaşlarımdan sonra Allahın işi bir bakıyorum Instagram’da profil resmi değişmiş araştırıyorum ediyorum bir bakıyorum ki çocuk evliiiii 😆🤣 ve hepsi beni oyalamak için tezgahmış ben de çok ciddiye almadığım için araştırmamıştım başta annesini araya koyunca üzüldüm arkadaşça yanında olmak istedim yanımda ol lütfen dedi çocuk karşımda ağladı bildiğin ama oyunmuş ben hala şoktayım 33 yaşımda böyle bir oyun görmedim 😆

Size söylenen en büyük yalan neydi?